byla niewielka przerwaa w dosatwie bootów ale wszystko wrocilo do normy jako ze bodzio juz wkleil track liste i zdjecia do galerri zostaje tylko powiedziec kilka slow o koncercie
Atlantic City 02-04-2006
Moderator: Mod's Team
Atlantic City 02-04-2006
heh 
byla niewielka przerwaa w dosatwie bootów ale wszystko wrocilo do normy jako ze bodzio juz wkleil track liste i zdjecia do galerri zostaje tylko powiedziec kilka slow o koncercie
moje typy to jak na razie everyday - zaspiewane bardzo przyjaznie do ucha wczesniej wykonano i want to be loved
ale jon jakos zbytnio nie popisał sie w tej piosenece zaspiewana zbyt wolno
i bez uczucia, a jesli mowa o uczyciach to jak rysiek zaczal spiewac i'll be there for u to az czlowiek usiada i sie zastanawia czy to ten sam rysiek
dobrze ze to nie rysiek z klanu ale piosenka powaliła mnie na kolana w tym wykonaniu - jest tyle w nim uczucia glos taki pelny i ogolnie atmosfera
w jednym slowie piosenka jest mrau - reszte piosenenk opisze jak doslucham do konca bo sie zatrzymalem na i'll be there for u i na chwilke zostaje w tym miejscu
C'mon
-
- Moderator
-
It's My Life
- Kontakt:
http://rapidshare.de/files/12737301/Atl ... 6.rar.html
a tutaj jaky ktos inny tez chcial ppsluchac
ja narwzie nie sluchalem wlaanie sciagnalem ale kumple juz spia wiec nie bede ich budzil![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a tutaj jaky ktos inny tez chcial ppsluchac
ja narwzie nie sluchalem wlaanie sciagnalem ale kumple juz spia wiec nie bede ich budzil
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- Sebastian P.
- It's My Life