Promocja koncertu!
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Little Bit Of Soul
o no to fajnie, ze sie podoba
jakby miało cos z tego być, to ja się mogę podjąc wydruku na Wrocław, bo z racji ogromnej ilosci wydruków, ktore musialam robic na studiach mam znajomą drukarnię
ale trochę się boję rozsyłania większych ilosci, bo w ogole boję się poczty polskiej
wiec moze by, w razie czego, jakos większymi ośrodkami drukować po prostu?
-
- Have A Nice Day
Też właśnie siedząc w pracy usłyszałam w RMF tą oficjalną reklamę koncertu! Super! Dałam głośniej, żeby wszyscy usłyszeli i niektórzy mi pozazdrościli, że jadę, ale oni chętni niestety nie są. Będą żałować (albo i nie). Ciekawa jestem czy codziennie będzie lecieć ta reklama? 
BJ - It's my life - Always !
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Tak, bardzo proszę.Milla pisze:Rozumiem, że teraz mamy do Ciebie mówić Dorothea?
Co do reklam - ja jako człowiek kompletnie odcięty od mediów (nie licząc internetu) niestety jej nie słyszałam, ale bardzo, bardzo się cieszę, że w końcu nam się rozkręca reklama... w jakimś stopniu. : ))
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Chyba tak, bo właśnie też na RMF FM słyszałam w sklepie z ciuchami byłam akurat miłe zaskoczenieMiracle-BJ pisze:Też właśnie siedząc w pracy usłyszałam w RMF tą oficjalną reklamę koncertu! Super! Dałam głośniej, żeby wszyscy usłyszeli i niektórzy mi pozazdrościli, że jadę, ale oni chętni niestety nie są. Będą żałować (albo i nie). Ciekawa jestem czy codziennie będzie lecieć ta reklama?
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kolejny artykuł od Prestige:
http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... ews_id=806
Podoba mi się co piszą o Krakowie
http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... ews_id=806
Podoba mi się co piszą o Krakowie
- myszorkowa
- Keep The Faith
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Można w każdej przyzwoitej drukarni. Wystarczy mieć projekt lub przynajmniej pomysł, z którego w samej drukarni ktoś coś z tego stworzy. Co do kosztów to zależy od ilości i rozmiarów. Wiadomo ogólnie, że im więcej się zamawia, tym koszt pojedynczej naklejki / plakatu / czegokolwiek drukowanego jest niższy.Martixx pisze:Wie ktoś może czy w każdej drukarni można wydrukować naklejki typy serduszek WOŚPu?
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.
- myszorkowa
- Keep The Faith
-
- Have A Nice Day
Jeżeli zapowiada się taki koncert z udziałem ludzi z całego świata, to nie możemy dopuścić, żeby ten koncert był taki jak wiele innych a broń Boże gorszy!!! Musimy pokazać całemu światu, że my POLACY kochamy muzykę, kochamy BJ i potrafimy się świetnie bawić i wspaniale zorganizować na takiej imprezie. Tak więc włączmy nasze szare komórki na pełny gaz i musimy coś wymyśleć, stworzyć aby wszystkim szczęka opadła! Aby wszyscy bardzo długo i bardzo miło wspominali ten pierwszy koncert BJ w naszym kraju a z ich ust często i z niesamowitą radością padały słowa POLAND GDANSK
! 

BJ - It's my life - Always !