Transport Wrocław (->Poznań) -> Gdańsk
Moderator: Mod's Team
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No fakt, trzeba wykupić miejsca, bo zamiast wesołego pociągu będzie standing party. A to też kosztuje. Generalnie każdy środek transportu ma jakieś plusy i minusy. Możemy wynając busik, który nas dowiezie, jak się ładnie dogadamy z panem kierowcą, to może zrobi jakiś przystanek na rozprostowanie nóżek i siku. Kwestia - ile osób jedzie, ile koszt. nas będzie wynajem busa, czy będzie taniej niż pociągiem.
Pociągiem jedzie się ok. 9-10 godzin, busem: google maps mówi, że pokonanie trasy Wrocław-Poznań-Gdańsk zajmuje 7 godzin. (przyjmując optymistyczną wersję - brak korków).
Pociągiem jedzie się ok. 9-10 godzin, busem: google maps mówi, że pokonanie trasy Wrocław-Poznań-Gdańsk zajmuje 7 godzin. (przyjmując optymistyczną wersję - brak korków).
Bus to też nie jest zły pomysł, tylko że pewnie będzie jechał pełny z Wrocławia i nie będzie można się po drodze dosiąść
Ale przynajmniej nie trzeba by się było o miejsce martwić, bo jak sobie pomyślę o biciu się w pociągu o miejscówkę to mnie szlag trafia! Stać to mi się bardzo średnio uśmiecha...
Rokitka, weź mnie nie rozśmieszaj z tym wiekiem

Rokitka, weź mnie nie rozśmieszaj z tym wiekiem
Witam, jestem z okolic Wrocławia, na koncert zamierzam wybrać się autem, w którym prawdopodobnie znajdą się wolne miejsca jakby ktoś chciał, zrzuta na paliwo
myślę o wyjeździe dzień przed koncertem, tj wtorek , a wyjazd zaraz po , w czwartek, nocleg czy pod namiotem, czy w domku letniskowym, czy gdzie indziej ,obojętne, byle nie drogo
może się przyłączę do kogoś
jakby nie wypalił wyjazd autem na 99% przyłączę się do innej opcji 
-
- Little Bit Of Soul
-
- Little Bit Of Soul
Witam
ja jestem z Wrocławia i będę się wybierać..chociaż jeszcze nie wiem jak ale szczerze doczepiłabym się do jakiejś grupki,żeby tego wspaniałego dnia nie spędzać samej bo jakoś ze znajomych nie mogę namówić nikogo a sama odpusćic takiego wydarzenia nie mogę;)) aaa i na spotkanie piwne tez chętnie 
Tak naprawdę to mi obojętnie..dopiero się rozkręcam ,żeby obmyślić plan na ten dzien 19 czerwca
..urlop na bank muszę wziąć..też kwestia na jak długo..może tak jak M.Ssed pisał lepiej wykorzystać te nadmorskie klimaty i już na dłuzej pojechać ?
na pewno z pociągiem nigdy nie wiadomo..sama tez kilka razy jechałam trase Wro-Gda i roznie wspominam i tak jak Rokitka mogłabym już z racji wieku obstawiać wygodę
Patrzyłam nawet na tego polskiego busa' ale niestety Wrocław nie ma fajnych połączeń..
Na pewno fajnie będzie w grupie
na pewno z pociągiem nigdy nie wiadomo..sama tez kilka razy jechałam trase Wro-Gda i roznie wspominam i tak jak Rokitka mogłabym już z racji wieku obstawiać wygodę

Patrzyłam nawet na tego polskiego busa' ale niestety Wrocław nie ma fajnych połączeń..
Na pewno fajnie będzie w grupie