Czasu nowojorskiegoKondZik pisze:Swoją drogą premiera ma być o 8 am tak?
Because We Can - Styl piosenki
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Re: :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- wiki525
- It's My Life
Ja bym chciała żeby to była taka fajna mocna rockowa piosenka
: Mam nadzieję na coś podobnego do Hook me up albo Everyday.To chyba nie bądzie ballada zgadzam sie, bo co będą śpiewać:
BEEEEEEEEECAUSSSSSSEEEEE WEEEEEEEE CAAAAAAAAANNNNNNN!!!!
to by było trochę dziwne no ale
Mam nadzieje na fajny kawałek 

BEEEEEEEEECAUSSSSSSEEEEE WEEEEEEEE CAAAAAAAAANNNNNNN!!!!
to by było trochę dziwne no ale

So I save a prayer
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
When I need it the most
To the Father,Son
And the Holy Ghost
And sign it from a sinner
With no name
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
8am est to u nas 14
http://www.worldtimebuddy.com/est-to-gmt-converter
poczekajmy do jutra i się przekonamy, każdy z nas oczekuje czego innego, więc nie ma siły żeby wszyscy byli zadowoleni. Jednak najważniejsze żeby ta piosenka była po prostu dobra i żeby nie znikła z koncertowej set listy po 4-5 koncertach.
http://www.worldtimebuddy.com/est-to-gmt-converter
poczekajmy do jutra i się przekonamy, każdy z nas oczekuje czego innego, więc nie ma siły żeby wszyscy byli zadowoleni. Jednak najważniejsze żeby ta piosenka była po prostu dobra i żeby nie znikła z koncertowej set listy po 4-5 koncertach.
Dokładnie, chciałbym usłyszeć ten singiel w radiu oraz żeby został zauważony przez naszych wielce szanownych krytyków, redaktorów i dj-ów radiowych. Bądźmy dobrej myśli i nie negujmy i nie krytykujmy wszystkiego jak leci. Zamiast ciągle narzekać, może skupmy się na tym co dobreKondZik pisze:Będzie dobrze. No Apologies było troche dyskotekowe ale This is Love This is Life nie jest złe i ma całkiem niezłą krótką ale treściwą solówką. Myśle, że się wybije ten singiel w tej kupie gówna dziś serwowanej w radiu. Więcej wiary![]()
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A co ciekawe oglądałem niedawno całą serie, tak dla przypomnieniabartekbb23 pisze:Obejrzyj sobie Rockiego, załącz soundtrack, a nie tam pitu pitu bon joviPrywatnie potrzebuje czegoś co mnie poniesie, w tym ciężkim dla mnie czasie. Sam tytuł daje wiare, ale kawałek musi dać mi skrzydła. Raz jeszcze potrzebuje BON JOVIProsze...
Ale dzięki za wskazówke. No właśnie modle się, żeby to nie było pitu pitu...
Ooj taak, ja rowniez potrzebuje czegos, co mnie poniesie. Mam nadzieje na Rockowy kawalek przez duze R, ale najwazniejsze, by byl po prostu dobry.
jutro juz wszystko bedzie jasne! btw, moim zdaniem, jaka nie bedzie, powinna zaistniec w RMF FM, skoro stacja zajmuje sie promocja koncertu.
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
19.06.2013 - Gdańsk
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Promując koncert powinni wykazać się konsekwencją przynajmniej na tyle, żeby ten singiel grać. Inne pytanie, kiedy zacznąagajoov pisze: moim zdaniem, jaka nie bedzie, powinna zaistniec w RMF FM, skoro stacja zajmuje sie promocja koncertu.

Tytuł daje nadzieję, za kilkanaście godzin zobaczymy, czy te nadzieję się sprawdzą
:)
rozmyślając trzeźwo stawiam niezbyt radośnie na tuptankę typu Born To Follow.
Generalnie lubię circla, ale nie koniecznie jego bliźniaka, a czuję niebezpieczeństwo narodzin właśnie tego typu albumu.
Przyczyna? what about now brzmi jak klon happy now, dodatkowo jak sami mówili ten album powstał już dawno praktycznie z kółkiem.
Jeżeli jest tak jak piszecie, że to Jona album, to po ch..a próbuję się podpiąć pod zespół niech se plumka i tańczy żwawo sam. Po co mu robić z chłopaków pajacyki. A to, że w pojedynkę nie udźwignie trasy!? Richie nie myślał w takich kategoriach...
Z drugiej strony to logiczne, że lepiej się podzielić zyskami z kolesiami z zespołu niż obcymi, i też pewnie chłopaki myśleli tak samo - cóż do stracenia skoro trochę kaski wpadnie, a i pogramy sobie i robota też jest... Znowu będziemy fajnie wyglądać, sie wozić, nosić i lansować.
Generalnie lubię circla, ale nie koniecznie jego bliźniaka, a czuję niebezpieczeństwo narodzin właśnie tego typu albumu.
Przyczyna? what about now brzmi jak klon happy now, dodatkowo jak sami mówili ten album powstał już dawno praktycznie z kółkiem.
Jeżeli jest tak jak piszecie, że to Jona album, to po ch..a próbuję się podpiąć pod zespół niech se plumka i tańczy żwawo sam. Po co mu robić z chłopaków pajacyki. A to, że w pojedynkę nie udźwignie trasy!? Richie nie myślał w takich kategoriach...
Z drugiej strony to logiczne, że lepiej się podzielić zyskami z kolesiami z zespołu niż obcymi, i też pewnie chłopaki myśleli tak samo - cóż do stracenia skoro trochę kaski wpadnie, a i pogramy sobie i robota też jest... Znowu będziemy fajnie wyglądać, sie wozić, nosić i lansować.
...and just only rock...