Trasa 2013
Moderator: Mod's Team
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
Xander, masz racje kolego
. Taka prawda jest,a jakby byłby narodowy ro byłoby super, 20 minut piechotą z domu, urok mieszkania na Pradze Północ (chyba jedyny, no może jeszcze wytwórnia wódek XD). Ale na razie się aż tak nie napalajmy, zobaczymy co nam życie pokaże
.
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
Mkwiatek93, dokładnie,nie wszyscy mają taką piekną sytuacje materialną jak nie którzy...
-
- It's My Life
jak juz pisałem na niektórych wykonawców taniej wychodzi pojechać zagranicę niż zobaczyć ich w Polsce... ale to takie typowe polskie myślenie, ze skoro ktoś jedzie zagranicę na koncert to od razu snob, burżuj etc.
2 przykłady, jestem z górnego Śląska - Sting - bilet pod scene w Łodzi ponad 300 zł, bilet pod scenę w Ostravie 238 zł... dojazd do Łodzi w granicach 80 zł ( pociag, autokar, paliwo do włąsnej bryki pewnie więcej ) -- Dojazd do Ostravy -- max 50 zł... Iron Maiden 2011 r. bilet pod scenę w Warszawie 400 zł, dojazd w granicach 80-100 zł... Bilet do Berlina 52 euro ( 250 zł z wysyłką ) dojazd 180 zł ( buz z Wrocławia 120 zł plus pociagi do i z Wrocka ) == 430 zł
I tak jest bardzo, bardzo często ze Polscy organizatorzy doją kasę na maxa
... a tak jeszcze coś zwiedzić można 
Livin' On the Prayer
- ts
- It's My Life
- Ulubiona płyta: Crush
Hej
możecie mi wyjaśnić, jakie są rodzaje biletów, bo już się pogubiłem...
Na stronie są Backstage JBJ vip packages, Backstage JBJ pre-sale tickets i Public tickets i o co w tym chodzi?
Czym się różnią pre-sale z Backstage od zwykłych biletów, oprócz tego że są pre-sale
?
Oświećcie bo jestem w tej kwestii zielony
Na stronie są Backstage JBJ vip packages, Backstage JBJ pre-sale tickets i Public tickets i o co w tym chodzi?
Czym się różnią pre-sale z Backstage od zwykłych biletów, oprócz tego że są pre-sale
Oświećcie bo jestem w tej kwestii zielony
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ten poniedziałek to będzie najlepszy dzień w roku!!!....dla fanów Aerosmith
Na fanpage firmy, która zajmuje się tą właśnie imprezą (Rybnik 2013) pojawił się komunikat o ogłoszeniu gwiazdy na 2013 w najbliższy poniedziałek. Z postów wynika, że jeśli miałoby organizować koncert Bon Jovi to byłoby to Live Nation.
Jedna firma nie będzie reklamować na swoim fanpage eventu innej firmy bo to by było po prostu śmieszne. W Bułgarii plotki o koncercie chodziły na długo przed oficjalną datą, w Wlk Brytanii to samo. Teraz mamy do czynienia z coraz głośniejszymi sygnałami o koncercie w Londynie na nowo wybudowanym Stadionie Olimpijskim, to samo z Mediolanem i koncertem we Włoszech.
Pomyślcie jakie info ukazywało się w mediach, stacjach radiowych w Polsce na temat ewentualnego koncertu chłopaków na polskiej ziemi w 2013? Chociaż jakieś przebąkiwania? Jakieś wrzutki przy okazji wywiadów, artykułów muzycznych na specjalistycznych portalach? Nic z tych rzeczy nie miało miejsca. O ile pamiętam to jedynie przy info o nowej trasie na stronie Radia Zet był dopisek, że "na razie nie wiadomo czy odwiedzą Polskę". Myślicie, że tak wielkie wydarzenie muzyczne udałoby się trzymać w kompletnej (specjalny nacisk na to słowo) medialnej ciszy? To jest po prostu niemożliwe. Gdyby było coś na rzeczy to już ktoś ze światka muzycznego (który swoje zdanie popiera doświadczeniem w branży) dał by co nieco do zrozumienia "między wierszami". Tak opieramy się na niesprawdzonych bo niemożliwych do sprawdzenia informacjach zamieszczanych w postaci facebookowego posta. Na twitterze, stronie autora wczorajszego wpisu nie ma o możliwości koncertu nawet najmniejszej wzmianki.
