Martaaa pisze:Czy ktoś zapatruje się na bilet na płytę stadionu za 190zł, czy wszyscy uderzają na te droższe?
Ja kupuje na plyte bo tylko na tyle moge sobie teraz pozwolic ale lepsze to niz nic najwazniejsze ze tam bede i spelnie swoje marzenie :jupi:Bilety bedzie mozna kupic w kazdym empiku czy tylko w najwiekszych miastach? Bo ja najblizej mam do Żyrardowa ale nie wiem czy tam dostane bo to jest maly empik I jeszcze pytanie czy ktos dowiadywal sie od kiedy w empikach beda bilety?
uff już myślałam że tylko ja idę na płytę (dziś kupiłam bilety przez evetime) - i niefajnie się czyta że wg kogoś nie jestem prawdziwym fanem - chyba nie zasobnośc portfela o tym decyduje
martaa dobras4 mam nadzieje że widzimy się na płycie
dobras jade z wawki moze się skrzykniemy na wspolny wypad? w wiekszej ekipie zarazimy cały pociąg muzą BJ
Też już kupiłam. Zaskoczył mnie eventim z tą sprzedażą dzisiaj, dzięki Bogu za to forum. I muszę chyba pogratulować sobie samej, że zajęłam się organizowaniem kasy na to już w poniedziałek...
I 550 zamiast 500 wybitnie mi się nie podoba, ale:
Smolek pisze:
Nie codziennie przyjeżdżają do Nas Bon Jovi.
Dokładnie
joanna pisze:no jak nie ma za 500 zl to ja bym wolala dolozyc 50 zl niz zejsc na 350 i wejsc pozniej. poza tym jak to zawsze w PL pewnie i tak bedzie bajzel przed stadionem
dla tych co wybierają FAST TRACK tylko w nadzieji ze przeskoczą do DC to drobna uwaga.. pierszeństwo w przeskoczeniu do DC mają BACKSTAGEOWE GC, bo dostają specjalne opaski tzw. Upgrade ;-)
To w cenie DC jest przebieżka po scenie? Nie wiedziałam Ej, a jak jest z Eventimem? Dobrze czytam, że można normalnie zapłacić przelewem na konto? Karty kredytowej nie mam, tylko ktoś z rodziny jedynie mógłby przelać kasę w taki sposób, jak mówię.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
alniac pisze:To w cenie DC jest przebieżka po scenie? Nie wiedziałam Ej, a jak jest z Eventimem? Dobrze czytam, że można normalnie zapłacić przelewem na konto? Karty kredytowej nie mam, tylko ktoś z rodziny jedynie mógłby przelać kasę w taki sposób, jak mówię.
Po wyborze biletu i potwierdzeniu swoich danych masz możliwość wyboru opcji płacenia. Jest zapłata kartą, przelew i voucher Kiedyś była też możliwość odbioru osobistego z płatnością na miejscu, przez stronę tylko rezerwowało się bilet, ale teraz nie widziałam tej opcji.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
thorgal_30 pisze:w pakiecie za 1490 na pewno nie ma wycieczki wycieczka jest tylko VIP pakiecie na Backstage i kosztuje 460 $
Dokladnie, tyle ze 460 USD = +/- 1490PLN i ja wlasnie takie kupilem w backstage
$460.00 - Deluxe Heart & Dagger VIP Package (Includes 1 Diamond Circle Ticket + Tour) (REG - Regular)