Epona pisze:a ja szukam transportu i towarzystwa z łódzkiego bądź mazowieckiego, jedzie ktoś??
Ja pewnikiem dojadę ze Sto(L)icy do ?ódki i ze swoją ekipą będę jechał do Poznania bo stamtąd jedzie busik "Przewozowni" :-) Jakby coś to pisz do mnie na PW
Znalazałam taką stronę, ale nie wiem czy ktoś kupował przez ten portal i na ile to jest bezpieczne. Taniej pewnie byłoby zamówić razem większą ilość i potem sobie rozesłać
Też kiedyś natknęłam się na tę stronę, tyle, że dziwi (przynajmniej mnie) różna cena tego samego biletu, a nawet przy jednym GC jest napisane 'rząd 15' , no ale jest to jedyna stronka gdzie jest jeszcze GC, a parę dni temu najtańszy był po 125e teraz już tylko od 128e. Jeżeli ktoś by miał jakąś sprawdzoną informację na temat tej strony to niech się podzieli
Kiedyś próbowałam kupić na tej stronie, tyle że niemieckiej i nie akceptował numeru karty kredytowej, nie mam pojęcia dlaczego. A ceny są takie tylko dlatego, że są to bilety wtórne - znaczy że ktoś ma je w domu a ta strona jest tylko pośrednikiem, więc ceny ustalają posiadacze.
Czytałam opinie w necie i ludzie pisali, że bilety dostali. Nie wiem co robić, bo bardzo chętnie bym kupila. Kusi mnie to tym bardziej, że nawet transport z Kielc ma być, więc pewnie pojadą przez Kraków i mogliby mnie zabrać
Bo nie wiem czy zauważyliście ale jak się dochodzi do zakładki "płatności" to doliczają sobie prawie 40 e (przy dwóch biletach) i jest to "opłata za zamówienie", do tego jeszcze przesyłka 16e i Vat 23e. Więc koniec w końcu golden zamiast 500 zł wychodzi 625 zł - przy 2 biletach (a jeden 656 zł). Jeżeli by kupić 6 biletów wychodzi po 604 zł za bilet, więc zawsze trochę taniej ale jak dla mnie to wciąż dość dużo kasy, tym bardziej że na początku golden kosztował 100 e czyli ok. 400 zł.
Zamawiał ktoś kiedyś na stronie seatwave.com? Czy ta strona jest pewna?
Zarejestrowałam się na tej stronie i dostałam kod dzięki któremu mam 10 % zniżki, więc w przypadku 4 biletów (bo tylko tyle maksymalnie można zamówić) wychodzi 506,8 funtów (115 funtów za bilet + opłaty), czyli 2 280,6 zł więc po 570 zł za bilet, zawsze to trochę taniej. Pytanie tylko czy ta strona jest pewna, orientuje się ktoś?