Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
-
- I Believe
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ależ ja nie mówię, że żądamy setlisty z 30 piosenkami (choć to akurat byłoby całkiem miłe). Napisałam też kilka innych haseł, jako przykłady i osobiście uważam, że "good things come to those who wait" jest kapitalne.Adrian pisze:Od razu mi się skojarzyło i powiedziałem sobie... jakie to PolskieInne wersje:
What took you so long?
Why did we have to wait so long?
Chyba jestesmy jedynym narodem który jak dostaje prezent pod gwiazdkę to zamiast "Dziękuje" odpowiada.. dlaczego taki tani prezent, po co mi to?, tylko 1? a czemu nie dostałem tamtego czy... dlaczego tak późno..
Ja owszem byłbym za tekstem mówiącym o naszym długim oczekiwaniu, ale w tym pozytywnym świetle czyli np
Good things come fot those who wait - czy jakoś tak to leci.
albo jakiś żart z tego czerwca 13 lat później.
ale nic w stylu - czekaliśmy 30 lat i żądamy za to setlisty z 30 piosenkami itp.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
Do mnie to też przemawia. W prosty sposób możemy wyrazić swoją radość z tego, że wreszcie doczekaliśmy się ich w Polsce.Mkwiatek93 pisze:Tak, tekst z Santa Fe wymiata. Teraz jak słucham tej piosenki to mi ściska normalnie gardło, gdy widzę wielką polską flagę z tym napisem i uśmiech Jaśka...
Wiem, bujam w obłokach, ale piszę o swojej koncepcji
Podobnie jak Joanna i Adrian, jestem zdecydowanie przeciwna wszelkim tekstom typu "co tak długo?"
Cieszymy się z koncertu, czy chcemy ich przywitać wyrzutami i sprowokować to tego żeby odwalili robotę byle jak i czym prędzej od nas uciekli?!!
10.06.2011 - Drezno
22.07.2011 - Wiedeń
19.06.2013 - Gdańsk, POLSKA
05.07.2013 - Londyn
22.07.2011 - Wiedeń

05.07.2013 - Londyn
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
No właśnie zamierzałam się spierać z KondZikiem ale mnie uprzedziłaśThalion pisze: What so long - tego się nie tłumaczy jako polskie "co tak długo"... To pytanie jest niepoprawne gramatycznie, przykro mi. Tak samo "what the hell so long", raczej "why the hell so long"...
Chyba najbardziej z propozycji Thalion podoba mi się "We've waited 13 years!", ale "good things come to those who wait" wydaje się najlepsze
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
zaraz, zaraz - a mój filmik???black pisze:To tak podsumowując:
1. Coś dużego ułożonego z kartoników tylko co
2. Świecące bransoletki tylko jak je rozpowszechnić po całej publice
3. Śpiewanie tylko co/tylko jak lud nauczyć
4. Smirk na HAND
5. Flaga
6. Baloniki tylko że z tego się chaos zrobi
To chyba wszystko co się pojawiło, nie? No plus jeszcze te róże które chyba jednak zostały skrytykowane, klękanie no i to co powyżej
Chociaż na liście zbiorczej pomysłów by się mógł znaleźć...

20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
Chciałabym wrócić jeszcze do pomysłu opartego na karteczkach NANANA.
Bardzo mi się podobają te kartki (oczywiście warunkiem jest ich ilość), mam tylko zastrzeżenie do tego co mielibyśmy mieć na nich napisane...
Czy koniecznie motyw z „Who Says…” , którego przecież większość z nas, delikatnie mówiąc, nie kocha??
Moim zdaniem z powodzeniem zmieści się np. „Bad Medicine”, a nie wyobrażam sobie, żeby tego nie zagrali.
Albo może zupełnie prosto: tysiące „Oooo!” którymi będziemy machać podczas "I’ll Be There...."?
Tysiące „Never Say Goodbye” w chwili kiedy się zaczną kłaniać na zakończenie, zwłaszcza jeśli faktycznie mielibyśmy to śpiewać na koniec, też z pewnością wzmocniłoby efekt i może załatwiłoby nam jakieś dłuższe bisy??
…
Co Wy na to?
Bardzo mi się podobają te kartki (oczywiście warunkiem jest ich ilość), mam tylko zastrzeżenie do tego co mielibyśmy mieć na nich napisane...
Czy koniecznie motyw z „Who Says…” , którego przecież większość z nas, delikatnie mówiąc, nie kocha??
Moim zdaniem z powodzeniem zmieści się np. „Bad Medicine”, a nie wyobrażam sobie, żeby tego nie zagrali.
Albo może zupełnie prosto: tysiące „Oooo!” którymi będziemy machać podczas "I’ll Be There...."?
Tysiące „Never Say Goodbye” w chwili kiedy się zaczną kłaniać na zakończenie, zwłaszcza jeśli faktycznie mielibyśmy to śpiewać na koniec, też z pewnością wzmocniłoby efekt i może załatwiłoby nam jakieś dłuższe bisy??
Co Wy na to?
10.06.2011 - Drezno
22.07.2011 - Wiedeń
05.07.2013 - Londyn
22.07.2011 - Wiedeń

05.07.2013 - Londyn
-
- I Believe
- angelaana
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
"Never Say Goodbye "byłoby dobre, zwłaszcza gdyby okazało się, że nie mają tego jednak na setliście (oby nie) i może by ich to wtedy przekonało do zaśpiewania piosenki na bis 
A "Goood things come to those who wait" zdecydowanie musi trafić na flagę - proste, znajome zespołowi i mające znaczenie zarówno dla nas jak i BJ
A "Goood things come to those who wait" zdecydowanie musi trafić na flagę - proste, znajome zespołowi i mające znaczenie zarówno dla nas jak i BJ
19.06.2013r. - Gdańsk!
My heart beats like a drum! <3
My heart beats like a drum! <3
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Przepraszam, zapomniałam :< No to jeszcze filmikKM pisze:zaraz, zaraz - a mój filmik???black pisze:To tak podsumowując:
1. Coś dużego ułożonego z kartoników tylko co
2. Świecące bransoletki tylko jak je rozpowszechnić po całej publice
3. Śpiewanie tylko co/tylko jak lud nauczyć
4. Smirk na HAND
5. Flaga
6. Baloniki tylko że z tego się chaos zrobi
To chyba wszystko co się pojawiło, nie? No plus jeszcze te róże które chyba jednak zostały skrytykowane, klękanie no i to co powyżej
Chociaż na liście zbiorczej pomysłów by się mógł znaleźć...
Za dwa genialne pomysły uważam "Good things come to those who wait" na początek i tysiące kartoników z "Never say goodbye"
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm