Versus

Różnego rodzaju gry i zabawy związane z twórczością Bon Jovi.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

EVENo, bardzo ciężki wybór. Jednak chyba minimalnie wygrywa My Guitar Lies Bleeding In My Arms. Głos na na My Guitar..
KondZik

Post autor: KondZik »

My Guitar Lies Bleeding In My Arms ale oba to świetne kawałki
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

Oczywiscie, ze "Wild Is The Wind" ( zawsze gora "wszystko z "New Jersey"). "My Guitar Lies Bleeding In My Arms" to jednak cos bardziej wybitnego, glebszego i niepowtarzalnego. Sentymenty jednak sa silniejsze i wskazuja palcem na "Wild..." ;)
Select
I Believe
I Believe

Post autor: Select »

Głos na My Guitar! Obie są naprawdę niesamowite jednak Wild Is The Wind nigdy mi tak nie spasowało jak My Guitar ;]
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

My Guitar Lies Bleeding In My Arms to piosenka, która okresowo wędruje na szczyt listy moich absolutnie ulubionych piosenek także głos na My Guitar Lies Bleeding In My Arms
Awatar użytkownika
klaudula
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: klaudula »

Kocham dwie piosenki i naprawdę ciężko jest wybrać tą jedną, ale jednak oddaję swój głos na My guitar lies bleeding in my arms
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Wild is the Wind bez zastanawiania :)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

ROCKSTAR !!! DUŻYYYY BROWAR DLA CIEBIE :):):)

100% racji !!!

Bleeding to rewelacyjna piosenka - lepsza muzycznie, ale w tym przypadku wygrywa sentyment,

WILD IS THE WIND
...and just only rock...
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

zdecydowanie My Guitar Lies Bleeding In My Arms. Z każdym przesłuchaniem, coraz bardziej jest jedną z moich ulubionych.
EVENo

Post autor: EVENo »

Wild Is The Wind 4:7 My Guitar Lies Bleeding In My Arms

Wild In The Streets VS 99 In The Shade
Mój głos: 99 In The Shade
rosie1996
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: rosie1996 »

Wild in the streets ;)
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

99 in the Shade ( juz nie bede uzasadnial dlaczego ;) )
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Równie dobrze mogłeś podać She's A Mystery vs I Want You... albo Slippery kontra NJ coś w ten deseń. Troszeczkę nudnawe.

Ja głosuję na Wild In The Streets. Zdecydowanie bardziej luzackie. Ponadto Slippery to trochę większa płyta. Może nieco mniej zawodowa od swojej następczyni ale (moim zdaniem) bardziej odlotowa. Więcej w niej młodzieńczej pasji. Ponadto trudno źle pisać o krążku zawierającym 3 bodajże najważniejsze i największe kawałki tego zespołu

Szkoda, że nie dasz czegoś typu Jon vs Richie albo "jak zostało odebrane KTF po 4 letniej przerwie vs jak zostało odebrane It's My Life po 5 latach milczenia". Byłoby ciekawiej. Pozdrawiam wielbicieli New Jersey. Dobranoc
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:)

Post autor: TheRock »

Wild In The Streets - łatwiej wpada w ucho - jest bardziej "popowa" - nie w złego tego słowa znaczeniu. Shade jest bardziej "metalowa" i to kusi na oddanie na niej głosu...

Jednak wybieram Wild In The Streets, bo po prostu częściej i dłużej siedzi mi w głowie :)

Sambora ! Ty od I want You to się odwal .... hehe. Temu jak zwykle coś znów nie pasi... Ty chopie - jak jesteś z kimś w łóżku to też Ci się tak zawsze coś nie podoba ???
...and just only rock...
Sam Bora

Re: :)

Post autor: Sam Bora »

TheRock pisze:Wild In The Streets - łatwiej wpada w ucho - jest bardziej "popowa" - nie w złego tego słowa znaczeniu. Shade jest bardziej "metalowa" i to kusi na oddanie na niej głosu...

Jednak wybieram Wild In The Streets, bo po prostu częściej i dłużej siedzi mi w głowie :)

Sambora ! Ty od I want You to się odwal .... hehe. Temu jak zwykle coś znów nie pasi... Ty chopie - jak jesteś z kimś w łóżku to też Ci się tak zawsze coś nie podoba ???
Widzisz The Rock, świat byłby nudny gdyby wszystkim zawsze coś (używając twojego słownictwa) "pasiło". Co do łóżka to już odrębna sprawa...chopie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry / Zabawy”