Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Witam Wszystkich.
Czytam Was od dluzszego czasu, ale informacja o koncercie i biletach spowodowala ze postanowilem sie udzielic.
Tak wiec dzis rano zakupilem bilet GC.
Gosc w empiku na pytanie czy maja dostepne wlasnie te bilety i w jakiej ilosci odpowiedzial ze zostalo 99 sztuk. Niewiem czy to pewna informacja dostepna i widoczna we wszytskich empikach.
Tak wiec na koniec raz jeszcze wszystkich Was witam i do zobaczenia w Gdansku.
Czytam Was od dluzszego czasu, ale informacja o koncercie i biletach spowodowala ze postanowilem sie udzielic.
Gosc w empiku na pytanie czy maja dostepne wlasnie te bilety i w jakiej ilosci odpowiedzial ze zostalo 99 sztuk. Niewiem czy to pewna informacja dostepna i widoczna we wszytskich empikach.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na pewno nie jest to liczba dostępnych biletów, bo jak kupowałam GC w piątek o 9 rano, to pani miała taką samą liczbę na monitorze. Taka pula im się po prostu wyświetla.Scroll pisze:Gosc w empiku na pytanie czy maja dostepne wlasnie te bilety i w jakiej ilosci odpowiedzial ze zostalo 99 sztuk. Niewiem czy to pewna informacja dostepna i widoczna we wszytskich empikach.
- DefLeppard
- It's My Life
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Byłam dzisiaj w empiku i zapytałam się jak idzie sprzedaż. Podobno GC już prawie nie ma
[ Dodano: 2012-11-12, 18:24 ]
[ Dodano: 2012-11-12, 18:24 ]
Dojdzie dzisiaj, napewnomst pisze:A ja płaciłem w piątek o 15:00 z IPKO i ciągle widnieje status oczekiwanie na przelew.kejt93bub pisze:Jeeej, dostałam maila z potwierdzeniem otrzymania płatności!Teraz tylko czekanie na bilecik.
![]()
nie zostalo 99 jeśli kupujesz bilety na płytę to zawsze jest 99 w systemie mimo ze one sie sprzedaja,dopiero jak sprzedaz na ta płytę sie konczy to jest informacja ze np jest jeszcze 10 biletów,ale tak to caly czas jest 99 .Scroll pisze:Witam Wszystkich.
cześć wszystkim :-)
Ja już bitey mam (zakupione dokładnie o 9.05 w eventimie w dniu rozpoczęcia sprzedaży), ale chciałam Wam powiedzieć, że mam także bilety do Monachium, także kupione w eventimie (tyle, że niemieckim) i te "niemieckie bilety są śliczne, kolorowe, drukowane na błyszczącym kredowym papierze, a te nasz, mimo, że GC, .... no cóż bilet jak bilet. A szkoda, bo tamte są naprawdę super.
Ja już bitey mam (zakupione dokładnie o 9.05 w eventimie w dniu rozpoczęcia sprzedaży), ale chciałam Wam powiedzieć, że mam także bilety do Monachium, także kupione w eventimie (tyle, że niemieckim) i te "niemieckie bilety są śliczne, kolorowe, drukowane na błyszczącym kredowym papierze, a te nasz, mimo, że GC, .... no cóż bilet jak bilet. A szkoda, bo tamte są naprawdę super.
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
witajcie. ja wczoraj późnym wieczorkiem zakupiłem w Empiku 2 bilety na płytę za 190zł bez żadnych problemów. Pan ładnie sprawdził dostępność w komputerze i okazało się, że z puli 90ciu biletów na dzień wczorajszy zostało 6! nie zastanawiałem się zbyt długo i zakupiłem! jak tak dalej pójdzie, to się okaże, że do końca może?? tego miesiąca nie będzie już biletów.
Polecam zakup nie przez neta.oczywiście jeśli macie możliwość.
Do zobaczenia na koncercie. W końcu ten długo oczekiwany dzień przyjdzie!
Everybody keep the faith!:)
Polecam zakup nie przez neta.oczywiście jeśli macie możliwość.
Do zobaczenia na koncercie. W końcu ten długo oczekiwany dzień przyjdzie!
Everybody keep the faith!:)