I Ogólnopolski Zlot Fanów Bon Jovi
Moderator: Mod's Team
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Ha! Przejrzałam Cię! Specjalnie ten termin: liczysz, że wszyscy będą na zlocie i nikt nie krzyknie w wiadomym momencie 'Sprzeciw, Ona kocha Jona!'Nikt mnie nie wywołał, jednak wtrącę, iż ja akurat w ten weekend zmieniam stan cywilny.
gratulacje

a żeby nie był zupełny off top, to napiszę, że mam ogromną nadzieję w nieprawdziwość wyników sondy nt uczestnictwa w zlocie
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=czH0cHaWa9c&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=nPD5TA9GIN0&feature=plcp
Liczba osób wskazuje na naprawdę dobrą imprezę. Zabierzcie jak co ciepłe ciuchy, bo wieczory już chłodne - chociaż atmosfera i tak będzie gorąca...
http://www.youtube.com/watch?v=nPD5TA9GIN0&feature=plcp
Liczba osób wskazuje na naprawdę dobrą imprezę. Zabierzcie jak co ciepłe ciuchy, bo wieczory już chłodne - chociaż atmosfera i tak będzie gorąca...
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Bodzio kapitalna robota.
Ależ ja wam zazdroszczę, sam chciałbym być na zlocie, tylko niestety sierpień w tym roku, to dla mnie miesiąc nie osiągalny, jeszcze tym bardziej w weekend. Mam nadzieję, że w następnym roku też odbędzie się zlot, jeśli tak to nie ma opcji, żeby mnie tam nie było. 
Życzę wszystkim świetnej zabawy na zlocie!
Życzę wszystkim świetnej zabawy na zlocie!
-
- Have A Nice Day
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Artur i wszyscy, którzy przyczynili się by ten zlot stał się rzeczywistością zasługują na ogromne brawa i gratulacje za świetną robotę. Choć osobiście żałuję, że obowiązki nie pozwoliły mi wybrać się na inauguracyjny zlot, to już nie mogę się doczekać na obszerne relacje uczestników, bogate w zdjęcia i być może także filmiki. To świetna okazja do promocji Bon Jovi w Polsce, naszej fanklubowej społeczności, a także ciekawych muzycznie rodzimych zespołów. Jestem pewien, że impreza okaże się sukcesem i za rok spotkamy się na II Oficjalnym Zlocie w jeszcze liczniejszym gronie.
Bawcie się dobrze!!!
Bawcie się dobrze!!!
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No wlasnie, przylaczam sie do wszelkich zyczen i gratulacji, bawcie sie genialnie i wzniescie toast za to, abysmy w przyszlym roku spotkali sie w wiekszym gronie:) Ja niestety nie dam rady z powodu wczesniej zaplanowanego wyjazdu, ale mam wielka nadzieje, ze zobaczymy sie za rok, albo szybciej na koncercie
Oprocz tego jestem pod wrazeniem reklamy, mysle, ze pomoze to w promocji samego zespolu. Dobrej, porządnej zabawy!
- michael
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW
[
Znakomita frekwencja
Na sto procent Sobola (tyle lat na forum i ani razu nie widziałeś BJ na żywo
) też nie będzie i kilku innych "wielkich" fanów.
Mimo to reklama robi wrażenie
Nic tylko czekać na zdjęcia, pamiętajcie żeby zrobić ich dużo i się pochwalić!
kejt93bub pisze:Ja niestety nie dam rady z powodu wczesniej zaplanowanego wyjazdu, ale mam wielka nadzieje, ze zobaczymy sie za rok, albo szybciej na koncercie
Znakomita frekwencja

Let's get rocked!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie wiem czy się orientujesz w ogóle w sytuacji, ale zlot został ogłoszony dość późno i ustalony na okres wakacyjny, kiedy już większość osób miała ustalone plany i ciężkie do odwrócenia. Także bez zbędnych uwag i docinków o "wielkich" fanach proszę. Należy spojrzeć na siebie, komentować innych jest najprościejmichael pisze:Znakomita frekwencjaNa sto procent Sobola (tyle lat na forum i ani razu nie widziałeś BJ na żywo
) też nie będzie i kilku innych "wielkich" fanów.
A od Sobola to proszę się odczepić, nie każdy może siedzieć na forum codziennie, a i przerwy od niego są czasem przydatne.