Cichy pisze:OK, nie ma co czekać, więc nabyłem 3 na Golden Circle. Mam nadzieję, że czasy się zmieniły i na koncerty w PL nie wchodzi się jak bydło do obory :-)
Goldeny zwykłe tak
Próbuje liczyć ilu z Was ma Goldeny a ilu Fast Track'i
500 zł dla studenta to kupa kasy tym bardziej że odkładałem na Sambore niedawno
Cichy pisze:OK, nie ma co czekać, więc nabyłem 3 na Golden Circle. Mam nadzieję, że czasy się zmieniły i na koncerty w PL nie wchodzi się jak bydło do obory :-)
Goldeny zwykłe tak
Dobra, dobra, najwyżej będziesz głodował. To BON JOVI w POLSCE. Dwa słowa obok siebie, które powinny przekonać każdego
Goldeny zwykłe tak
Dobra, dobra, najwyżej będziesz głodował. To BON JOVI w POLSCE. Dwa słowa obok siebie, które powinny przekonać każdego
I z czego ja to spłace ? hehe
A Ty Kasiu szkoda że nie byłaś w Berlinie z nami, już myślałem że focha strzeliłaś bo nawet się nie odezwiesz Nieładnie
KondZik pisze:I z czego ja to spłace ? hehe
A Ty Kasiu szkoda że nie byłaś w Berlinie z nami, już myślałem że focha strzeliłaś bo nawet się nie odezwiesz Nieładnie
Też żałuję, ale chyba jednak los chciał, żebym i tak Richiego zobaczyła live w przeciągu roku
Mam takie pytanie.. !Właśnie kupiłam bilety w GC! Wybrałam formę : kurier i przelew . Muszę przelać całą kwotę do eventim'u czy tylko należności za rezerwację i za kuriera , a koszty za bilet w trakcie przyjazdu kuriera
spokojnie..tylko chwilowo koncert ten cieszy się ogromnym zainteresowaniem i eventim zwiększa przepustowość serwera tak, aby wszyscy bez problemów mogli zakupić bilety.
Właśnie otrzymałem info z Empiku, że GC Fast Track są niedostępne... Orientuje się ktoś o co biega? Czy wszystkie zostały już wyprzedane? Na stronie eventimu widzę, że bilety w ogóle są niedostępne. Na prestige wygląda jak by biletów już nie było... O co biega? Czy wstrzymali sprzedaż?
Dobra - sorry... Spanikowałem
GC FC już zarezerwowane
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2012, o 09:30 przez watson23, łącznie zmieniany 1 raz.
watson23 pisze:Właśnie otrzymałem info z Empiku, że GC Fast Track są niedostępne... Orientuje się ktoś o co biega? Czy wszystkie zostały już wyprzedane? Na stronie eventimu widzę, że bilety w ogóle są niedostępne. Na prestige wygląda jak by biletów już nie było... O co biega? Czy wstrzymali sprzedaż?
nie mamy w empiku GC fast....tylko przez eventim, ( eventim zostawil sobie pewna pule biletow do kupienia tylko przez strone ) narazie w empiku sprzedajemy:
GC vip 550zl
GC 350 zl
trybuny:250 i 180
płyta 190 zl
spokojnie..tylko chwilowo koncert ten cieszy się ogromnym zainteresowaniem i eventim zwiększa przepustowość serwera tak, aby wszyscy bez problemów mogli zakupić bilety.
Dobry znak A czy dostaniemy informację o ilości sprzedanych dziś biletów? Czy proszę o zbyt wiele?
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...