Oczywiście nie oznacza to, że na dniach Live Nation się nie przebudzi i nie ogłosi prawdziwej bomby. Ekipa Bon Jovi ma teraz na głowie o wiele ważniejsze zmartwienia niż dodawanie kolejnych dat koncertów. Temu zmarwieniu na imię Sandy. Może to jest powód zwolnienia w dodawaniu kolejnych dat na trasie (chociaż ostatnio dodali dodatkowe terminy dla Kanady).
Podsumowując nie odbieram Wam nadziei, która podobno umiera ostatnia. Nawet dziś czytałem o kondycji nowo wybudowanych stadionów w Polsce i z tego co pamiętam jedynymi koncertami, które się zwróciły były występy Coldplay, Madonny i Jennifer Lopez.
Ja mam jeszcze ten dyklemat, że chcę spełnić swoje marzenia i pierwszy raz zobaczyć chłopaków na żywo na tej trasie. Byłem już naprawdę blisko zamówienia biletu na Berlin. Wstrzymałem się jednak w związku z tymi pogłoskami o Polsce (tak naprawdę nie ma możliwości ich nigdzie potwierdzić). Jednak jakaś iskierka się we mnie tli. Płomyczek jest jednak coraz mniejszy i jeśli do przyszłego tygodnia nie ukaże się jakieś info, które będzie dawać realne podstawy wiary w koncert w PL swój pierwszy raz- jakkolwiek to zabrzmi
- będę mieć w Berlinie....
Jedna firma nie będzie reklamować na swoim fanpage eventu innej firmy bo to by było po prostu śmieszne. W Bułgarii plotki o koncercie chodziły na długo przed oficjalną datą, w Wlk Brytanii to samo. Teraz mamy do czynienia z coraz głośniejszymi sygnałami o koncercie w Londynie na nowo wybudowanym Stadionie Olimpijskim, to samo z Mediolanem i koncertem we Włoszech.
Pomyślcie jakie info ukazywało się w mediach, stacjach radiowych w Polsce na temat ewentualnego koncertu chłopaków na polskiej ziemi w 2013? Chociaż jakieś przebąkiwania? Jakieś wrzutki przy okazji wywiadów, artykułów muzycznych na specjalistycznych portalach? Nic z tych rzeczy nie miało miejsca. O ile pamiętam to jedynie przy info o nowej trasie na stronie Radia Zet był dopisek, że "na razie nie wiadomo czy odwiedzą Polskę". Myślicie, że tak wielkie wydarzenie muzyczne udałoby się trzymać w kompletnej (specjalny nacisk na to słowo) medialnej ciszy? To jest po prostu niemożliwe. Gdyby było coś na rzeczy to już ktoś ze światka muzycznego (który swoje zdanie popiera doświadczeniem w branży) dał by co nieco do zrozumienia "między wierszami". Tak opieramy się na niesprawdzonych bo niemożliwych do sprawdzenia informacjach zamieszczanych w postaci facebookowego posta. Na twitterze, stronie autora wczorajszego wpisu nie ma o możliwości koncertu nawet najmniejszej wzmianki.
Oczywiście nie oznacza to, że na dniach Live Nation się nie przebudzi i nie ogłosi prawdziwej bomby. Ekipa Bon Jovi ma teraz na głowie o wiele ważniejsze zmartwienia niż dodawanie kolejnych dat koncertów. Temu zmarwieniu na imię Sandy. Może to jest powód zwolnienia w dodawaniu kolejnych dat na trasie (chociaż ostatnio dodali dodatkowe terminy dla Kanady).
Podsumowując nie odbieram Wam nadziei, która podobno umiera ostatnia. Nawet dziś czytałem o kondycji nowo wybudowanych stadionów w Polsce i z tego co pamiętam jedynymi koncertami, które się zwróciły były występy Coldplay, Madonny i Jennifer Lopez.
