Olej sesjękejt93bub pisze:No no, fajnie byłoby się wybrać do Berlina. Szkoda, że data jest w trakcie mojej sesji, co jednak zmniejsza prawdopodobieństwo do minimum:<
Trasa 2013
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
-
- It's My Life
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
No chyba tak. Choć po cichu mam nadzieję, że w te luki, które są (np. 26 maja - 6 czerwca) wskoczy Polska lub Czechy. Tak czy inaczej muszę się z yannim zdzwonićthorgal_30 pisze:Ricky jak tamatakujesz Berlin
;-)
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Właśnie mam kilka pytań odnośnie zakupu biletów na Berlin. Jako, iż jestem w tym zupełnie zielony, a naprawdę ostro rozważam kupno biletu na Stadion Olimpijski może mi ktoś objaśnić co i jak?
Wstępnie byłbym zainteresowany Stehplatz Innenraum za 69 euro (dane z eventim.de). Czy ktoś z Was się orientuje co znaczą w ogóle te nazwy? Bo sitzplatz to miejsca siedzące na trybunach tak? Czym się ewentualnie różni Stehplatz Golden Circle od Stehplatz Innenraum? Jedne i drugie to miejsca na płytę prawda?
No i ostatnia paląca kwestia - zapłata tzn. kupno biletu przez eventim.de. Rozumiem, że w grę wchodzą tylko karty kredytowe jako sposób płatności? Posiadam jedynie kartę debetową paypass MasterCard a nie władam tak biegle niemieckim, żeby od razu wiedzieć o co kaman na stronie niemieckiego eventimu. Byłbym wdzięczny za pomoc. Byłby to mój pierwszy wypad na Bon Jovi dlatego jestem w tych kwestiach zupełnym nowicjuszem.
Czy może istniałaby możliwość podłączenia się pod kogoś z Was kto jest w 100% przekonany o kupnie a kto jest w tym mechanizmie biegły i byłby w stanie zamówić dodatkowo bilet dla innej osoby, która przelała by następnie kasę na jego konto?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź zarówno w temacie jak i na priv.
Wstępnie byłbym zainteresowany Stehplatz Innenraum za 69 euro (dane z eventim.de). Czy ktoś z Was się orientuje co znaczą w ogóle te nazwy? Bo sitzplatz to miejsca siedzące na trybunach tak? Czym się ewentualnie różni Stehplatz Golden Circle od Stehplatz Innenraum? Jedne i drugie to miejsca na płytę prawda?
No i ostatnia paląca kwestia - zapłata tzn. kupno biletu przez eventim.de. Rozumiem, że w grę wchodzą tylko karty kredytowe jako sposób płatności? Posiadam jedynie kartę debetową paypass MasterCard a nie władam tak biegle niemieckim, żeby od razu wiedzieć o co kaman na stronie niemieckiego eventimu. Byłbym wdzięczny za pomoc. Byłby to mój pierwszy wypad na Bon Jovi dlatego jestem w tych kwestiach zupełnym nowicjuszem.
Czy może istniałaby możliwość podłączenia się pod kogoś z Was kto jest w 100% przekonany o kupnie a kto jest w tym mechanizmie biegły i byłby w stanie zamówić dodatkowo bilet dla innej osoby, która przelała by następnie kasę na jego konto?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź zarówno w temacie jak i na priv.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- It's My Life
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
stehplatz to tzw płyta miejsca stojace, od GC rozni sie tym ze GC jest blizej sceny a normalny inneraum jest 'troche' dalej za catwalkiem pewnie, moja znajoma mieszkajaca w niemczech cos mowila ze moze yb kupowala jak mi potwierdzi to dam Ci znac, co do kart kredytowych to musisz miec tzw 'wypukła' (wypukly na niej numer)inaczej nie kupisz
GoldCircle jest za catwalkiem. Miedzy scena a catwalkiem jest DiamondCircle.
wkurzajace jest ze przy wysylce nie ma do wyboru Unii Europejskiej. Ja przy swoim zamowieniu za sama wysylke do PL zaplacilem 38,90 EUR, czyli w zasadzie polowa ceny zwyklego biletu na plyte...
