Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

STWorld - świetne intro, świetny refren i zwrotki, świetny podniosły nastrój, super oprawa muzyczna i kapitalny wokal Jona. Uwielbiam tą piosenkę.
BOF - bardzo dobra patriotyczna piosenka. Super tekst i patetyczny nastrój.
Głos: STWorld - za to co powiedział Smolek - STW ma wybitne momenty (np kapitalna końcówka) a BOF dobra, ale na równym poziomie.

BOF - bardzo dobra patriotyczna piosenka. Super tekst i patetyczny nastrój.
Głos: STWorld - za to co powiedział Smolek - STW ma wybitne momenty (np kapitalna końcówka) a BOF dobra, ale na równym poziomie.
:)
http://www.youtube.com/watch?v=3kYrWscT ... re=related
BOF wydaje mi się dużo świeższa i trochę nietypowa. Może i konstrukcja STW jest lepsza, ale jednak zalatuje mi czymś powtarzalnym np. potem All About Lovin' You b. podobne.
Mój głos - Bells Of Freedom

BOF wydaje mi się dużo świeższa i trochę nietypowa. Może i konstrukcja STW jest lepsza, ale jednak zalatuje mi czymś powtarzalnym np. potem All About Lovin' You b. podobne.
Mój głos - Bells Of Freedom
...and just only rock...
						- 
				EVENo
- 
				EVENo
EVENo, chyba sobie żartujesz, jak mam wybrać lepszą piosenkę.   Bardzo, bardzo minimalnie TAALS. Damned uwielbiam za ten power, solówkę, za ten refren, za darcie Jona. This Ain't A Love Song jest taką piosenką, którą u mnie wzbudza niesamowite emocje, a na żywo to po prostu magia. Czekałem bardzo, żeby ją zagrali na ostatniej trasie, i się doczekałem na dwóch ostatnich koncertach. No i ten teledysk, niesamowite emocje Jona.
 Bardzo, bardzo minimalnie TAALS. Damned uwielbiam za ten power, solówkę, za ten refren, za darcie Jona. This Ain't A Love Song jest taką piosenką, którą u mnie wzbudza niesamowite emocje, a na żywo to po prostu magia. Czekałem bardzo, żeby ją zagrali na ostatniej trasie, i się doczekałem na dwóch ostatnich koncertach. No i ten teledysk, niesamowite emocje Jona. 
Głos: This Ain't A Love Song

Głos: This Ain't A Love Song
Woooow, niesamowicie mocny zestaw. I jedna i druga są genialne. Może pozwolę sobie przedstawić kilka kryteriów którymi posłużę się przy ocenie xD
Intro: 6 : 9 dla TAALS, poprostu czysta magia
Wokal: 10:10 Z jednej strony żywy i energiczny a z drugiej taki tajemniczy i troszkę spokojniejszy. Jednak w moim zestawieniu mają tą samą ilość punktów, w obu numerach głos Jona jest świetny.
Solówka : 10 : 5 Damned oczywiście wygrywa, solówka chyba razem z My Guitar i These Days najlepsza na płycie. I do tego ten jej "szorstki" dźwięk...
Podsumowując, u mnie Damned wygrywa ze względu na solówkę. Gdyby nie ona pewnie zagłosowałbym na TAALS, no cóż... Damned wygrywa!

Intro: 6 : 9 dla TAALS, poprostu czysta magia
Wokal: 10:10 Z jednej strony żywy i energiczny a z drugiej taki tajemniczy i troszkę spokojniejszy. Jednak w moim zestawieniu mają tą samą ilość punktów, w obu numerach głos Jona jest świetny.
Solówka : 10 : 5 Damned oczywiście wygrywa, solówka chyba razem z My Guitar i These Days najlepsza na płycie. I do tego ten jej "szorstki" dźwięk...
Podsumowując, u mnie Damned wygrywa ze względu na solówkę. Gdyby nie ona pewnie zagłosowałbym na TAALS, no cóż... Damned wygrywa!

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)