Co to za piosenka? Odsłona II
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Tak, to Secret Dreams.
Lionel Richie ma piosenkę All Night Long, ta kwestia zaczyna refren piosenki.
Drugi obrazek to nawiązanie do filmu Incepcja, w którym sny są głównym motywem.
Trzeci obrazek specjalnie wstawiłem w mniejszym rozmiarze, ponieważ to okładka książki John's Secret Dreams: The Life Of John Lennon, na której rozwiązanie zagadki jest na lewym (z perspektywy Lennona prawym
) szkiełku okularów.
Lionel Richie ma piosenkę All Night Long, ta kwestia zaczyna refren piosenki.
Drugi obrazek to nawiązanie do filmu Incepcja, w którym sny są głównym motywem.
Trzeci obrazek specjalnie wstawiłem w mniejszym rozmiarze, ponieważ to okładka książki John's Secret Dreams: The Life Of John Lennon, na której rozwiązanie zagadki jest na lewym (z perspektywy Lennona prawym
Wiem, że są jogurty Jovi i właściwie to tyle co mi przyszło do głowy odkąd ta zagadka się pojawiła.
W reklamie Jogobelli na pewno się żaden utwór BJ nie pojawił, to by było zdecydowanie poza schematem ich wieloletniej kampanii reklamowej (która nawiasem mówiąc mnie nie przekonuje)
Strzelam w Lie To Me, wszak napis "Extra duże kawałki owoców!" jest kłamliwy
W reklamie Jogobelli na pewno się żaden utwór BJ nie pojawił, to by było zdecydowanie poza schematem ich wieloletniej kampanii reklamowej (która nawiasem mówiąc mnie nie przekonuje)
Strzelam w Lie To Me, wszak napis "Extra duże kawałki owoców!" jest kłamliwy
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Z filmem ? Matko, teraz to już zupełnie nie mam pojęcia. Nawet wpisałam w google " bon jovi jogurt film " i pierwszy tytuł, który rzucił mi się w oczy to " Bounce " . Ale z filmem nie ma to nic wspólnego .... w grafice migną jakiś film " Devil .... coś tam " więc " Sympathy to the devil " ? Ale to z kolei nie BJ piosenka ... hm .... Ciężka sprawa 
Chyba proszę o więcej podpowiedzi
Chyba proszę o więcej podpowiedzi
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- myszorkowa
- Keep The Faith