Osobiście dałabym się pokroić za taki zestaw. Serio. Usłyszałabym wszystko z tego i mogę umierać. Ale nie sądzę, ze będzie TAK dobrze. Parę pozycji wypadnie choćby na rzecz piosenek z płyty, która ukaże się w 2013.KondZik pisze:W Bukareszcie była premiera, tak jak będzie w Gdańsku.
Co myślicie o tej setliscie? Ile z tego może być u nas?
http://www.setlist.fm/setlist/bon-jovi/ ... 35588.html
Dla mnie świetna.
Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja mam taki pomysł - może przy wejściu na scene lub przy pierwszej piosence zrobimy coś w stylu kibiców, czyli na stadionie lub tylko w jakiś strefach, podniesiemy kartoniki w kolorystyce bialo czerwonej z napisem BON JOVI IN POLAND WITAMY. Myślę, że to było by mega, a i chyba jeszcze nigdzie nie było 
Może np. jakaś wielka flaga na całym stadionie, taka widoczna z nieba
z uśmiechem Have a nice day
))))))
Może np. jakaś wielka flaga na całym stadionie, taka widoczna z nieba
DC in Gdańsk 
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Thor, tematy kartoniady czy flagi były już poruszane, przeczytaj wcześniejsze posty 
Co do mojego idea z zimnymi ogniami, przy I'll be there for you byłoby to dobre, zwłaszcza w wykonaniu Ryśka, my, Polaczki, musimy go specjalnie ugościć
Co do mojego idea z zimnymi ogniami, przy I'll be there for you byłoby to dobre, zwłaszcza w wykonaniu Ryśka, my, Polaczki, musimy go specjalnie ugościć
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A dlaczego mielibyśmy jakoś specjalnie traktować Samborę? To,że jego przodkowie pochodzą z Polski nie znaczy,że on ma jakikolwiek sentyment do naszego kraju,przeciwnie,jesteśmy dla niego tak samo "egzotyczni" jak Rumunia czy Chorwacja.Dlatego nie widzę powodu,żeby go jakoś specjalnie traktować.Witamy i zapewniamy niezapomniane wrażenia całemu zespołowi.Mkwiatek93 pisze:Thor, tematy kartoniady czy flagi były już poruszane, przeczytaj wcześniejsze posty
Pomysł z zimnymi ogniami, przyszedł mi do głowy już wcześniej, oglądając to http://www.youtube.com/watch?v=SYY2S4i10vw ( od mniej więcej 2 minuty do ok. 2:40 ) tam podniosło ręce z ogniami kilka osób, gdyby zrobiło to więcej ludzi mogłoby to fajnie wyglądać .
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
-
- Have A Nice Day
Musimy coś zorganizować!!!
Nie bądźmy gorsi od innych !
Bądźmy najlepszymi fanami !
Trzeba coś wymyśleć zaraz po ukazaniu się nowej płyty i rzucić temat na całą Polskę nie tylko na forum.
Tak jak zrobili to fani innych zespołów i była np. akcja balonowa na DM, akcja skarpetkowa na RHC, akcja z różami na GNR.
Może was to rozśmieszy ale wpadł mi taki oto pomysł.
A może by tak zrobić akcję pt „AKCJA KAPELUSZOWA”
? Wszyscy przynosimy kapelusze w stylu kowbojskim albo też i inne, można przyozdobić jakimś motywem BJ i np. rzucamy w górę na zakończenie Wanted???
To szczególnie dla Rysia!!! Przecież kapelusz cały czas towarzyszy BJ.
[ Dodano: 2012-11-24, 20:34 ]
Oprócz tego oczywiście coś jeszcze!
Nie bądźmy gorsi od innych !
Bądźmy najlepszymi fanami !
Trzeba coś wymyśleć zaraz po ukazaniu się nowej płyty i rzucić temat na całą Polskę nie tylko na forum.
Tak jak zrobili to fani innych zespołów i była np. akcja balonowa na DM, akcja skarpetkowa na RHC, akcja z różami na GNR.
