Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Kamiila
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Kamiila »

Hej, ja też właśnie zakupiłam GC Fast Track :)
Wybrałam opcje kuriera DHL. Wiecie może jak szybko dostanę bilet do domu???
Mall
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mall »

Dzięki Agata BJ :) Wiem, że rozmowa na ten temat już była, ale nie padły żadne konkrety a ja już tak zestresowana jestem tym, że nie wiem, który bilet kupić, że wolę się doinformować :D
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: TheMop »

Dziwne pytanie-czy będą barierki między GC Fast Track a GC ? ;/ Już widze co tam się będzie działo-jeden wielki młyn. Jeżeli ktoś chce stać bliżej poprostu niech kupi droższy bilet,a nie planuje pchać sę na siłe dp rzodu. Zachowujmy się kulturalnie jak fani w innych krajach,prosze ;)
Ostatnio zmieniony 8 listopada 2012, o 18:12 przez TheMop, łącznie zmieniany 1 raz.
NOTHING GOOD COMES EASY, ALL GOOD THINGS TAKE SOME TIME
Hiena
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: Hiena »

Rany a ja dopiero w styczniu kupię. Mam nadzieję ze jakoś wytrzymam to czekanie i ze do stycznia jeden bilecik GC jeszcze się dla mnie znajdzie.
Awatar użytkownika
angelaana
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: angelaana »

TheMop pisze:Dziwne pytanie-czy będą barierki między GC Fast Track a GC ? ;/ Już widze co tam się będzie działo-jeden wielki młyn. Jeżeli ktoś chce stać bliżej poprostu niech kupi droższy bilet,a nie planuje pchać sę na siłe dp rzodu. Zachowujmy się kulturalnie jak fani w innych krajach,prosze ;)
Po pierwsze, nikt tu o żadnym pchaniu się nie mówi. Chodziło tylko o to, czy jak ktoś będzie miał GC Fast Tracka a jego znajomi samo GC, to czy będą stać obok siebie czy będą przedzieleni barierką, ot co.
Po drugie, ja nie mam żadnych wątpliwości, że będzie kultura jak w innych krajach.
Po trzecie, "po prostu" kupienie droższego biletu dla niektórych nie jest opcją.
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Ok, rozumiem i przepraszam jesli Cie mój komentarz uraził. Ale chyba można sie domyśłić,że jeśli ktos kupi zwyklego goldena to raczej nie będzie stał obok kogoś, kto wszedł wcześniej-no chyba ,że się troszkę poprzepycha ;]
iwwka
I Believe
I Believe

Post autor: iwwka »

Jutro wybieram się do empiku z samego rana - jak myślicie - będzie kolejka? ;) ;) ;)
KondZik

Post autor: KondZik »

Idzie ktoś do empiku w Poznaniu przy Placu W. ?? :PPP :PPP :PPP
HEHE :D myśle który bilet... czy 150zł opłaca się dorzucić i bidować po studencku przez kilka miesięcy :x
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

Tak czytam i czytam, i zauważyłam, że spora większość z nas, fanów wybrała i zakupiła GC. Jest tu w ogóle ktoś z DC? Ja się pokusiłam o DC i teraz czuję się taka 'inna' haha:)
Mall
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mall »

angelaana pisze:Chodziło tylko o to, czy jak ktoś będzie miał GC Fast Tracka a jego znajomi samo GC, to czy będą stać obok siebie czy będą przedzieleni barierką, ot co.
I to jest właśnie główny powód wahania.
Ale widzę, że nie tylko ja się zastanawiam nad opcją "który bilet" ;)
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Kamiila, podobno do max.4 tygodni - tak pisze na stronie eventimu :))
iwwka
I Believe
I Believe

Post autor: iwwka »

trojanowsky, nie przejmuj się - ja jutro zamierzam kupić bilet na trybunę za 250 więc też jestem inna - tylko, że ktoś gdzieś wcześniej napisał, że ci z trybun są gorsi.... :) :) :)
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

iwwka, nie przejmuj się -byłam na trybunach w 2011 roku i było rewelacyjnie. Myślę,że na takim koncercie gdziekolwiek nie będziesz stała i tak będzie superrrr :jupi:
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

Nie sądzę tak. Nie każdego stać na bilet do GC czy DC i to nie umniejsza fanowi. Ja się czuję dziwnie przez to, że uskładałam pieniądze na DC a i tak przez niektórych mogę być odbierana jako osoba niemająca co robić z kasą i rozpieszczona :)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ludzie, dajcie spokój. Nikt nie pisał, że ludzie z trybun są gorsi :P Bez pochopnych wniosków, proszę. To ma być nasze wspólne święto muzyki, na które czekaliśmy całe lata. Po co te podziały? Zmieńcie temat ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”