![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
plakaty
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Ja także się zaopiekuję ^^Goska pisze: to ja bardzo chętnie się nimi zaopiekuję.
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja odświeżę ten temat i pochwalę się swoimi plakatami, bo bardzo lubię zapraszać ludzi do mojego pokoju i chwalić się grzybem na ścianie za szafą
żarcik.
No więc na moich ścianach wiszą: układ okresowy pierwiastków - taki sentyment za szkołą, mapa Europy i państw należących do UE, strefy euro etc. (wygrałam ją na konkursie xD), rysunek, a właściwie koncept Astona Martina One-77 (jak ktoś ma pieniążki, to niech mi kupi, ale DBS - ten od Bonda
), czarno-biały plakat pewnego zespołu z Finlandii, a na drzwiach dostojnie prezentuje się duży plakat BJ 
jutro fotki, bo nie chce mi się aparatu do kompa podłączać

No więc na moich ścianach wiszą: układ okresowy pierwiastków - taki sentyment za szkołą, mapa Europy i państw należących do UE, strefy euro etc. (wygrałam ją na konkursie xD), rysunek, a właściwie koncept Astona Martina One-77 (jak ktoś ma pieniążki, to niech mi kupi, ale DBS - ten od Bonda
jutro fotki, bo nie chce mi się aparatu do kompa podłączać
Bądź z siebie dumny.EVENo pisze:Chociaż raz to ja przełamałem lody

Za mną chodzi obraz pop-art Jona, który od dłuższego czasu jest wystawiony na Allegro. I powiem szczerze, że po remoncie, jaki będę miała w sierpniu w pokoju, może się na niego zdecyduję, bo całkiem fajnie by mi pasował.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day