Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

No to widać, ze ci którzy kupili w przedsprzedaży i zapłacili teoretycznie najszybszym przelewem będą czekać najdłużej. Napisałam do nich maila jak na razie bez odpowiedzi.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Już jestem o wiele spokojniejszy :) Tak jak Adrian, puszczałem przelew w PKO SA i wczoraj rano dostałem potwierdzenie o przyjęciu płatności przez Eventim i status "opłacone". Marzenia się spełniają!! Jednak ostatecznie się uspokoję jak dostanę bileciki od kuriera...
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

A czy od Dotpay ktoś maila dostał, że pieniadze dotarły? bo ja nie..
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Jedyne co ja dostałam to:
Witaj Agata M.,

Dziękujemy za zamówienie biletów w dniu 08.11.12 na www.eventim.pl.
Numer zamówienia: xxxxx. Prosimy o sprawdzenie podsumowania
zamówienia poniżej.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Bo czytam, ze jeśli nie otrzymało się potwierdzenia mailem z Dotpay, gdy się płaciło przez ich serwis, o dokonaniu płatności to należy się z nimi skontaktować.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Hmm no nie wiem, przy zamówieniu mam napisane, że jest "Opłacone". Wysłać do nich maila o tym, że nie dostałam powiadomienia do skrzynki?
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

No ja własnie wysyałam maila do Dotpay, może jutro odpiszą, możesz wysłac też zobaczymy. I też tlyko dostałam maila o tym potwierdzeniu zamówienia nic więcej i mam opłacone. Widać, ze wszyscy co płacili w ten sposób w czwartek mają tak samo..
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

czytam i czytam i myślę czy ja ślepa czy niektórzy nigdy na stadionie nie byli, ludzie na płytę pare tysięcy biletów będzie tak naprawdę będą dobijać ludzi ile się da. większość emików ma ograniczenia dzienne do sprzedaży i może max do 99 biletów sprzedawać i na drugi dzień to samo. na trybuny i te super sektorki są ograniczenia ale też tam masę miejsca będzie. stadion w Gdańsku to jeden z największych w Polsce . jak pisze ktoś ze 60 zostało biletów do kupna to myślę co tu się dzieje;/.
joanna
I Believe
I Believe

Post autor: joanna »

Rokitka pisze:czytam i czytam i myślę czy ja ślepa czy niektórzy nigdy na stadionie nie byli, ludzie na płytę pare tysięcy biletów będzie tak naprawdę będą dobijać ludzi ile się da. większość emików ma ograniczenia dzienne do sprzedaży i może max do 99 biletów sprzedawać i na drugi dzień to samo. na trybuny i te super sektorki są ograniczenia ale też tam masę miejsca będzie. stadion w Gdańsku to jeden z największych w Polsce . jak pisze ktoś ze 60 zostało biletów do kupna to myślę co tu się dzieje;/.
bilety w empikach dalej sa sprzedaz idzie tak sobie i nie maja empiki zadnych ograniczen co do sprzedazy biletow.
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

TheMop pisze:Ja płaciłam kartą i przysłali mi potwierdzenie na maila. Moze teraz mają za duże zamieszanie i nie wysyłają maili?
Ja to "duże zamieszanie" nazywam po prostu burdel na kółkach ale powiedzmy, że jestem w stanie im podarować, może rzeczywiście jak rusza masowa sprzedaż to serwery nie wyrabiają (chociaż co jak co ale internetowe strony sprzedaży biletów powinny mieć w domyśle świetne usługi serwisowe tego typu).
monjovi pisze:Bo czytam, ze jeśli nie otrzymało się potwierdzenia mailem z Dotpay, gdy się płaciło przez ich serwis, o dokonaniu płatności to należy się z nimi skontaktować.
Noo, to tu mnie trochę zagięłaś.. :cojest:
Aczkolwiek:
Frankie pisze:puszczałem przelew w PKO SA i wczoraj rano dostałem potwierdzenie o przyjęciu płatności przez Eventim i status "opłacone".
Ja ten status mam już od czwartku czyli jakaś reakcja między moim kontem, dotpay a eventimem zaszła i tego się będę trzymać!
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Co prawda na eventimie nie ma żadnej informacji dotyczącej tego, ze takiego maila z dotpay musimy otrzymać (a kiedyś była taka inf.), a w FAQ jest napisane, że jeśli płatność przez dotpay nie zostanie dokonana w przeciągu 20 minut podczas procesu zakupu biletu i pieniądze nie zostaną przelane wtedy (podczas jednej sesji) rezerwacja biletu zostaje cofnięta, więc jesli by pieniadze nie doszły rzeczywiscie to by chyba cofneli rezerwacje.
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

monjovi pisze:Co prawda na eventimie nie ma żadnej informacji dotyczącej tego, ze takiego maila z dotpay musimy otrzymać (a kiedyś była taka inf.), a w FAQ jest napisane, że jeśli płatność przez dotpay nie zostanie dokonana w przeciągu 20 minut podczas procesu zakupu biletu i pieniądze nie zostaną przelane wtedy (podczas jednej sesji) rezerwacja biletu zostaje cofnięta, więc jesli by pieniadze nie doszły rzeczywiscie to by chyba cofneli rezerwacje.
No właśnie a swoją sprawdzam co kilka godzin(sic!) i wciąż jest :D
Sama nie wiem, poczekam jeszcze kilka dni a potem zacznę atakować mailowo/telefonicznie, grzecznie/lub mniej
:hahaha:
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

A ja się trochę denerwuję. Zamówiłam bilet w czwartek o 21:45, z przyczyn ode mnie niezależnych pieniądze wpłaciłam po dwóch pełnych dniach roboczych, tj. w nocy z poniedziałku na wtorek ok. 1:00. Czyli niby mam ten jeden dzień jeszcze, który właśnie się kończy, ale boję się, że przelew nie zostanie zrobiony na czas...
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ja zamówiłam w piątek ok. 18 na eventimie i dziś popołudniu dostałam potwierdzenie na maila !! :jupi: :jupi: :jupi:
Choć chciałam zapłacić przelewem błyskawicznym, za radą Artura (z Alior Banku), to mi napisali że BRE Bank (Eventim) nie przyjmuje takich i przelałam zwykłym krajowym.
Czekam na listonosza !! :jupi: :jupi: :brawo: :brawo:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: M.J. »

Mkwiatek93 pisze:Czekam na listonosza !! :jupi: :jupi: :brawo: :brawo:
Ja też wybrałam opcję listu poleconego i teraz zastanawiam się, czy to nie był błąd, zwłaszcza jak zobaczyłam dziś w wiadomościach materiał o tym, że listonosz zgubił 10 000 zł i nawet nie zauważył (WTF?!). Ale co tam, jak zgubią mój bilecik to ja im zrobię takie piekło, że wygrzebią go choćby spod ziemi...
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”