yy gdzies ktos cos wspominal oczywiscie ze lepsza LP
btw korzystajac z okazji yy bodzio czy nie mozna by zwiekszyc miejsca na avartary ?
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Wersja LP lepsza jak każda nowa wersja starych piosenek z Handa (I Wanna Be Loved, Bells Of Freedom, I Am ...) . Jedyne co bym zamienił to dałbym jedno Have Nice Day co śpiewa Jon w wersji demo do wersji oficjalnej. Śpiewa tam tak od niechcenia, ale fajnie.
No cóż, oczywiście że słyszałem. Obie wersje mają swój urok... obecna jest bardziej żywiołowa, demówka miała zaś fajne wyciszenie przed ostatnim refrenem. Zwrotki wydają się lepsze w wersji ostatecznej - brzmią bardziej spójnie. Natomiast plusem demówki był brak frazy "live my life" w refrenie
PS. Prawdę powiedziawszy, to oprócz HAND, Nothing i japońskich bonusów, posiadam jeszcze 4 demówki z nowego albumu 8)
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
czy mi się coś zdaje czy jednej Cr@sh nie wrzuciłeć....
brakuje 06.. cokolwiek to miałao by byc...
będę wdzięczna za uzupełnienie
dzieki za to co juz mam
Hmmm to nie wina Cr@sha że nie ma tam 06 (podobnie jak i 02, jakbyś nie zauważyła ). Po protu tylko takie dema na razie są dostępne. Może wkrótce wypłyną pozostałe, ale musimy się wszyscy uzbroić w cierpliwość
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007