Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
joanna
I Believe
I Believe

Post autor: joanna »

w empiku najlepiej schodza na plyte zwykła i na sektory za 250 zl,wczoraj tych za 99 zl juz prawie nie bylo
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Sophia pisze:Oni (w sensie serwisy sprzedające bilety) zawsze wysyłają bilety bliżej imprezy, niezależnie od tego jak wcześnie zostały zakupione. Ale ja tam skąpa jestem i żal mi kasy na przesyłkę, więc sobie sama wydrukowałam :D
Nieprawda :cfaniak:
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Na swój pierwszy bilet czekałam kilka miesięcy. Przysłali go na tydzień przed koncertem. Bywa różnie.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Sophia »

Gloria pisze:
Sophia pisze:Oni (w sensie serwisy sprzedające bilety) zawsze wysyłają bilety bliżej imprezy, niezależnie od tego jak wcześnie zostały zakupione. Ale ja tam skąpa jestem i żal mi kasy na przesyłkę, więc sobie sama wydrukowałam :D
No ok, może nie zawsze tylko najczęściej :D No przynajmniej ja tak miałam ze wszystkimi biletami jakie kupowałam w internecie - niektóre były kupowane na wiele miesięcy przed imprezą, a i tak przychodziły 2-3 tygodnie przed. No ale to tylko moje doświadczenia oczywiście :)
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Sophia pisze:
Gloria pisze:
No ok, może nie zawsze tylko najczęściej :D No przynajmniej ja tak miałam ze wszystkimi biletami jakie kupowałam w internecie - niektóre były kupowane na wiele miesięcy przed imprezą, a i tak przychodziły 2-3 tygodnie przed. No ale to tylko moje doświadczenia oczywiście :)
Mi czasem przychodziły przed samą imprezą, a czasem w kilka dni po kupieniu. Różnie to bywa. Ważne, żeby przyszły przed koncertem ;)
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Sophia pisze:
Gloria pisze:
A właśnie ja dotąd mam niezłe, jak pisałam wcześniej na jeden bilet czekałam równo miesiąc (dostałam ok 2 m-ce przed koncertem), natomiast w przypadku tegorocznego Coldplay kupiłam bilet w ciągu o ile się nie mylę pierwszego dnia sprzedaży (jakoś w kwietniu), dostałam chyba po 2 tygodniach i bilet leżał sobie grzecznie do września ;)

Mam nadzieję, że w tym przypadku będzie sprawnie, myślcie sobie co chcecie ale mi fakt fizycznego posiadania biletu sprawia niesamowitą radość i dlatego niecierpliwie czekam ;)
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Thalion pisze:Mi czasem przychodziły przed samą imprezą, a czasem w kilka dni po kupieniu. Różnie to bywa. Ważne, żeby przyszły przed koncertem ;)
Dokładnie :D Ja tam sobie na mój już teraz patrzę i choć "własnoręcznie" drukowany to i tak jakoś tak cieplej na sercu się robi :) Nie mogę się doczekać!!
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

sa jeszcze 4 sztuki po 99zl radze sie spieszyc, ja np nabylem jeden taki dla ... mojego kierowcy co by sie nie szlajal po gdansku a skorzystal na tym ogolnonarodowym swiecie :)
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Na eventimie znowu pojawiły się bilety za 99zł. Ale można kupować po 1 sztukę.
Awatar użytkownika
myszorkowa
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: myszorkowa »

kejt93bub pisze:Na eventimie znowu pojawiły się bilety za 99zł. Ale można kupować po 1 sztukę.
Gdzie? Już ich nie ma? :o Albo eventim robi ludzi w jajo, albo ludzie mają niesamowity refleks xd
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

myszorkowa pisze:
kejt93bub pisze:Na eventimie znowu pojawiły się bilety za 99zł. Ale można kupować po 1 sztukę.
Gdzie? Już ich nie ma? :o Albo eventim robi ludzi w jajo, albo ludzie mają niesamowity refleks xd
Myślę, że obie opcje są prawdopodobne :D Ja się najpierw zasadzałam na te za 99, ale w końcu się "szarpnęłam" na 2 kategorię za 180, hehe :D Znudziło mi się to polowanie...
Awatar użytkownika
myszorkowa
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: myszorkowa »

Sophia pisze:
myszorkowa pisze:
Myślę, że obie opcje są prawdopodobne :D Ja się najpierw zasadzałam na te za 99, ale w końcu się "szarpnęłam" na 2 kategorię za 180, hehe :D Znudziło mi się to polowanie...
Ja się o mój bilecik nie martwię bo będą najdłużej (chyba, że mi zachodni sąsiedzi wykupią :x )
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Ja jestem troch wkurzony bo opłacone mam już dawno bo płaciłem karta kredytowa i w niemieckim eventimie zawsze wysylali na drugi dzień a tu słyszę,ze może to potrwac pare tygodni czy miesiecy ? Paranoja.
Obrazek
MARIO
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: MARIO »

Dand pisze:Ja jestem troch wkurzony bo opłacone mam już dawno bo płaciłem karta kredytowa i w niemieckim eventimie zawsze wysylali na drugi dzień a tu słyszę,ze może to potrwac pare tygodni czy miesiecy ? Paranoja.
Ja Kolego, brałem na Berlin przez niemiecki eventim 02.11.2012- około 07.11.12 dostałem info z przeprosinami, że trzeba poczekać na przesyłkę do 15.11.12r ;[ . W piątek, tj. 09.11.12- bileciki już dotarły :jupi:

Na Gdańsk również brałem przez enentim-08.11.12, tyle że Polska- zobaczymy jak nasi działają :bije:

Pozdrawiam ;)
Mario

10.06.2011 Drezno
18.06.2013 Berlin
19.06.2013 Gdańsk
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Jeeej, dostałam maila z potwierdzeniem otrzymania płatności! :D Teraz tylko czekanie na bilecik.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”