Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- 
				PrestigeMJM
- Little Bit Of Soul 
- Kontakt:
- misstwisted
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

- Milla
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

Bilety na czerwcowy koncert zespołu Bon Jovi w Gdańsku rozchodzą się jak świeże bułeczki. Organizatorzy imprezy na PGE Arenie wyliczają, że jak na razie, w ciągu miesiąca, sprzedano blisko 10 tys. wejściówek
http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/16 ... ,id,t.html

- imp
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

- Kontakt:
u mnie 3 lub 4 dni, przy czym status na stronie zmienił się dopiero jakieś dwa dni po odbiorze biletówkm971 pisze:Mam pytanie do osób, które kupowały bilety na Eventimie, mianowicie po ilu mniej więcej dniach doszła do Was przesyłka? Bo u mnie cały czas widnieje napis "gotowe do wysyłki", już od dłuższego czasu, a biletów wciąż nie mam :|
napisz do nich maila lub zadzwoń
- Gloria
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

Kupiłam 8go listopada, przyszedł 22go czyli równo 2 tygodnie (ale w międzyczasie pisałam do eventimu z zażaleniem dotyczącym kolejności wysyłaniakm971 pisze:Mam pytanie do osób, które kupowały bilety na Eventimie, mianowicie po ilu mniej więcej dniach doszła do Was przesyłka? Bo u mnie cały czas widnieje napis "gotowe do wysyłki", już od dłuższego czasu, a biletów wciąż nie mam :|
 ), aha i wybrałam opcję listu poleconego jeśli to ma znaczenie. Statusami polecam się nie sugerować, bo odnośnie tego zamówienia mój status jest "gotowe do wysyłki" od momentu, kiedy dostałam od nich odp (ok 17stego listopada) do dzisiaj, podobnie jak w przypadku biletów kupionych na inne wydarzenie w tym czasie
 ), aha i wybrałam opcję listu poleconego jeśli to ma znaczenie. Statusami polecam się nie sugerować, bo odnośnie tego zamówienia mój status jest "gotowe do wysyłki" od momentu, kiedy dostałam od nich odp (ok 17stego listopada) do dzisiaj, podobnie jak w przypadku biletów kupionych na inne wydarzenie w tym czasie Potwierdzam to, co pisały osoby wyżej - wyślij im zapytanie o wysyłkę używając formularza ze strony i zapytaj wtf
Ja się zadłużyłam ale dokładnie wczoraj spłaciłam ostatnią część i w tym momencie bilet jest w 100% mój. Miłe uczucieHiena pisze:No i za długo czekałam...trzeba było sie zadłużyć i nie czekać
;(
- Kama97
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

Wg mnie to już nienajgorszy wynik. Oby poszło, jeszcze ze 3 razy tyle :bg:Milla pisze:Bilety na czerwcowy koncert zespołu Bon Jovi w Gdańsku rozchodzą się jak świeże bułeczki. Organizatorzy imprezy na PGE Arenie wyliczają, że jak na razie, w ciągu miesiąca, sprzedano blisko 10 tys. wejściówek
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
						27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day