Mi też strasznie podoba się ten kawałek. Jest świetny. I zgadzam się też z innymi, że na tej płycie brakuje piosenki Dry Countrymichael pisze:Od początku przypadł mi do gustu. Lekki i przyjemny. Świetny numer.misstwisted pisze:Moim faworytem z tej kompilacji jest No More Things Change.
Oceny - Greatest Hits
Moderator: Mod's Team
If the love that I got for you is gone
If the river I cried ain't that long
Then I'm wrong, yeah, I'm wrong
This ain't a love song.
If the river I cried ain't that long
Then I'm wrong, yeah, I'm wrong
This ain't a love song.
Też uwielbiam ten utwór! Genialny kawałek. A bardziej od Dry County brakuje mi Joeya.wiolcik66 pisze:michael napisał/a:
misstwisted napisał/a:
Moim faworytem z tej kompilacji jest No More Things Change.
Od początku przypadł mi do gustu. Lekki i przyjemny. Świetny numer.
Mi też strasznie podoba się ten kawałek. Jest świetny. I zgadzam się też z innymi, że na tej płycie brakuje piosenki Dry Country
Nie jestem może jakimś fanem piosenki Joey, ale zdecydowanie bardziej ją wolę od She's A Mystery.sobol_77 pisze:She's A Mystery jeszcze ujdzie, ale Joey to moim zdaniem jeden z większych gniotów, jakie nagrali.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Wracając do braków - razi nieobecność choćby jednego numeru z Bounce, np. Everyday.
Dla mnie osobiście najlepszym GH byłoby DVD z wszystkimi teledyskami, jakie nagrali - to byłoby coś naprawdę wartościowego i ważnego w mojej kolekcji.
Dla mnie osobiście najlepszym GH byłoby DVD z wszystkimi teledyskami, jakie nagrali - to byłoby coś naprawdę wartościowego i ważnego w mojej kolekcji.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
Mi też brakuje jakiegoś kawałku z Bounce, przynajmniej piosenka Everyday powinna się zmieścić.. Takie DVD z teledyskami byłoby coś świetnego. Pewnie by dużo kosztowało, ale jak najbardziej bym się skusił.sobol_77 pisze:Wracając do braków - razi nieobecność choćby jednego numeru z Bounce, np. Everyday.
Nie dawno w ogóle zamówiłem sobie Greatest Hits DVD z 17 teledyskami, i z 17 występami z koncertów. Miałem tego nie kupować, ale była promocja (a do tego Crush Tour DVD, i obie płyty kosztowały mnie połowę mniej niż jak one normalnie kosztują).
Widzisz ja z Say It Isn't So mam tak, że jednego dnia mnie irytuje i nie mogę jej słuchać, a drugiego dnia bardzo mi się podoba.. She's A Mystery każdego dnia mi się nie podoba, ta piosenka po prostu do mnie trafia.EVENo pisze:Z Crusha to już wolę She's A Mystery od Say It Isn't So. Potrzeba by było sporej ilości narkotyków, żeby mi się ten utwór zaczął podobaćNiechęć do Joeya jest jednakże niewyleczalna.
A gdzież tam.. chyba szybciej alkoholik.EVENo pisze:ĆPUN!Smolek pisze:Widzisz ja z Say It Isn't So mam tak, że jednego dnia mnie irytuje i nie mogę jej słuchać, a drugiego dnia bardzo mi się podoba
PS. Jak na Greatest Hits można było wyciąć takie intro z LYHOM.. Z taką genialną piosenką takie coś zrobić. A do tego skrócili solówkę..
"This is love,this is life" jest super,solówka (chociaż rzeczywiście trochę krótka) taka jak być powinna
,ogólny wyraz jak najbardziej na plus,a tekst ,przynajmniej dla mnie na obecnym etapie mojego życia ma naprawdę dobre przesłanie i daje kawał pozytywnego powera. Obok "No apologies" moim zdaniem najlepsza na "Greatest hits".