![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a co masz do tej 3 linijki
widze widze zaraz 3 pojdzie tylku kurka zab zaczal mnie znowu napier....
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
no t okt ojest twoim idealem (tylko nie mow ze misowawlasnie krzysCytat:
Krzys jest wiele ładniejszych kobiet ktore mi sie hmmm podobaja bardziej:P niz ta cała Twoja jennifer
czy Ty mnie prosisz zebym podpisał sam na siebie wyrok smierci ? moim ideałem jest moja niuniano t okt ojest twoim idealem (tylko nie mow ze misowa )
wiedzialema na ta 3 linjke t osie zebralem w sobie na maxa wyterzylem wszystkie 3 szare komorki
tano ja tez ide have a nice night and wet dreams
ja sie misiek nie boje o siebie tylko o Ciebie bo Ty mnie nakloniles do tego i blizej bedzieszno to na pw mi wyslij jak sie boisz na forum
czleniu sam sobie go zazdorszczezazdroszcze Ci tego snu
Ty sie welcome przejmujesz ja dzis pojechalem na RTG klatki piersiowej i dowiedzialem sie ze nie ma klisz do RTG i nie zrobie sobie zdjeciadzien jakso zlecial a singla wlcome nadal w sklepach nei ma :/
tzn o oc pytala wyslalem jej maila z podziekowaniami.a tak btw Jane pytala o Ciebie znowu musiałem słodzic jaki to Ty wspaniały nie jestes musisz sie zrewanzowac i mowic wszystkim kobietom (w wieku 19- 25) jaki to ja jestem cudny i wspaniały i wogole - najbardziej to wogole podkreslaj bo podobno dziewczyny leca na wogole
no ale to ty bedziesz na pierwszym miejscu na liscieja sie misiek nie boje o siebie tylko o Ciebie bo Ty mnie nakloniles do tego i blizej bedziesz a wiesz jak misiowa postepuje najpierw morduje a pozniej pyta
okazja jest zawszeA twojego "tyłu" nie miałam i niebede miała okazji... hmmm jak to powiedzieć żeby skojarzeń nie było... dostrzec
mowilatzn o oc pytala wyslalem jej maila z podziekowaniami.
oj zaraz małolaty19?? to na malolaty tez lecisz