Kiedyś oglądałam jakiś występ BJ dla niemieckiej Vivy, to prowadząca Niemka okropnie mówiła po angielsku, chłopaki nie zawsze ją rozumieli, lepiej się wypowiadała młoda publiczność :bg: I nie zapomnę jak Jon się nabijał z tego niemieckiego 'So'
Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
To zaproszenie Jona jest rzeczywiście suche, ale lepiej powiedział żę Gdańsk niż Danzig
A to 'Pi Dżi i' mnie śmieszy nie wiem czemu
Kiedyś oglądałam jakiś występ BJ dla niemieckiej Vivy, to prowadząca Niemka okropnie mówiła po angielsku, chłopaki nie zawsze ją rozumieli, lepiej się wypowiadała młoda publiczność :bg: I nie zapomnę jak Jon się nabijał z tego niemieckiego 'So'
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
- myszorkowa
- Keep The Faith

Na każdym koncercie, na którym byłam, gdy artysta mówił choć małe słówko po polsku, publiczność szalała, pamiętam na zeszłorocznych usrynaliach, kiedy grał slayer, wokalista wrzasnął mało kulturalne, polskie słowo i ludzie chyba wtedy najgłośniej zaczęli się drzeć, piszczeć i pogować
w sumie ciekawe zjawisko, ja i tak będę cieszyła się na chociażby samo "dziękuję" w ustach BJ
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
-
Miracle-BJ
- Have A Nice Day

Właśnie oglądnęłam sobie ten krótki wywiad z BJ przeprowadzony przez P. Orłosia w 2000r.
Wywiad w ogóle "obciach".
Jon zapomniał dodać , w którym roku w czerwcu.
Richie powiedział "zien dobry"
Polski łącznik P. Kozlowski - co z tym gościem się stało?
A P. Zieliński??? Panie Zieliński ja się pytam i co było dalej!!! Dostałeś Pan złotą płytkę za promocję zespołu, powiesiłeś Pan sobie ją nad łóżeczkiem i jesteś (byłeś) very happy! Olałeś Pan sprawę, bo na BJ musieliśmy czekać, aż tyle lat. Nieładnie!
Ps. Takie pierdu-pierdu naszło mnie po oglądnięciu i przypomnieniu sobie tego "wywiadu". HA! :bg:
:blink: 
Jon zapomniał dodać , w którym roku w czerwcu.
Richie powiedział "zien dobry"
Polski łącznik P. Kozlowski - co z tym gościem się stało?
A P. Zieliński??? Panie Zieliński ja się pytam i co było dalej!!! Dostałeś Pan złotą płytkę za promocję zespołu, powiesiłeś Pan sobie ją nad łóżeczkiem i jesteś (byłeś) very happy! Olałeś Pan sprawę, bo na BJ musieliśmy czekać, aż tyle lat. Nieładnie!
Ps. Takie pierdu-pierdu naszło mnie po oglądnięciu i przypomnieniu sobie tego "wywiadu". HA! :bg:
BJ - It's my life - Always !
- myszorkowa
- Keep The Faith

Ja bym tego w ogóle wywiadem nie nazwała :| Z tego co pamiętam to była jakaś papka, zero przygotowania a P. Orłoś to wyglądał jakby miał kija w d... :evil:Właśnie oglądnęłam sobie ten krótki wywiad z BJ przeprowadzony przez P. Orłosia w 2000r.
Tak swoją drogą to ciekawe jakbyśmy my przygotowali wywiad :roll: Jakie pytania, kto miałby go poprowadzić itd. itp.
I'm such a child 
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Byśmy na pewno mieli maaasę pytań i każdy by każdego przekrzykiwał 
A co do 'wywiadu' w TVP - czysta żenada, nawet po chłopakach było to widać - i mało dziwne że się Nas wystraszyli :kwasny: do tego dowalić Mandarynę i macie odpowiedź czemu musieliśmy tyle czekać
A co do 'wywiadu' w TVP - czysta żenada, nawet po chłopakach było to widać - i mało dziwne że się Nas wystraszyli :kwasny: do tego dowalić Mandarynę i macie odpowiedź czemu musieliśmy tyle czekać
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
- myszorkowa
- Keep The Faith

