Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

A może mi ktoś kto ma Backstage podać ceny biletów na koncert w Wiedniu? :)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Dokładnie Ricky. Szczerze nic nie przeszkodzi mojemu wyjazdowi na koncert, bo nie po to czekałem na koncert w Polsce, żeby teraz na nim nie być...

Co do biletu, to ja chyba zdecyduję się na Golden Circle za 500 zł. Skusza mnie wcześniejsze wejście. :P Może być to jedyny koncert BJ w Polsce, więc wolę dać więcej. ;) Więc Golden Circle będzie miało jedną bramkę, tylko, że wpierw będą wpuszczani ludzie z biletami za 500 zł, dobrze myślę? Bo w tym jestem zielony..
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2012, o 19:28 przez Smolek, łącznie zmieniany 3 razy.
olleczka
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: olleczka »

o co chodzi z tymi zestawami? jakbym chciala z chlopakiem kupic 2 bilety na golden circle? od czego to zalezy ze sa 2 ceny? musze miec ekipe czy moga byc 2 os? z tego co sie dowiadywalismy to bedzie mozna kupic bilety w empiku :)
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

trojanowsky pisze:A może mi ktoś kto ma Backstage podać ceny biletów na koncert w Wiedniu? :)

drożej! aż sie zdziwiłam, bo myślalam, że ceny sa wszedzie takie same lub bardzo podobne:

$77.88 - Field Ticket Only (REG - Regular)
$140.99 - Golden Circle Ticket Only (REG - Regular)
$210.00 - Crossroads VIP Package (Includes 1 Golden Circle Ticket) (REG - Regular)
$261.83 - Diamond Circle Ticket Only (REG - Regular)
$400.00 - Heart & Dagger VIP Package (Includes 1 Diamond Circle Ticket) (REG - Regular)
$500.00 - Deluxe Heart & Dagger VIP Package (Includes 1 Diamond Circle Ticket + Tour) (REG - Regular)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Oby tych Goldenów nie zabrakło... skoro takie zainteresowanie.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

ekoper pisze:kolejka wchodzi tak:
1. Ci z pakietami czyli np. golden za 500
2. backstage bez pakietu
3. wszystkie inne.
No to trzeba kupić Golden + żeby sobie wybrać miejsce... Wybrać, to za dużo powiedziane, skoro setki osób i tak będą mieli droższe Goldeny. Chyba dopłacę te 150 zł... musze jeszcze namówić chłopaka :D
o co chodzi z tymi zestawami? jakbym chciala z chlopakiem kupic 2 bilety na golden circle? od czego to zalezy ze sa 2 ceny? musze miec ekipe czy moga byc 2 os? z tego co sie dowiadywalismy to bedzie mozna kupic bilety w empiku
To jest to, nad zakupem czego cały czas ja się zastanawiam.
Golden za 500 zł jest to jeden bilet. Otóż droższy golden ma przywilej wejścia na stadion jako pierwszy (przed otwarciem bram dla wszystkich), otrzymuje identyfikator i jeszcze jakiś pamiątkowy plan bodajże. Zwykły golden za 350 daje ci tylko wejście na złotą strefę, to wszystko. Tak ja to rozumiem i chyba już wszystko kumam.
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2012, o 19:36 przez misstwisted, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

Martaaa pisze:Ja generalnie nigdy nie byłam na koncercie BJ i jak większość studentów mam bardzo ograniczone środki. Ale marzę o tym żeby pojechać do Gdańska, mimo że jest to środek sesji. Chciałabym kupić Golden na 350, ale nie wiem czy ktoś będzie chciał ze znajomych ze mną jechać, a jeśli już to czy porwałby się ten ktoś na te droższe miejsca :( Bo wśród moich znajomych nie ma aż takich fanów BJ :(
No i jestem ze Świętokrzyskiego, także podróż też długa. A studiuję w Krakowie, a to jeszcze dalej.....
spoko. jadę sama, kupuję Golden i mam cichą nadzieję, że właśnie tam spotkam najlepszych ludzi, których będę wspominała X czasu (tak, mała wazelina do forumowiczów :lol: ). Z doświadczenia wiem, że jeśli ciągniesz kogoś na siłę, to sama masz mniejszą przyjemność - co chwila sprawdzasz, jak znajomi się bawią i czy przypadkiem nie robią kwaśnej miny.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

ekoper pisze:kolejka wchodzi tak:
1. Ci z pakietami czyli np. golden za 500
2. backstage bez pakietu
3. wszystkie inne.
Backstage wchodzi pierwszy. Backstage to kasa :P
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

Najpierw wchodzi backstage pakiety, potem backstage ticket only a następnie Ci co kupili poza backstage.

PS.W Milano bilety SOLD OUT w godzinę ;-)
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Awatar użytkownika
Martaaa
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martaaa »

M.J. pisze:spoko. jadę sama, kupuję Golden i mam cichą nadzieję, że właśnie tam spotkam najlepszych ludzi, których będę wspominała X czasu (tak, mała wazelina do forumowiczów ). Z doświadczenia wiem, że jeśli ciągniesz kogoś na siłę, to sama masz mniejszą przyjemność - co chwila sprawdzasz, jak znajomi się bawią i czy przypadkiem nie robią kwaśnej miny.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

yanni pisze:Najpierw wchodzi backstage pakiety, potem backstage ticket only a następnie Ci co kupili poza backstage.
prawdę mówiąc aż tak nie pamiętam z poprzedniej trasy, ale jestem pewna, że były 3kolejki jedynie, a to sugerowało by 4, bo te poza backstage też dzielą się na pakiety i zwykłe...?
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

Post autor: thorgal_30 »

poza tym backstage to lojalnosc i członkostwo z FC, dlatego pełen szacun dla tych co te kilkadziesiąt $ jednak płacą... bo w sumie fanem jestem od 25 lat ale skłądki członkowskiej jeszcze nie zapłaciłem... :)

swoja drogą jakby członkostwo na tym forum było płątne, ciekawe ile by Nas było hehe...
Livin' On the Prayer
Awatar użytkownika
fmk.
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: fmk. »

yanni pisze:Najpierw wchodzi backstage pakiety, potem backstage ticket only a następnie Ci co kupili poza backstage.

PS.W Milano bilety SOLD OUT w godzinę ;-)
teraz kiedy minął szok i byłem pewien, że dziś zasnę spokojnie, dowiaduję się, że mogę nie dostać biletu o godzinie 12. dziękuję bardzo :D
What a beautiful mess..
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

ekoper pisze:
prawdę mówiąc aż tak nie pamiętam z poprzedniej trasy, ale jestem pewna, że były 3kolejki jedynie, a to sugerowało by 4, bo te poza backstage też dzielą się na pakiety i zwykłe...?
No tylko dla Backstage jest całkiem oddzielne wejście i 3 kolejki ( w zależności od pakietu)
aaaa... no i jeszcze Ci co kupią ten Diamond super extra mega VIP ;-) to wchodzą już zupełnie wcześniej bo mają najpierw wycieczkę.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

yanni pisze:PS.W Milano bilety SOLD OUT w godzinę ;-)
No dzięki, teraz nie będę spała po nocach z nerwów, że nie dostanę biletu. :smuteczek:
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”