Ja mam jeszcze ten dyklemat, że chcę spełnić swoje marzenia i pierwszy raz zobaczyć chłopaków na żywo na tej trasie. Byłem już naprawdę blisko zamówienia biletu na Berlin. Wstrzymałem się jednak w związku z tymi pogłoskami o Polsce (tak naprawdę nie ma możliwości ich nigdzie potwierdzić). Jednak jakaś iskierka się we mnie tli. Płomyczek jest jednak coraz mniejszy i jeśli do przyszłego tygodnia nie ukaże się jakieś info, które będzie dawać realne podstawy wiary w koncert w PL swój pierwszy raz- jakkolwiek to zabrzmi
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- Have A Nice Day
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przez ten tekst wisisz mi dywan który się podpalił od cygara które wypadło mi z ust jak niekontrolowanie wybuchłem śmiechem ;PPePe pisze: Wasz entuzjazm sprawia, ze czuje się staro (kilka tras w takich samych "nadziejach") a jednocześnie mam ochotę usiaść w fotelu, zapalic cygaro i z usmiechem na twarzy mówić sobie "Amatorzy!"
![]()
Ja własnie mniej więcej siedzę w fotelu i na spokojnie słucham tego co się dzieje. Nie napalam się, próbuje zachować zdrowy dystans. Niby mnie dochodzą słuchy w różnych stron jako iż jest blisko z tym koncertem, ale staram się trzymać nerwy na wodzy. Mój analityczny umysł mówi, że powinny pojawić się chociaz próby sprowadzenia zespołu do PL. Pierwsze z brzegu logiczne powody: mamy nowe stadiony, bj mieli 2 najbardziej dochodowe światowe trasy, ceny ich biletów zmalały, bj zagrają w Bułgarii czy Szwecji a może nawet w Iranie, zespół był już wielokrotnie przymierzany do Śląskiego Poznania czy Wrocławia więc ktoś pewnie się zainteresował ich sprowadzeniem, w stacjach radiowych pojawiają się informacje, ze może uda się ich ściągnąć w najbliższym czasie itd.
Nie napalam się i tak jak PePe czy Bartek czekam. Jak się nic nie wydarzy to pojade do Berlina. Jak się wydarzy zaczynam akcję dorabiania kasy. Pozyjemy to zobaczymy.
Odnośnie MJM. Wiemy, że to nie powinni być Aero. Fani proponują Bibera.. Ale kto to do cholery jest?? No i pozostaje niby Slash. BJ też odpadają bo mowa jest o tym "artyście" w liczbie pojedynczej. A Bon Jovi to zespół więc też raczej nici. Chyba, ze Richie solo ;D
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Wczoraj w komentarzach padło stwierdzenie, że chodzi o zespółAdrian pisze:BJ też odpadają bo mowa jest o tym "artyście" w liczbie pojedynczej.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
thorgal_30, no tak,czasem dowalą takie ceny,że się tylko załamać,ale to wychodzi tyle co np. wyjazd do Berlina czy gdzieś tam, ale nie wnikam,nigdy nie byłam za granicą i nie wiem jak to jest- po prostu sobie to przypuszczam.
"Przypominamy. Już w poniedziałek ogłaszamy pierwszy koncert na rok 2013. Dziś możemy powiedzieć, że będzie to pierwszy koncert tego artysty w Polsce. To bez wątpienia jedna z największych gwiazd światowej muzyki."
"Wczoraj w komentarzach padło stwierdzenie, że chodzi o zespół
"
No i jak tu człowiek ma siedzieć spokojnie i się jakoś nie jarać tym,że może to już będzie w tym roku,że za rok już będziemy kurde się bawić na koncercie. Ja w szkole nie wysiedze w poniedziałek
. Z dnia na dzień mam co raz większą nadzieje,że w końcu BJ zagra.
"Przypominamy. Już w poniedziałek ogłaszamy pierwszy koncert na rok 2013. Dziś możemy powiedzieć, że będzie to pierwszy koncert tego artysty w Polsce. To bez wątpienia jedna z największych gwiazd światowej muzyki."
"Wczoraj w komentarzach padło stwierdzenie, że chodzi o zespół
No i jak tu człowiek ma siedzieć spokojnie i się jakoś nie jarać tym,że może to już będzie w tym roku,że za rok już będziemy kurde się bawić na koncercie. Ja w szkole nie wysiedze w poniedziałek