12.12.12 - Transmisja w polskiej TV!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Juuuuż ?
No ale było super! I co najważniejsze, Jon daje rade z głosem
Super, warto było zarwać nockę 

I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Zdecydowanie najlepszy występ tej nocy 
I'll never grow up, and I'll never grow old
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja chyba posiedzę bo kompletnie odechciało mi się spać 
Marzy mi się jeszcze dotrwanie do The Who i Chrisa Martina ale to może być wyzwanie przekraczające moje możliwości
Marzy mi się jeszcze dotrwanie do The Who i Chrisa Martina ale to może być wyzwanie przekraczające moje możliwości

Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012, o 02:28 przez Gloria, łącznie zmieniany 1 raz.
Bon Jovi rządzą.
Jon zdecydowanie dał radę jak całe BJ. Zaskoczyli mnie duetem z Brucem, wyszło bardzo fajnie. I IML live podobało mi się bardziej niż to było w ostatnim czasie. I co LOAP zgadłem, że zagrają ten song. 
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012, o 02:29 przez Smolek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To bawcie się wszyscy dalej dobrze, ja idę spać. Oby do czerwca!
[ Dodano: 2012-12-13, 03:29 ]
[ Dodano: 2012-12-13, 03:29 ]
Bardzo chciałam dotrwać do Martina, ale chyba nie jest to aż tak ważne jak kima.Gloria pisze:Marzy mi się jeszcze dotrwanie do The Who i Chrisa Martina ale to może być wyzwanie przekraczające moje możliwości
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Takie moje spostrzeżenia.
Dlaczego ludzie buczeli na Bruce'a? :/
Co się stało z talkboxem na początku Preyera?
Już wiem w czym tkwi moja awersja do Izolrajt! To głos Jona.. Jak śpiewał Rysiek w Berlinie to wyszło całkiem ciekawie, teraz jak Bruce trochę zaśpiewał też wyszło interesująco, więc wniosek nasuwa się sam..
Ale koniec końców występ naprawdę udany, zupełnie jakbym oglądała DVD z tegoż miejsca, super
Teraz czekam do Stonesów, resztę chyba odpuszczę.
Już wiem w czym tkwi moja awersja do Izolrajt! To głos Jona.. Jak śpiewał Rysiek w Berlinie to wyszło całkiem ciekawie, teraz jak Bruce trochę zaśpiewał też wyszło interesująco, więc wniosek nasuwa się sam..
Ale koniec końców występ naprawdę udany, zupełnie jakbym oglądała DVD z tegoż miejsca, super
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
No to nie będe samTalia pisze:Takie moje spostrzeżenia.
Ale koniec końców występ naprawdę udany, zupełnie jakbym oglądała DVD z tegoż miejsca, superTeraz czekam do Stonesów, resztę chyba odpuszczę.
No właśnie o co chodziło z tym buczeniem wie ktoś ?
Talkbox albo był wyciszony nie wiem co tam się porobiło
Troche się Jon i Rich wpienili ale no taki tam szczegół.
Zapowiedz w wykonaniu tej wampirzycy średnio mi się podobał, jakby zapowiadali jakieś Linkin Park lub nie wiem zespół garażowy :kwasny:
Ale występ świetny :bg: Potwierdzili że są klasą samą dla siebie
Eric szaleje na scenie...
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja na 14.00... damy radę, co mają powiedzieć ci, którzy mają coś na 8.00..? :blink:
Ale warto było czekać, to jest najważniejsze!

Ale warto było czekać, to jest najważniejsze!
To też mnie rozwaliło.. następnym razem trochę entuzjazmu, dziewczyno!!KondZik pisze: Zapowiedz w wykonaniu tej wampirzycy średnio mi się podobał, jakby zapowiadali jakieś Linkin Park lub nie wiem zespół garażowy :kwasny: