no rozumiem radosc ludzi z GC jesli by troche wpuszczono na DC ale rozumiem tez tych z DC bo zaplacili duża kase.Magnolia pisze:Czyli zespół![]()
Fajnie byłoby gdyby wpuszczalichoć pewnie wtedy osoby z DC nieźle się wkurzą
Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Magnolia
- It's My Life
I jakby nie było tak samo z GC early i zwykłym GC. Sama mam early GC i trochę w niesmak byłoby mi dostać z łokcia od pchającej się osoby z normalnym GC- w końcu zapłaciłam 200 zł więcej naprawdę ciężko uzbieranych pieniążków, ale również gdyby organizatorzy wpuszczali na DC to czemu by nie skorzystać, choć byłabym wkurzona gdybym wybuliła na DC, więc całkowicie rozumiem
niech każdy chyba najlepiej będzie tam, za co zapłacił, dla wzajemnego szacunku;
nie dzielmy się na forum ze wzg. na koszt biletu- dla wzajemnego finansowego szacunku;
bądźmy kulturalni na koncercie, BJ mają wrócić do Polski!
niech każdy chyba najlepiej będzie tam, za co zapłacił, dla wzajemnego szacunku;
nie dzielmy się na forum ze wzg. na koszt biletu- dla wzajemnego finansowego szacunku;
bądźmy kulturalni na koncercie, BJ mają wrócić do Polski!
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Właśnie!alniac pisze:Z całym szacunkiem, ale jeśli zobaczę, że mam jak się dostać do barierek mimo zakupionego 350 zł, to się będę pchać. No bez przesady, life is brutal.
Cena biletu to nie tylko możliwość bycia bliżej, dostajecie 'pamiątki'. Nie będę nikogo trącac ani na chama się wpychać, jeżeli będzie kawałek miejsca bliżej sceny to z pewnością tam będę.
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- gnjovi
- I Believe
- Ulubiona płyta: New Jersey
Witam Wszystkich!
Bardzo rzadko się tutaj udzielam ale wyjątkowo chciałbym się podzielić radością z okazji koncertu Bon Jovi w Polsce.Właśnie zakupiłem bilet Backstage Golden Circle więc do zobaczenia w Gdańsku!!!!!Pozdrawiam
Bardzo rzadko się tutaj udzielam ale wyjątkowo chciałbym się podzielić radością z okazji koncertu Bon Jovi w Polsce.Właśnie zakupiłem bilet Backstage Golden Circle więc do zobaczenia w Gdańsku!!!!!Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 8 listopada 2012, o 20:58 przez gnjovi, łącznie zmieniany 1 raz.
SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT
-
- It's My Life
to wszystko zalezy, płyta to gwarancja stania 5 godzin, czasami wstrzymywanie potrzeb heh.. bo jak sie ma super miejscówkę to pójscie do toj toja to strata miejsca ;-) ba... przez około 3 godziny jest sie odcietym od picia... no chyba ze sie przemyci korek,korki.. i wniesie ze dwie półlitrowe butelki...
Mnie to bardziej ciekawi kiedy wam te Tour Booki będa rozdawać.. bo raczej nie wyśla teraz z biletem bo tour booki pewnie jeszce nie gotowe... no chyba ze te stare z 2011 wam wyślą hmm.. no ale jesli przed koncertem.. to przewalone tak cały koncert trzymac tego booka i sie martwic czy sie nie pogniecie etc. ja to zawsze po koncercie kupowałem o ile nie brakło
Mnie to bardziej ciekawi kiedy wam te Tour Booki będa rozdawać.. bo raczej nie wyśla teraz z biletem bo tour booki pewnie jeszce nie gotowe... no chyba ze te stare z 2011 wam wyślą hmm.. no ale jesli przed koncertem.. to przewalone tak cały koncert trzymac tego booka i sie martwic czy sie nie pogniecie etc. ja to zawsze po koncercie kupowałem o ile nie brakło
Livin' On the Prayer
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
eventim
Nie wiem dlaczego ale na eventim juz ruszylo pare godzin temu
!!! i jezeli dobrze rozumiem ten podgląd to na trybunach nie ma juz polowy miejsc
;/
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
O, o, o, tu to samo, tym bardziej że mam, kurczę, 150 cm, zasłonić raczej nikomu nie zasłonię XDTalia pisze:Właśnie!alniac pisze:Z całym szacunkiem, ale jeśli zobaczę, że mam jak się dostać do barierek mimo zakupionego 350 zł, to się będę pchać. No bez przesady, life is brutal.
Cena biletu to nie tylko możliwość bycia bliżej, dostajecie 'pamiątki'. Nie będę nikogo trącac ani na chama się wpychać, jeżeli będzie kawałek miejsca bliżej sceny to z pewnością tam będę.
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm