^^ Powiem tak - chłopaki obecnie wyglądają znacznie poważniej. Wtedy zarówno Jon jak i Richie wyglądali po prostu gejowsko. Dziwny okres bo muzyka w sumie ostra a koszulki Jona prześmieszne.
Dand pisze:Wtedy zarówno Jon jak i Richie wyglądali po prostu gejowsko.
Z jednej strony ciężko się nie zgodzić ale z drugiej właśnie taka a nie inna była wtedy stylistyka (chyba). Ale za to jak kapitalnie to się teraz ogląda!
A propo wyglądu to jak kiedyś mówiłam o Bon Jovi w szkole bo to był koniec roku i nie mieliśmy nic do roboty, to moja nauczycielka w wieku 27 lat stwierdziła że kiedyś była przekonana że Jon jest dziewczyną xd
Ja chce taką perke Taką gitare Takie granie chce !!
ps.
Nawet jako facet powiem, że świetną fryzure miał Jon.
faktycznie fantastyczne wykonanie, ale nigdy, NIGDY nie potrafiłam zrozumieć tego ich ówczesnego stylu - te przezroczyste bluzki, rozpięte koszule i "świecenie" klatą. Jak wspomniał Dand, wyglądało to strasznie gejowsko... dla mnie to zawsze był kryzys wieku średniego lub popis wybitnie słabego stylisty... :down: jeśli o to chodzi, to cieszę się, że te czasy już minęły.
Nie miałam na myśli włosów, toż to mistrzostwo świata! (nie mogłam się powstrzymać :bg: )
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.