Doczekać się Was nie mogę
Gdzie ja byłam?
Moderator: Mod's Team
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak już się przedstawiamy ... Mam na imię Kamila, mam 15 lat, urodziłam się w Gdańsku i tu też mieszkam
Bon Jovi słucham od 2 lat dzięki mamusi. Na forum - od dzisiaj 
teraz poraz 45895035 słucham filmiku gdzie Jon zaprasza do Gdańska...
Pozdrawiam !
teraz poraz 45895035 słucham filmiku gdzie Jon zaprasza do Gdańska...
Pozdrawiam !
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Może na UW? ;>kejt93bub pisze:To teraz ja. Na imię mi Kasia, mam 19 lat, mieszkam w Warszawie i tu też studiuję na 1 roku prawaBon Jovi słucham (intensywnie) od 3 lat, trafiłam na nich przez zupełny, może jeden z cudowniejszych w życiu, przypadek. To tyle tytułem wstępu
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Claro, UW. Nie mów, że Ty też.M.J. pisze:Może na UW? ;>kejt93bub pisze:To teraz ja. Na imię mi Kasia, mam 19 lat, mieszkam w Warszawie i tu też studiuję na 1 roku prawaBon Jovi słucham (intensywnie) od 3 lat, trafiłam na nich przez zupełny, może jeden z cudowniejszych w życiu, przypadek. To tyle tytułem wstępu
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2012, o 21:13 przez kejt93bub, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz ja, teraz ja. Mam na imię Sylwia. Pochodzę z Gdyni. Mam 33 lata. Na forum nie tak długo, ale duchem zawsze z Wami. Poza Bon Jovi świata nie widzę. Są ze mną od ponad 18 lat. Moim marzeniem był koncert Bon Jovi od zawsze. No i spełniło się w zeszłym roku. A może powiem tak spełnił je mój mąż i jako prezent na 10 rocznicę ślubu dostałam bilety do Drezna. To był najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć. Wyobraźcie sobie podchodzącego do mnie męża na imprezie rodzinnej - rocznicowej, goście przy stole. Podchodzi do mnie z kopertą składa, życzenia. Buziaczki. Ja na to biorąc kopertę w ręce - Pewnie znowu bilety do teatru. Otwieram, patrzę i szok. Najpierw były trzęsące się mega ręce, potem ryk. Łzy się leją, goście na to: Boże Sylwia coś Ty tam dostała - Pozew rozwodowy. Moje emocje były nie do opisania. Teraz znowu się obudziły. Doczekać się już nie mogę. I do tego w Gdańsku. Bliżej juz chyba jak dla mnie być nie mogło.
No dobra, nie przynudzam już. Po prostu Kocham BON JOVI i "jego".
No dobra, nie przynudzam już. Po prostu Kocham BON JOVI i "jego".
Sylabka
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ogólny wątek z powitaniami? Cudowna sprawa 
Zatem cześć wszystkim!
Ochrzcili mnie Urszula, zrobili to 22 lata temu (tak, jestem młodsza niż nasz zespół) w niedużym mieście na Mazurach, pierwszy raz pokazali BJ w 2000 ale naprawdę zainteresowali kilka lat później (z mniejszą lub większą intensywnością, od 2009 ze zdecydowanie większą
). Obecnie mieszkam i studiuję w Krakowie. Na forum trafiłam z przyczyn oczywistych (czy ktokolwiek jeszcze się temu dziwi?
) i mam szczerą nadzieję zostać na dłużej
Z niecierpliwością czekam na 19 czerwca.
Pytania? Uwagi? Komentarze?
Zatem cześć wszystkim!
Ochrzcili mnie Urszula, zrobili to 22 lata temu (tak, jestem młodsza niż nasz zespół) w niedużym mieście na Mazurach, pierwszy raz pokazali BJ w 2000 ale naprawdę zainteresowali kilka lat później (z mniejszą lub większą intensywnością, od 2009 ze zdecydowanie większą
Pytania? Uwagi? Komentarze?
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
OK, to ja się przedstawiam też!
Mam na imię Marta, mam 19 lat (od 2 dni) i Bon Jovi wręcz wyssałam z mlekiem matki
gdy byłam mała tańczyłam przy winylu SWW (od zawsze uwielbiałam I'd die for you). A tak na poważnie to zaczęłam ich słuchać (wszystkich albumów) 5 lat temu. Wiele czytałam o akcjach prób ściągnięcia ich do Polski. Nie wierzyłam że to marzenie sie może kiedykolwiek spełnić. I zdarzyło się to właśnie teraz, gdy po rocznej przerwie znów mam dostep do internetu. Jest tu jakies moje stare konto, ale nie pamietam już hasła, więc założyłam nowe.
I nadal to do mnie nie dociera. Pewnie jak już będę miała bilety w ręku to coś we mnie ruszy
ewentualnie w Gdańsku się rozpłaczę na pół koncertu 
Mam na imię Marta, mam 19 lat (od 2 dni) i Bon Jovi wręcz wyssałam z mlekiem matki
I nadal to do mnie nie dociera. Pewnie jak już będę miała bilety w ręku to coś we mnie ruszy
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...