Zapytam tutaj: czy może wybiera się jakaś miła grupka z okolic Kielc lub Krakowa? Bo nie wiem w ogóle jaki kupić bilet i jak i z kim się zabiorę....
Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
https://www.facebook.com/events/122802334544387/ Kocham patrzeć jak lista moich znajomych na tym evencie rośnie 
Ale jeśli ktoś chce GC, to raczej nie będzie czekał pół roku na zakup biletów, bo ich później po prostu nie będzie
[ Dodano: 2012-11-06, 23:21 ]
[ Dodano: 2012-11-06, 23:21 ]
Jeden to jest całkiem, całkiem, ja Ci powiemkejt93bub pisze:Kocham patrzeć jak lista moich znajomych na tym evencie rośnie

19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja pożyczyłam pieniądze w ciągu wczorajszego dnia (od 3 różnych osób, dobrze wiedzieć, że na niektórych można liczyć
). Zamierzam zapolować na GC ver. 500 zł w pt. w empiku.

Ja z Kr. I widzę, ze kilka osób już tu wyskakuje z Krakowem, co bardzo mnie cieszyMartaaa pisze:ja muszę pożyczyć od kogoś i to trzeba to szybko ogarnąć
Zapytam tutaj: czy może wybiera się jakaś miła grupka z okolic Kielc lub Krakowa? Bo nie wiem w ogóle jaki kupić bilet i jak i z kim się zabiorę....
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Temat związany z transportem z Krakowa już istnieje: http://www.bonjovi.pl/forum/topics59/tr ... vt2646.htm Zapraszam tam do dyskusji 
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nadal nie bardzo do mnie dociera, że koncert na serio będzie w Polsce
Do tej pory udało mi się "zaliczyć" jeden w Southampton i to cudem, bo przez rok tam studiowałam i akurat wtedy wypadła trasa do której to (niezbyt wielkie) miasto zostało dodane...
Mam zamiar polować na GC za 500zł i jadę z Warszawy - jeszcze nie wiem jak, ale chyba samochodem. Jest już temat o transporcie z Wawy, ale bezczelnie zrobię mini offtopic i dodam, że jak będzie bliżej wielkiego dnia to dam znać czy mam jakieś wolne miejsce w samochodzie. Jeśli będę mieć jak kogoś zabrać, to chętnie zabiorę (szczególnie jeśli zabrany zgodzi się robić za pilota z mapą w łapce
).
Mam zamiar polować na GC za 500zł i jadę z Warszawy - jeszcze nie wiem jak, ale chyba samochodem. Jest już temat o transporcie z Wawy, ale bezczelnie zrobię mini offtopic i dodam, że jak będzie bliżej wielkiego dnia to dam znać czy mam jakieś wolne miejsce w samochodzie. Jeśli będę mieć jak kogoś zabrać, to chętnie zabiorę (szczególnie jeśli zabrany zgodzi się robić za pilota z mapą w łapce
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
A widzisz, u mnie to samo..... Tylko zastanawiam się czy warto..... Nie chce się nie bawić z wami, a widzę, że większość jednak za 5 stówek bierze....Atena pisze:A ja oszaleję zaraz. Najpierw byłam pewna, że kupuję zwykłe GC, ale teraz tak mnie kusi ta droższa opcja... Tak bardzo, że kombinuję i nie jem już pół dnia