Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
-
- I Believe
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
BOŻE! A jednak marzenia stają się prawda! Przez całą matematyke nie myślałam o niczym innym, tylko o 19 czerwca. Normalnie wciąż siedze i nie dowierzam w to,co się dziś wydarzyło- toż to dziś cudowny dzień jest !
"..Cause if you believe, it makes it real.." jak to jest w jednej cudownej piosence DL ,Która własnie opisuje mnie i chyba nie tylko mnie,ale wszystkich ,którzy od tych kilu dni ,siedzieli i wierzyli,że to będzie prawdą
.
Pozdrawiam Was i do zobaczenia w Gdańsku !
PS. ktoś wpadł na pomysł z Polską flagą,jestem 100% za i niech wgl. większość osób organizuje jakieś transparenty i wgl. NIECH NAS PANOWIE ZAPAMIĘTAJĄ JAK NAJLEPIEJ!!
"..Cause if you believe, it makes it real.." jak to jest w jednej cudownej piosence DL ,Która własnie opisuje mnie i chyba nie tylko mnie,ale wszystkich ,którzy od tych kilu dni ,siedzieli i wierzyli,że to będzie prawdą
Pozdrawiam Was i do zobaczenia w Gdańsku !
PS. ktoś wpadł na pomysł z Polską flagą,jestem 100% za i niech wgl. większość osób organizuje jakieś transparenty i wgl. NIECH NAS PANOWIE ZAPAMIĘTAJĄ JAK NAJLEPIEJ!!
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Glupoty opowiadasz, dla chcącego nic trudnego, nie mówiąc już o tym,że studia to nie tak poważna sprawa jak sie wydaje. Terminów jest kilka, czasem wiele, jakbys u mnie powiedział,że nie możesz spełnić swojego marzenia bo ci terminy na studiach nie pasuja to cała rzesza studentów by cie wyśmiała.rtcr pisze:Crossroads21 jedni płaczą ze szczęścia a inni ze smutku że coś na co czekali od lat nie spełni się przez jakiś głupi egzamin

-
- Little Bit Of Soul
-
- Have A Nice Day
CUDOWNIE! Pół życia na to czekałam!
Od rana miałam w pracy na zakładce włączoną stronę Prestige.pl. Co chwilę odświeżałam, czy aby wcześniej nie pokazała się wiadomość. Punkt 11.00 oszalałam i tak rozdarłam buzię, że wszyscy spojrzeli na mnie co się stało. A ja krzyczę „JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEst”! Co jest pytają. A ja BJ u nas w czerwcu! Wszyscy przybiegli do mnie i patrzą i czytają. Słyszę K…wa jadę, cholera zbieram kasę, ja pie...lę muszę złożyć wniosek o pożyczkę itd. Okazało się, że jest więcej chętnych na ten koncert. Od razu zaczęłam zbierać ekipę, telefony do znajomych, rodziny. W cholerę chętnych, ale co z tego wyjdzie? Jak nie pojadą - to jadę sama! Jednak „13” jest szczęśliwa!
Ps. Dodam tylko, że ja urodziłam się 13-go i moja córka też i w dodatku obydwie w piątek tylko inny miesiąc.

Od rana miałam w pracy na zakładce włączoną stronę Prestige.pl. Co chwilę odświeżałam, czy aby wcześniej nie pokazała się wiadomość. Punkt 11.00 oszalałam i tak rozdarłam buzię, że wszyscy spojrzeli na mnie co się stało. A ja krzyczę „JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEst”! Co jest pytają. A ja BJ u nas w czerwcu! Wszyscy przybiegli do mnie i patrzą i czytają. Słyszę K…wa jadę, cholera zbieram kasę, ja pie...lę muszę złożyć wniosek o pożyczkę itd. Okazało się, że jest więcej chętnych na ten koncert. Od razu zaczęłam zbierać ekipę, telefony do znajomych, rodziny. W cholerę chętnych, ale co z tego wyjdzie? Jak nie pojadą - to jadę sama! Jednak „13” jest szczęśliwa!
Ps. Dodam tylko, że ja urodziłam się 13-go i moja córka też i w dodatku obydwie w piątek tylko inny miesiąc.
BJ - It's my life - Always !
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Teraz muszę zwrócić honor MJM Prestige , bo nie wierzyłam, ze oni podołają koncertowi BJ i że pokuszą się na tak ''niepewną'' gwiazdę na nasze polskie warunki, patrząc na to jakie stawki chłopaki chcą za jeden koncert;) ale jednak się udało !:D no i djpj nas nie kłamał!:D J chyba wybieram się na Golden za 350zł, najwyzej się zapożycze
cieszy oko, jak na każdym portalu widać w nagłówkach ''Legendy rocka w Polsce'':D
w krótkim video, włsciciel MJM mówił, ze będzie również jakis bilet za 780zł bodajże, moze to bedzie Diamond bez tych wszytskich cateringów i before party, nie wiem tak tylko snuje domysły bo na mapce stadiunu taka cena się nie pojawiła nigdzie.
w krótkim video, włsciciel MJM mówił, ze będzie również jakis bilet za 780zł bodajże, moze to bedzie Diamond bez tych wszytskich cateringów i before party, nie wiem tak tylko snuje domysły bo na mapce stadiunu taka cena się nie pojawiła nigdzie.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
780 to kwota do przyjecia przez moj budzet ! mam taka prosbe do kolegow i kolezanek znajacych sie na grafice, chcialbym taka grafike tzw heart & dagger gdzie serce bedzie w barwach bialo czerwonych, chce zrobic koszulke okolicznosciowa z ta grafika + data i Gdańsk i Because We Can Tour napisem na plecach, trzeba sie przygotowac elegancko