Oj tam od razu przekrzykiwaćByśmy na pewno mieli maaasę pytań i każdy by każdego przekrzykiwał
I'm such a child 
myszorkowa pisze:
Oj tam od razu przekrzykiwaćwytypowalibyśmy kilka (nie wierzę, że udałoby się wytypować jedną) osób, którym na widok chłopaków nie odjęłoby mowy, zrobilibyśmy listę pytań :bg:
bardziej martwiłabym się nie o to, że takim ewentualnym osobom odjęłoby mowę, ale żeby nie zaczęły piszczeć
- myszorkowa
- Keep The Faith

Coś na temat PGE ARENA:
"Najtrudniejszym zadaniem jest oczywiście znaleźć publiczność, która wypełniłaby największy z trójmiejskich obiektów, czyli PGE Arenę. Jej pojemność ocenia się na ok 40 tys. ludzi, ale w czasie koncertów część trybun jest zamknięta, więc zmieści się tam ok. 30-35 tysięcy. Koncertową działalność stadionu rozpoczęła Jennifer Lopez w ubiegłym roku. W 2013 największą gwiazdą letnickiej areny będzie Bon Jovi, który zagra w Europie m.in. na słynnym San Siro w Mediolanie i na olimpijskich stadionach w Berlinie i Monachium".
Cały artykuł tutaj: http://rozrywka.trojmiasto.pl/Ile-zapla ... 65183.html
"Najtrudniejszym zadaniem jest oczywiście znaleźć publiczność, która wypełniłaby największy z trójmiejskich obiektów, czyli PGE Arenę. Jej pojemność ocenia się na ok 40 tys. ludzi, ale w czasie koncertów część trybun jest zamknięta, więc zmieści się tam ok. 30-35 tysięcy. Koncertową działalność stadionu rozpoczęła Jennifer Lopez w ubiegłym roku. W 2013 największą gwiazdą letnickiej areny będzie Bon Jovi, który zagra w Europie m.in. na słynnym San Siro w Mediolanie i na olimpijskich stadionach w Berlinie i Monachium".
Cały artykuł tutaj: http://rozrywka.trojmiasto.pl/Ile-zapla ... 65183.html
-
Victoria237
- Little Bit Of Soul

2 bilety na koncert Bon Jovi - sprzedam
Witam,
Mam do sprzedania 2 bilety na koncert Bon Jovi.
To pierwszy w historii i jedyny koncert tej grupy w Polsce.
Niestety ze względów zdrowotnych muszę zrezygnować z tego wyjątkowego wydarzenia.
Moje miejsca są Kategorii 1 - Trybuny, Sektor: Q, Rząd: 5, Miejsce: 113,114
na zdjęciu pokazane są miejsca.
cena za bilety to 250 zł za jedne.
Czyli za oba bilety to 500 zł
informacje na maila: victoria237@wp.pl
To pierwszy w historii i jedyny koncert tej grupy w Polsce.
Niestety ze względów zdrowotnych muszę zrezygnować z tego wyjątkowego wydarzenia.
Moje miejsca są Kategorii 1 - Trybuny, Sektor: Q, Rząd: 5, Miejsce: 113,114
na zdjęciu pokazane są miejsca.
cena za bilety to 250 zł za jedne.
Czyli za oba bilety to 500 zł
informacje na maila: victoria237@wp.pl
- Załączniki
-
[Rozszerzenie png zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
PrestigeMJM
- Little Bit Of Soul

- Kontakt:
Sprawdzając skuteczność mediów mamy pytanie do użytkowników bonjovi.pl :
Skąd dowiedziałeś/aś się o koncercie Bon Jovi na PGE Arenie?
Odpowiedzi można udzielać tutaj
Nie wiem, czy wybrałem odpowiedni temat - jeśli nie, to proszę o skorygowanie mnie.
Skąd dowiedziałeś/aś się o koncercie Bon Jovi na PGE Arenie?
Odpowiedzi można udzielać tutaj
Nie wiem, czy wybrałem odpowiedni temat - jeśli nie, to proszę o skorygowanie mnie.
-
usunięty użytkownik 4858
Re: 2 bilety na koncert Bon Jovi - sprzedam
Oby nie jedyny!Victoria237 pisze:Witam,
To pierwszy w historii i jedyny koncert tej grupy w Polscel
Gdyby Ci się nie udało sprzedać do maja, daj znać