Dzień dobry! Jak rozpoczął się Wam tydzień? U nas trochę pada, ale za niespełna dwie godziny nie będzie to mieć żadnego znaczenia i na pewno nie przeszkodzi nam w ogłoszeniu koncertu. Już teraz zapraszamy na www.imprezyprestige.com . Dziś bardzo dużo bardzo ciekawych informacji związanych z pierwszym naszym koncertem.
misstwisted pisze:Jeśli Wiedeń i Praga, to Polska może już dla mnie nie istnieć
Super podejście. I tego właśnie się obawiałem. Pojadą ludzie do Pragi i Wiednia, a do takiego Gdańska już nie bo za daleko i będzie problem z zapełnieniem stadionu
Adrian pisze:A ja tam pojade i do Pragi i gdziekolwiek w PL zagrają ;P
To ja chyba też. Ale raczej nie wyrobię na GC na obydwa
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Mój Boże. Tak gorąco na forum dawno nie było:) Jeśli znowu coś nie wyjdzie to nie wiem co zrobię... A tak przy okazji to dzisiaj na pewnej stacji radiowej usłyszałam "Always":)
Niecała godzina ;P Osób o dziwnych nickach przybywa... dobry znak... strona bj.com, fbook prestige i oficjalna prestige włączone... a szef się kręci obok mnie... ;D Jak tu pracować.
A ja się tak tylko zastanawiam... gdzie jest Artur?
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
smieszek pisze:Mój Boże. Tak gorąco na forum dawno nie było:) Jeśli znowu coś nie wyjdzie to nie wiem co zrobię... A tak przy okazji to dzisiaj na pewnej stacji radiowej usłyszałam "Always":)
W Radio Złote Przeboje, dość często puszczają kawałki BJ. Boże, jeszcze tylko niecała godzinka i ......................................... :bj:
Mario
10.06.2011 Drezno
18.06.2013 Berlin
19.06.2013 Gdańsk
misstwisted pisze:Jeśli Wiedeń i Praga, to Polska może już dla mnie nie istnieć
Super podejście. I tego właśnie się obawiałem. Pojadą ludzie do Pragi i Wiednia, a do takiego Gdańska już nie bo za daleko i będzie problem z zapełnieniem stadionu
To tylko ubezpieczenie na wypadek, gdyby jednak się w Polsce nie pojawili... mnie zastanawiają tylko osoby, które pokupowały już bilety na Berlin...