Oj tam, wielcy tego świata już tak mają, że noszą koszule z żabotem :mrgreen:
Przyznam się bez bicia, przy pierwszych trzech zdjęciach zwróciłam uwagę tylko na kreacje Heather - zboczenie, suszą mi głowę w domu, żebym kupowała kreację na studniówkę -_-'.
Bluzki z żabotem potrafią wyglądać nawet całkiem porządnie (zależy jaki pan je nosi i do czego )
Mi też kreacje Heather pierwsze rzuciły się w oczy dopóki nie zobaczyłam wyrazu twarzy Richa na trzecim zdjęciu Wygląda jakby tyci przesadził z drinkami przed imprezą :|
Wychodzi na jedno-jak komuś się impreza w rodzaju studniówkowym czy innym tego rodzaju szykuje, walić do krawca/stylisty Heather :mrgreen: . Ze względów oczywistych-podoba mi się najbardziej zdjęcie ostatnie . A bluzka z żabotem... hmmm... właśnie, chyba zależy, z czym (a raczej z kim) tworzy komplet .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Dwa pierwsze-jak najbardziej, jeśli o Ryszarda w wersji Anno Domini 2005/2006 chodzi :mrgreen: . Ten z bródką wybitnie działa mi na nerwy, jak zawsze zresztą, ostatni-wybitnie inteligentna mina XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
99-in-the-shade pisze:Na tym pierwszym zdjęciu to on wygląda, jakby popił ;);)
...oraz, jakby dręczyły go związane z przepiciem dolegliwości .
Albo jakby Heather gotowała niestrawnie .
Ooo, mój ulubiony temat odżył . How nice .
Więc...
1. Nie trawię zdjęć z bródką *-*.
2. Dobrze wyglądający, młody Ryszard-fuckin' great ^-^
3. Niezłe nawet-nadął się chłopak, ale ten typ tak ma :mrgreen: .
4. Również niezłe, zważywszy na fryz a'la 'wszystkie-słupy-moje' :mrgreen: .