Wzmianki o BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Martaaa
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martaaa »

Z takim to artykułem spotkałam się przed momentem na onecie:
http://muzyka.onet.pl/galerie/jon-bon-j ... -mala.html

[ Dodano: 2011-12-28, 15:10 ]
i jeszcze:
http://muzyka.onet.pl/plotki/wiemy-kto- ... omosc.html
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: justine94 »

Że co? Jon odchodzi z zespołu???? No chyba sobie ktoś żartuje w biały dzień.
:o
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Gdzie on usłyszał taką informację, że wpadł w taką rozpacz i posunął się za daleko !? Chyba mu się śniło ! Jest pier ....ty ! Do psychiatryka z nim :P
BJ - It's my life - Always !
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Dokładnie,ja na przykład dopóki nie przeczytałam tego pożal się Boże newsa nic nie wiedziałam,nigdzie wcześniej o tym nie słyszałam.
Fajnie ma facet na chacie,naprawdę.Nie mam pojęcia ,co tacy ludzie biorą,ale jemu radziłabym brać połowę albo zmienić dilera :D
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

http://dziendobry.tvn.pl/video/jon-bon- ... 16866.html

nie wiem czy ktoś widział ten materiał, albo może już wcześniej go udostępniał;P jesli tak to sorry.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

"Jon Bon Jovi to zespół".. Aż szkoda czasu na oglądanie tego..
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Tak się składa,że to nie pierwszy raz ekipie DDTVN zdarza się coś takiego :D
Kiedy np. w 2009 roku robili wywiad z Richiem, Sołtysik poinformował świat o istnieniu "grupy Jon Bon Jovi" :D
http://www.youtube.com/watch?v=jecQQKgPEjQ
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Już po raz setny słyszę jak ktoś mówi JBJ zamiast BJ ;/

Palła bym tego kogoś w łeb i kazała przeczytać na ten temat, żeby się dokształcił a później wypowiadał na łamach tv, radia czy prasy. Niedouki jedne :bije:
BJ - It's my life - Always !
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Dokładnie,chociaż osobiście nie jestem w stanie pojąć,jak można wiedzieć aż tak mało,by nie odróżniać jednej osoby od całego zespołu ;/
Aż takie niedokształcenie jest chyba niemożliwe. A jednak za każdym razem ,gdy w TV pojawia się jakakolwiek wzmianka o BJ jestem uświadamiana,że otóż jest to możliwe,i co więcej u wielu osób ma to miejsce :D
Awatar użytkownika
kade17
I Believe
I Believe

Post autor: kade17 »

Lub na odwrót - kiedy leci piosenka z solowej płyty Jona jest podpisane BJ ;/
I don't give a dawn how it's supposed to be
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

Nie można być tak głupim by nie odróżnić Jon Bon Jovi(osoba) a Bon Jovi (band). Jaki zespół by się tak nazywał no na chłopski rozum. Oni na pewno nie są AŻ TACY głupi lecz racjonalnie tego nie potrafię wyjaśnić... Ktoś może po prostu nie lubi Bon Jovi... I stąd te ...no wiadomo co :D
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Ktoś może po prostu nie lubi Bon Jovi... I stąd te ...no wiadomo co
Tyle,że tutaj akurat najmniejsze znaczenie ma( a przynajmniej powinno mieć) to,czy dana osoba ich lubi,czy nie.
Jeżeli ktoś jest jakimś pożal się Boże prowadzącym to jest to jego praca,za którą płacone mu są (bądź co bądź niemałe) pieniądze.
Tutaj osobiste preferencje nie grają roli,a oprócz tego jakieś minimum szacunku należy się zarówno naszemu ukochanemu zespołowi,jak i nam-fanom.
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

justine94 pisze:
Ktoś może po prostu nie lubi Bon Jovi... I stąd te ...no wiadomo co
Tyle,że tutaj akurat najmniejsze znaczenie ma( a przynajmniej powinno mieć) to,czy dana osoba ich lubi,czy nie.
Jeżeli ktoś jest jakimś pożal się Boże prowadzącym to jest to jego praca,za którą płacone mu są (bądź co bądź niemałe) pieniądze.
Tutaj osobiste preferencje nie grają roli,a oprócz tego jakieś minimum szacunku należy się zarówno naszemu ukochanemu zespołowi,jak i nam-fanom.
Ależ ja się z Tobą zgadzam, co nie zmienia faktu że ludzie są jacy są... I nieważne że to ich praca coś "niechcący" przeinaczą no co im zrobią. Co nie zmienia faktu, że jeśli Bon Jovi zrobiło nam zaszczyt i przyjechało do Polski, dziennikarze TVN byliby pierwsi do przeprowadzenia wywiadu i wtedy byłoby w odpowiednim miejscu Jon Bon Jovi i Bon Jovi.

Podłość ludzka nie zna granic...[/i]
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
justine94
Save a Prayer
Save a Prayer

Co nie zmienia faktu, że jeśli Bon Jovi zrobiło nam zaszczyt i przyjechało do Polski, dziennikarze TVN byliby pierwsi do przeprowadzenia wywiadu i wtedy byłoby w odpowiednim miejscu Jon Bon Jovi i Bon Jovi.

Podłość ludzka nie zna granic...[/i]
Ja raczej określiłabym to mianem bezdennej fałszywości i obłudy.
Nie pierwszy raz zresztą daje się zauważyć,że Bon Jovi traktowani są w naszym kraju,jak by to nazwać,po macoszemu. W związku z czym nie ma się im co dziwić,że ,choć już 11 lat temu obiecali nam koncert,to na obietnicach się skończyło. Po prostu wiedzą jak wygląda organizacja tego typu przedsięwzięć w naszym kraju (żałosny tak bardzo,że aż śmieszny "koncert" dla TVP,która chciała pokazać,jaką to jest potęgą,a tak naprawdę tylko ich ośmieszyła).
Dziwne tylko,że inni artyści typu U2,Sting,czy Madonna traktowani są normalnie,wspomniani w mediach z wielkim szacunkiem i aprobatą,zapraszani na koncerty.Nigdy tego nie pojmę,naprawdę. Czasami mam wrażenie,że po prostu pokochałam nie ten zespół,co trzeba :PPP
Ale ani myślę przestać.
livin_86
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: livin_86 »

Witam wszystkich fanów Bon Jovi! Na tym forum zalogowałam się nie dawno, ale czytałam Wasze wpisy bardzo często i wiele się z nich dowiedziałam :D

Jeżeli chodzi o jakieś wzmianki o BJ w tv, to nie tak dawno temu w programie The Voice of Poland, "It's my life" wykonał jeden z uczestników: http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=25059

( I znowu wykonawca: "It's my life" Jon Bon Jovi ;/ )

Co sądzicie o takiej interpretacji tego hitu? Mnie osobiście i tak najbardziej na świecie podoba się oryginał :cfaniak: )
Livin' On A Prayer !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”