Kto pyta, nie błądzi.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
- harriet
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja też już od dawna szukam wywiadu z Dorotką ale tylko natrafiam albo na jej zdjęcia albo na stosy wywiadów z Jonem a wciąż tkwię w przekonaniu, że kiedyś ona jakiegoś wywiadu musiała udzielić..
[ Dodano: 2013-01-10, 16:23 ]
[ Dodano: 2013-01-10, 16:23 ]
Mnie się wydaje, że basista ale nie jestem pewna na stówę. Wnioskuje z tego filmu. http://www.youtube.com/watch?v=zAaDH-qgBwkMilla pisze:A ja mam pytanie- kto wykonuje końcowe "Hhuuuuu...." w Make a memory? Rysio?
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
-
- Have A Nice Day
Czy to prawda, że John Shanks w odpowiedzi na recenzje od fanów, za pośrednictwem swojego konta na Twitterze napisał ... "Pocałuj mnie w dupę, robię piosenki, które artysta chce..." ?
Nie wiem czy to dotyczy recenzji piosenki BJ czy ogólnie?
To jest oryginał:
John Shanks: " Besad mi culo, yo hago las canciones que los artistas quieren".
ene 11th, 2013
A John Shanks no le están sentando muy bien las criticas de los fans a través de su cuenta de twitter. Si ayer respondió a una fan de forma muy educada diciendo que en el nuevo album habrá temas buenos, en su último mensaje a una fan no ha sido tan beligerante y al comentario de un fan “mejor traigan a Bob Rock que sí sabe producir un disco de rock”, el productor se ha encendido y ha replicado: “besame el culo, yo hago el disco que mis artistas quieren hacer, si ellos quieres pop lo hago, y si quieren rock lo hago, entendido?”. Parece que las críticas empiezan a afectarle. Veremos si vuelve a replicar y cómo acaba el tema.
Nie wiem czy to dotyczy recenzji piosenki BJ czy ogólnie?
To jest oryginał:
John Shanks: " Besad mi culo, yo hago las canciones que los artistas quieren".
ene 11th, 2013
A John Shanks no le están sentando muy bien las criticas de los fans a través de su cuenta de twitter. Si ayer respondió a una fan de forma muy educada diciendo que en el nuevo album habrá temas buenos, en su último mensaje a una fan no ha sido tan beligerante y al comentario de un fan “mejor traigan a Bob Rock que sí sabe producir un disco de rock”, el productor se ha encendido y ha replicado: “besame el culo, yo hago el disco que mis artistas quieren hacer, si ellos quieres pop lo hago, y si quieren rock lo hago, entendido?”. Parece que las críticas empiezan a afectarle. Veremos si vuelve a replicar y cómo acaba el tema.
BJ - It's my life - Always !