Witam Was wszystkich!

Tutaj możesz się przedstawić oraz zapoznać z innymi fanami.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kasaid
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Witam Was wszystkich!

Post autor: Kasaid »

Witam wszystkich forumowiczów!

Zaczynając przygodę na tym forum warto się przedstawić. Mam na imię Kasia i obecnie stawiam pierwsze kroki w mojej jeszcze świeżej, bo majowej pełnoletności. Od września zacznę trzecią klasę liceum i wcale nie chcę określać jej mianem maturalnej.

Bon Jovi pojawiło się w moim życiu nieco ponad rok temu (stanowczo za późno.) Otwarcie przyznaję, do tej pory nie znam całej dyskografii, nie widziałam wszystkich teledysków i nie znam biografii członków zespołu na pamięć, ale cisza i dzwoneczki na początku Livin' On A Prayer sprawiają, że moje serce zaczyna szybciej bić :). I to jest chyba ważne, a braki systematycznie nadrabiam ciesząc się każdym nowo poznanym utworem.

Bon Jovi poznałam późno, ale teraz zajmuje najważniejsze miejsce wśród moich ulubionych wykonawców (Aerosmith - te ogromne usta Stevena... :), The Beatles, Queen, Dire Straits oraz polskich artystów tj. Jacek Kaczmarski, SDM i Myslovitz). Nie byłam nigdy na koncercie Bon Jovi, ale moim marzeniem jest by kiedyś zawitali do naszego pięknego kraju nad Wisłą ;)

Spoza muzycznego kręgu moją największą pasją jest Kubuś Puchatek (prawdziwa miłość nie kończy się wraz z wydaniem dowodu osobistego :P) oraz zakupy w Biedronce. To są takie podstawowe informacje, które mogą dać jakiś zarys mojej osoby, reszta wyjdzie w praniu.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wiolcik66
It's My Life
It's My Life

Post autor: wiolcik66 »

Witaj ;)
If the love that I got for you is gone
If the river I cried ain't that long
Then I'm wrong, yeah, I'm wrong
This ain't a love song.
Bama
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Bama »

Ja również pragnę powitać wszystkich i krótko przedstawić swoją osobę.

Mam na imię Ania i, co pewnie wyjaśni wiele spraw, przyjaźnię się z wyżej wpisaną Kasią, ba, nawet chodzimy do jednej klasy.
Razem rozpoczęłyśmy przygodę z Bon Jovi, więc i razem postanowiłyśmy zacząć przygodę z tym forum.

Od kilku lat moją największą muzyczną miłością jest AC/DC oraz taka klasyka jak Deep Purple, Led Zeppelin, The Doors.
Muzyka zajmuje bardzo ważne miejsce w moim życiu, co często uzewnętrzniam nieudolną grą na gitarze lub bardziej udaną grą palcami w powietrzu. (Czymże wtedy są solówki Angusa? ;))
W ogóle jeśli chodzi o grę w powietrzu to uważam się za multiinstrumentalistkę.

Poza tym lubię dużo czytać, podróżować pociągami, a moja ośmioletnia siostra od kilku dobrych minut prosi bym napisała, że lubi Slasha. Więc piszę.

Mam nadzieję, że kiedyś stanę się częścią tej społeczności ;)
witektok

Post autor: witektok »

..
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2013, o 09:51 przez witektok, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Kasiu & Aniu - witajcie :))
miłego 'postowania' życzę :)

i pozdrowienia dla Ośmiolatki ;) Ma dziewczę gust :D
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Bama pisze:Mam nadzieję, że kiedyś stanę się częścią tej społeczności
Kasiu i Aniu już jesteście jej częścią. Zapraszamy do częstych i ożywionych dyskusji na forum. Na pewno miło tu spędzicie czas wśród swoich.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Kasaid pisze:ale cisza i dzwoneczki na początku Livin' On A Prayer sprawiają, że moje serce zaczyna szybciej bić
Hoho, a moja prawa noga staje się cięższa, wczoraj rozwaliłabym dwa samochody na rondzie! :D
Razem rozpoczęłyśmy przygodę z Bon Jovi, więc i razem postanowiłyśmy zacząć przygodę z tym forum.
Prawie się popłakałam...
Serio, w mojej klasie w LO 90% osób słuchało dance i hip hopu, a reszta jakichś szlagierów biesiadnych. Miło mieć swoją bratnią duszę, szczególnie kiedy czuje się ta samą muzykę. ja na razie takiej nie posiadam, przynajmniej nie w moim mieście.

Witam na forum!
witektok

Post autor: witektok »

..
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2013, o 09:51 przez witektok, łącznie zmieniany 1 raz.
EVENo

Post autor: EVENo »

Takiego comba na Naszym forum nie pamiętam. Witam serdecznie nowe forumowiczki, mam nadzieję, że wkrótce wprowadzicie tu trochę ruchu, a może nawet zamieszania. Tylko pamiętajcie - wszystkich tutaj należy dobrze poznać ;)
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

EVENo pisze:Takiego comba na Naszym forum nie pamiętam.
Dwie forumowiczki, podwójne przywitanie :P
KondZik

Post autor: KondZik »

Witam serdecznie ;)
Muzyka to podróż i odkrywanie, więc najlepsze przed Wami. ;]
?ycze miłej przygody z najlepszym zespołem rockowym na świecie no i naszym codziennym Always (bonjovi.pl). :P
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Witam was i zazdroszcze ,że razem możecie dzielić swoje pasje :) Ania mam nadzieje, że niedługo BJ wyprze AC/DC jako twoją największą muzyczną miłość :P
Obrazek
Bama
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Bama »

Ania mam nadzieje, że niedługo BJ wyprze AC/DC jako twoją największą muzyczną miłość
To będzie trudne, bo jednak miłość do AC/DC i miłość do Bon Jovi są zupełnie różne. Bądź co bądź Angus nie jest tak urodziwy... :P
W swojej kategorii Bon Jovi ma już pierwsze miejsce.
i pozdrowienia dla Ośmiolatki ;) Ma dziewczę gust :D
Ośmiolatka była niezmiernie dumna, że zaistniała na forum.

Dzięki za słowa powitania, powoli zaznajamiam się z bogatymi zasobami forum.
Awatar użytkownika
Kasaid
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kasaid »

misstwisted pisze:Hoho, a moja prawa noga staje się cięższa, wczoraj rozwaliłabym dwa samochody na rondzie! :D
A zdarzyło Ci się potrącać przechodniów, bo co prawda nie jestem zmotoryzowana, ale lubię spacerować.
EVENo pisze:Takiego comba na Naszym forum nie pamiętam.
Grunt to efektowne wejście, zwłaszcza podwójne. Niektórzy wszak twierdzą, że jesteśmy jedną osobą (zazwyczaj my same) i nic nie robimy sobie z dzielących nas 20 centymetrów wzrostu i 80 kilometrów odległości. W miłości do Bon Jovi odległości zanikają, przecież zarówno nad morzem i w Bieszczadach można nucić "Born To Be My Baby" ;) Zwłaszcza, gdy wejdzie się na to forum i zobaczy, że jednak się nie zwariowało, a nawet jeśli to nie jest się samemu.
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Kasaid pisze:A zdarzyło Ci się potrącać przechodniów, bo co prawda nie jestem zmotoryzowana, ale lubię spacerować.
Jak wejdzie taka święta krowa na ulice, kiedy jestem już dwa metry przed pasami, to mam ochote jeszcze dodać gazu :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poznajmy się!”