Doniesienia prasowe
Moderator: Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Jak widać, Jonowi co nieco odbija, albowiem najpierw kogoś krytykuje (choć sam zapewne też nie jest najlepszym ojcem świata... wiecie, nobody's perfect :mrgreen: ), później to cofa, tłumacząc, że jego krytyka była bezpodstawna, bo w ogóle tej osoby nie zna.... :|Bonjova pisze:Jasiek przeprosił Madonne powiedział,że źle zrobił tak o niej mówiąc bo przecież jej nie znaTo po co w ogóle się odzywał na ten temat :?:
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
ewa
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Tak jak pisałam wcześniej-o Jonie rzadko kiedy się pisze (woląc w rubryczkę 'skandale towarzyskie' wtrynić Ushera czy inną Brytnej 0_0), więc postanowił narobić sobie trochę rozgłosu XD. Szkoda, że w taki sposób, a nie wydaniem jakiejś kapitalnej płytypunia pisze:Gazety piszą o większości artystach. Podobno to, że się o nich czyta to znaczy, że coś tworzą i są na topie. Jon Bon Jovi też widocznie kieruje się tą zasadą i robi sobie od czasu do czasu taką reklamę. Mnie tam takie nowinki nie pociągają. Co innego jak są newsy o nowej płycie...
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Teraz mam niezbity dowód na to, ze to co pisza w brukowcach itp. należy patrzeć z przymrużeniem oka.W jakiejś gazecie był artykuł, ze Jon zdradza żonę bo łazi po centrum handlowym z jakąś bladyna i nosi jej torebkę.A ja znalazłam zdjęcia na których wyraźnie widac,że Jasiek oglada i kupuje tą torebkę 8) 8) 8)

A po 2 jego luba często zmienia kolor włosów

A po 2 jego luba często zmienia kolor włosów
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
Jon
Dobra, wszystko pięknie ale po co on to gada? Ma dosyć małżeństwa? Jakoś nie wierzę... Nawet jeżeli miewał czy ma romanse to tylko jego sprawa. I po co on to rozgłasza? Przystojny jest (to chyba mało kto zaprzeczy
) głos ma cudowny, teksty mądre, kasy więcej niż tych swoich pięknych włosów na głowie... Pewnie miał skoki w bok (w końcu miał mnustwo okazji) tylko szkoda, że mnie tam w pobliżu nie było
...
Ciekawe co na to żona....
....Ała!!!!

Ciekawe co na to żona....

You better hold on to your honey
Honeys, don’t forget to breathe
Honeys, don’t forget to breathe
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Cóż...faktycznie zdjęcia nie świadczą o niczym, chybaże pod nimi na stronie, gdzie je znalazłaś była opisana owa sytuacja
A nawet jeśli...nie zawsze można wierzyć w to, co piszą 
Ale tak serio...myślę, że Jon jej nie zdradza i nigdy nie zdradzał
Oczywiście pewna być nie mogę, bo prawdę zna tylko sam Jon.
Nie wierzcie zawsze gazetom. Często gadają bzdury.
Ale tak serio...myślę, że Jon jej nie zdradza i nigdy nie zdradzał
Nie wierzcie zawsze gazetom. Często gadają bzdury.