Może was to rozśmieszy ale wpadł mi taki oto pomysł.
A może by tak zrobić akcję pt „AKCJA KAPELUSZOWA”
To szczególnie dla Rysia!!! Przecież kapelusz cały czas towarzyszy BJ.
[ Dodano: 2012-11-24, 20:34 ]
Oprócz tego oczywiście coś jeszcze!
BJ - It's my life - Always !
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W jednym z wywiadów Jon opowiadał, że często czyta teksty, które ludzie piszą na banerach, i czasami bardziej skupia sie na tych tekstach niż na piosenkach - wtedy sie myli, a jeżeli teksty są dowcipne to zapamiętuje je i cytuje w wywiadach. Gdybyśmy przygotowali banery z tekstami nawiązującymi do tekstów piosenek, które chłopcy mogliby dostrzec ze sceny, mogłoby to te by dla nich przyjemne. Takie teksty, mogły by mieć odniesienia do tytułów różnych piosenek. Moje propozycje :
1. It's gonna be ONE WILD NIGHT tonigt.
2. GOOD THINGS COME TO THOSE WHO WAIT so welcome to Poland finally.
3. ALL GOOD THNGS TAKE SOME TIME but we are HAPPY NOW.
4. WE WERE LIVING ON A PRAYER, we were drinking BITTER WINE, now YOU CAN'T GO HOME, we want you to STAY, and NEVER SAY GOODBYE
fajnie byłoby wmiesza tu teksty różnych piosenek, żeby wiedzieli, że znamy nie tylko LOAP i IML
4. WE WERE LIVING ON A PRAYER, we were drinking BITTER WINE, now YOU CAN'T GO HOME, we want you to STAY, and NEVER SAY GOODBYE
fajnie byłoby wmiesza tu teksty różnych piosenek, żeby wiedzieli, że znamy nie tylko LOAP i IML
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
-
- I Believe
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
Dobry pomysł z tymi napisami :3,a co do sztucznych ogni, sądze,że wyglądałoby to super,a panowie by byli,według mnie,zachwyceni i wzruszeni
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Z tego co mi wiadomo to sztuczne ognie są materiałami pirotechnicznymi, których na koncert wnosić nie wolno, także co do tego trzeba by było spytać organizatora, aczkowwiek wygladałoby to świetnie. Byłam na wczorajszym koncercie Muse, na jednej z piosenek fani wyrzucili kolorowe balony wyglądało to bardzo efektownie i nawet się udało
proste i łatwe ładnie wygląda;P
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- She`s a mystery
- I Believe
Tak! Tak! Tak! Świetny pomysł, najlepszyKama97 pisze:W jednym z wywiadów Jon opowiadał, że często czyta teksty, które ludzie piszą na banerach, i czasami bardziej skupia sie na tych tekstach niż na piosenkach - wtedy sie myli, a jeżeli teksty są dowcipne to zapamiętuje je i cytuje w wywiadach. Gdybyśmy przygotowali banery z tekstami nawiązującymi do tekstów piosenek, które chłopcy mogliby dostrzec ze sceny, mogłoby to te by dla nich przyjemne. Takie teksty, mogły by mieć odniesienia do tytułów różnych piosenek. Moje propozycje :
"If there's just one thing that you should keep
in your book of dreams,
it's just me baby..."
in your book of dreams,
it's just me baby..."
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Milla, gdybym miała męża też bym mogła taki zrobić
A co do napisów ostatni jest najlepszy moim zdaniem, tyle że z małą przeróbką:
WE WERE LIVING ON A PRAYER, we were drinking BITTER WINE, now YOU CAN'T GO HOME,but we want you to STAY, and NEVER SAY GOODBYE
Nawet się rymuje
A co do napisów ostatni jest najlepszy moim zdaniem, tyle że z małą przeróbką:
WE WERE LIVING ON A PRAYER, we were drinking BITTER WINE, now YOU CAN'T GO HOME,but we want you to STAY, and NEVER SAY GOODBYE
Nawet się rymuje
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe