Trasa 2013

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

Post autor: thorgal_30 »

z drugiej strony jak to nasze narodowe "brzydki wyraz-cenzura" ruszyłoby na polski koncert to byłaby rzeżnia, na zagranicznych koncertach zawsze jest kulturka i bez problemu można sie do tego 2--5 rzędu dopchać..a u Nas to pewnie tak jak wczoraj na niektórych cmentarzach -- byle zadeptać ;-) sorry za offtop

[ Dodano: 2012-11-02, 12:04 ]
są diamondy ale po 337 ojro :D :D masakra, jest etz drugi typ Goldena z szybszym wejsciem za 162 ojro -- masakra..znowu narobią milion opasek :D
Livin' On the Prayer
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

sa sa diamond sa i VIP tickets od 160 do 330 E, wejdz w zakladke special tickets
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Mrsadler1997 »

Też w sumie prawda, trafiają się takie bufony (żeby nie mówić brzydziej) którym nie liczy się nic, znam to troszkę z koncertu Metallici jak grali na tegorocznym Sonisphere. Ale to też daję dwa różne przykłady ,jak jest z Metallicą to wiemy, grają u nas od 1987 rokui jest gites.
Wiesz,ale nie od razy wszyscy jesteśmy bufonami i się można czasem dopchać,ale niestety trzeba użyć łokci jaki pomoc ,bo mówisz kulturalnie przepraszam ,a trafi się taki jeden z drugim który zaraz wydrze morde "CO SIE PCHASZ?!"- już taki urok :P.
ipsum
I Believe
I Believe

Post autor: ipsum »

sa sa diamond sa i VIP tickets od 160 do 330 E, wejdz w zakladke special tickets
o 9.00 bylem tak skupiony zeby tylko dorwac Golda ze nawet nie zauwazylem zakladki Special Tickets ;) ale 330 za Diamonda to juz nie na polska kieszen. Za ta roznice wole pozwiedziac cos w Berlinie.
Ciekawe ile takich Gold Fast Track jest sprzedawanych, bo rozumiem ze do Golda najpierw wchodzi GC Backstage, potem GC Fast Track a potem "zwykłe" Goldy jak otworza bramy.
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

Post autor: thorgal_30 »

dokładnie tak jak napisałeś... Backstage są najważniejsi ;-) czasem jest promocja ze za cenę Golda dostaje się Diamond ;-) ktoś coś wie na ten temat... alle to nie byłem ja ;-)
Livin' On the Prayer
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Mały comeback w sprawie biletowej... też przespałem GC na Monachium, ale wydaje mi się, że na razie bilety schodzą ze specjalnej puli przedsprzedażowej dla Eventimu, myślę, że kolejna partia pojawi się 5.11... gdyby ktoś się pisał na wspólne zamawianie biletów to pisać na priv bo będę zamawiał zapewne kilka sztuk może nawet dziś.
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

thorgal_30 pisze:dokładnie tak jak napisałeś... Backstage są najważniejsi ;-) czasem jest promocja ze za cenę Golda dostaje się Diamond ;-) ktoś coś wie na ten temat... alle to nie byłem ja ;-)
czasem na jaki kolwiek bilet mozesz wbic na GC :) kwestia umiejetnosci szczescia i sprytu ale nastawiac sie na to ze sie uda na 100% nie można
ipsum
I Believe
I Believe

Mały comeback w sprawie biletowej... też przespałem GC na Monachium, ale wydaje mi się, że na razie bilety schodzą ze specjalnej puli przedsprzedażowej dla Eventimu, myślę, że kolejna partia pojawi się 5.11
Tak też może być bo nawet na oficjalnej jest Public Tickets: On Sale 11/5/12At 9:00am Local Venue Time
czasem na jaki kolwiek bilet mozesz wbic na GC kwestia umiejetnosci szczescia i sprytu ale nastawiac sie na to ze sie uda na 100% nie można
Potwierdzam. Bounce Tour i HAND Tour bylem pod scena mimo ze mialem zwyklą płyte. Ale trzeba miec duuuzo szczescia. Potem nie ryzykowalem. Zamawialem odrazu Goldy ;)
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Jak oni wszedzie szukaja motywu na sciaganie kasy, dwa rodzaje GC...masakra, sorry - 3 bo jeszcze Backstageowy oczywiscie.
Ja z braku funduszy to chyba sie na trybunki skusze, jeszcze myśle...
Obrazek
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Zadzwoniła do mnie pani ze strony berlinbilety.pl..mają w ofercie wlasnie od kilku minut bilety na Bon Jovi..." Bon Jovi
Ceny biletów: kat. 2 - 579 zł (miejsca stojące - Golden Circle), kat. 3 - 357 zł (miejsca stojące), kat. 4 - 446 zł (miejsca siedzące), kat. 5 - 375 zł (miejsca siedzące), kat. 6 - 298 zł (miejsca siedzące), kat. 7 - 238 zł (miejsca siedzące) .....

i tego samego dnia w Berlinie zagra w O2 Iron Maiden...niezły zlot fanów sie szykuję w pięknej stolicy Niemiec.....
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
ipsum
I Believe
I Believe

jakby Maideni grali dzien wczesniej to by byly 2 najlepsze muzyczne dni w zyciu ;)
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

djpj1 pisze:Zadzwoniła do mnie pani ze strony berlinbilety.pl..
http://biletyberlin.pl/

polecam, domowilem sobie jeden bilet u nich szybko sprawnie i czekam na kuriera juz tylko;)
Awatar użytkownika
fmk.
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: fmk. »

witam. ja to w sumie zastanawiam się co zrobić. to ma być mój pierwszy koncert, razem z podróżą( liczę bilet za 69 euro) wyjdzie pewnie ponad 500 zł. pożyczę od rodziców, wszystko załatwię, a oni dodadzą mi koncert w Polsce? tego mógłbym nie znieść psychicznie:p
i tutaj pytanie. chyba nie wykupią wszystkich biletów na płytę do końca roku? nie wierzę, że to się tak szybko rozchodzi przy tej ilości dawanych w Europie koncertów. oczywiście mówię o Berlinie. jak myślicie?
What a beautiful mess..
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

napewno nie wykupią, beda transzami dorzucac pewnie co jakis czas nowe pule
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

rafal_ka pisze:
djpj1 pisze:Zadzwoniła do mnie pani ze strony berlinbilety.pl..
http://biletyberlin.pl/

polecam, domowilem sobie jeden bilet u nich szybko sprawnie i czekam na kuriera juz tylko;)
Według tej rozpiski kategoria 3 to miejsca stojące na płycie Stehplatz Innenraum?

18.06.2013, Olimpiastadion, Berlin, godz. 18:00

Bon Jovi
Ceny biletów: kat. 2 - 579 zł (miejsca stojące - Golden Circle), kat. 3 - 357 zł (miejsca stojące), kat. 4 - 446 zł (miejsca siedzące), kat. 5 - 375 zł (miejsca siedzące), kat. 6 - 298 zł (miejsca siedzące), kat. 7 - 238 zł (miejsca siedzące)
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”