[ Dodano: 2012-11-02, 11:17 ]
Monachium i Kolonia GC juz wyprzedane.
wkurzajace jest ze przy wysylce nie ma do wyboru Unii Europejskiej. Ja przy swoim zamowieniu za sama wysylke do PL zaplacilem 38,90 EUR, czyli w zasadzie polowa ceny zwyklego biletu na plyte...
[ Dodano: 2012-11-02, 11:17 ]
Monachium i Kolonia GC juz wyprzedane.
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
"Czy może istniałaby możliwość podłączenia się pod kogoś z Was kto jest w 100% przekonany o kupnie a kto jest w tym mechanizmie biegły i byłby w stanie zamówić dodatkowo bilet dla innej osoby, która przelała by następnie kasę na jego konto?"
Jeśli byłby wśród Was ktoś kto mógłby zamówić dodatkowo jeden bilet na Stehplatz Innenraum za 69 euro na Berlin to jestem w 100% chętny. Kasę przelałbym na konto osoby, która by była tak pomocna i zamówiła dodatkowy bilet. W moim przypadku to chyba jedyne wyjście.
Kontakt na priv lub na gg 9076414. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny pomóc.
Jeśli byłby wśród Was ktoś kto mógłby zamówić dodatkowo jeden bilet na Stehplatz Innenraum za 69 euro na Berlin to jestem w 100% chętny. Kasę przelałbym na konto osoby, która by była tak pomocna i zamówiła dodatkowy bilet. W moim przypadku to chyba jedyne wyjście.
Kontakt na priv lub na gg 9076414. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny pomóc.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- It's My Life
ipsum bo wystarczyło zadzwonic albo do berlinbilety.pl albo demomusic.pl i byś nie musiał płacić tych prawie 40 ojro, ale jak kogoś stac.. NIE, nie płaca mi za reklamę, ale w 2011 załatwili mi Drezno i WIedeń, a w tym roku Ryśka w Berlinie i mają te serwisy moją dozgonną wdzięczność.
Frankie no ja jestem zdecydowany, ale dopiero we wtorek...jeśli sie nie wyprzeda wszystko. A nawet jeśli to na pewno uda sie coś zdobyć innymi kanałami .
Pozdro
Frankie no ja jestem zdecydowany, ale dopiero we wtorek...jeśli sie nie wyprzeda wszystko. A nawet jeśli to na pewno uda sie coś zdobyć innymi kanałami .
Pozdro
Livin' On the Prayer
-
- It's My Life
no mi goldena na drezno i wiedeń załatwili
a tak z innej beczki...patrze na angielskie koncerty i 100 a 125 funtów.. róznica miedzy golden a diamond jest dużo mniejsza niz w 2011... pamietam ze wiedeń było 110 i 270 ojro -- 25 funtów hmmm jak juz sie wybierac to chyba ostro po bandzie... ciekawe jakby sie ceny w polsce kształtowały...pewnie golden za 400 a diamond za 1000
Livin' On the Prayer
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
Kurcze,jak juz tak idzie Golden na Berlin to co będzie np. za kilka tygodni, już wgl. nie będzie biletów,ale zawsze bądźmy dobrej myśli,że pojawi się Polska już nawet mogą być Czechy,ale żeby znów nie wyszło około tysiaka za trzy osoby (wliczam moich rodziców też,bo samej by mnie nie puścili) i dojazd ponad tysiak jak nie około już 2 tys. . Niech dadzą koncert w Polsce, a co do biletów to pewnie byłyby jak napisał thorgal,że po 400 zł. golden,a następne tańsze o 100 lub 50 zł. . WGL. denerwuje mnie to,że mają wiecznego focha na nas i aż mnie krew zalewa jak tylko myślę,że kolejna trasa i dupa nie będzie znów Polski .
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...