Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Także bym chciała wiedzieć jakiż to koncert może być ważniejszy od BJ 
Mój bilet był także częściowym prezentem na święta, a raczej pewna kwota pieniędzy, na szczęście darczyńca nie zobaczył całej kwoty kupna biletów
Mój bilet był także częściowym prezentem na święta, a raczej pewna kwota pieniędzy, na szczęście darczyńca nie zobaczył całej kwoty kupna biletów
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
tylko błagam, nie zlinczujcie mnie xD
ten inny koncert to koncert koreańskiego zespołu Teen Top.....
siedzę w koreańskim popie od 5 lat (dla porównania, w japońskim roku siedzę jakieś 12 lat) a Teen Top śledzę od czasu debiutu.....
uwielbiam Bon Jovi ale......to jest jedyna okazja....a dali takie ceny że nic tylko zabić....no i muszę z BJ zrezygnować T___T
czy możecie popytać znajomych czy nie potrzebują biletu fast track?? bo muszę się go w miarę szybko pozbyć
mogę nawet trochę zejść z ceny...
ten inny koncert to koncert koreańskiego zespołu Teen Top.....
siedzę w koreańskim popie od 5 lat (dla porównania, w japońskim roku siedzę jakieś 12 lat) a Teen Top śledzę od czasu debiutu.....
uwielbiam Bon Jovi ale......to jest jedyna okazja....a dali takie ceny że nic tylko zabić....no i muszę z BJ zrezygnować T___T
czy możecie popytać znajomych czy nie potrzebują biletu fast track?? bo muszę się go w miarę szybko pozbyć
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zgadzam się z Tobą w 100%, dlatego nie podmieniłabym tych biletów na żadne inne. Ale o gustach się nie rozmawia, Twój wybórMilla pisze:Dla mnie jedyną okazją jest koncert zespołu BJ, światowej legendy rocka, bo skoro nie przyjeżdżali 30 lat na koncert, to jakoś ciężko mi uwierzyć, że po raz drugi się tu pojawią... :|
Jeśli znajdę kogoś chętnego, oczywiście dam znać
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Spoko, w sumie BJ gra w Polsce co roku więc okazji żeby ich zobaczyć będzie bez porównania więcejDorotka pisze: uwielbiam Bon Jovi ale......to jest jedyna okazja....

Nie no, dobra sorry za powyższe.
Każdy ma swoje priorytety a hierarchia ważności zespołów to wybitnie subiektywna sprawa, myślę, że uszczęśliwisz kogoś tym FT zwłaszcza, że już się wyprzedały. Baw się dobrze na tym swoim koncercie.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zależy, o jakiej konkretnie stronie mówisz, bo niektóre działają tylko jako strony pośredniczące w wymianie biletów między sprzedającymi a kupującymi naliczając sobie za takową usługę odpowiednią prowizję (ale czy pobieraną od kupującego czy od sprzedającego to już od nich zależy).harriet pisze:Mam dziwne wrażenie, że na każdej stronie jest inna cena biletów.
Najdroższa jest chyba viagogo, nie polecam ale jeśli o niej mówisz to tam zawsze ceny są z d... no, wysokie :]
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To jest chyba tak, że empik jako taki sam sobie nie nalicza ale w cenie biletu (jaką mamy podaną dajmy na to na eventim i w empiku) jest zawarty jakiś tam koszt obsługi (na kilku biletach na inne koncerty kupionych w empiku mam taki zapis, ten koszt obsługi to jest ileś tam % ceny biletu). Z kolei kupowanie na eventim to cena biletu + przesyłka + koszty obsługi ale chyba tylko wybitnie eventimowej też zależne od wartości biletu, na BJ wynosiły chyba z 15 zł..W Empiku wychodzi najkorzystniej, choć nie wiem czy tez nie potrącają jakiegoś grosza dla siebie.
Podsumowując - w empiku jest zdecydowanie najtaniej.
-
- It's My Life
Ja oczywiście przegapiłam Golden fast track package i muszę zadowolić się kupnem zwykłego Golden circle. Tylko zastanawia mnie jedno co jest w ramach biletu vip, jeszcze nad tym się zastanawiam?!. Jestem dosyć niska więc nie wiem czy z tego zwykłago Golden circle to coś zobacze jak naładuję się tam ludu wcześniej??? Stąd moje obawy? Co radzicie a może z opcji trybuna 1 skorzystać dla lepszej widoczności
[ Dodano: 2013-01-08, 21:55 ]
pytam tych lepiej doświadczonych koncertową bo jestem laikiem w tym temacie?
[ Dodano: 2013-01-08, 21:56 ]
no a cena opcji diamond jest dla mnie za wysoka
[ Dodano: 2013-01-08, 21:57 ]
co tu kurde wybrać? HELP
[ Dodano: 2013-01-08, 22:18 ]
Chyba kupie jednak tego golden circla zastanowie się jeszcze do jutra?!
Najwyżej będę zachwycała się tylko i wyłącznie dźwiękiem a nie obrazem!
[ Dodano: 2013-01-08, 21:55 ]
pytam tych lepiej doświadczonych koncertową bo jestem laikiem w tym temacie?

[ Dodano: 2013-01-08, 21:56 ]
no a cena opcji diamond jest dla mnie za wysoka
[ Dodano: 2013-01-08, 21:57 ]
co tu kurde wybrać? HELP

[ Dodano: 2013-01-08, 22:18 ]
Chyba kupie jednak tego golden circla zastanowie się jeszcze do jutra?!

Najwyżej będę zachwycała się tylko i wyłącznie dźwiękiem a nie obrazem!