Wspólny wyjazd do Drezna

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Marzena_BL
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Marzena_BL »

Myślę, że ten pomysł ze Skaw Tour może wypalić. Jest nas tu trochę z Małopolski i Górnego Śląska, więc może się udać. Mnie jest obojętne, czy pojadę z Krakowa, Katowic czy Wrocławia, byle dojechać do Drezna. Tylko to już bliżej wyjazdu, koło marca, tak jak pisałeś thorgal_30. A tak pozatym to myślę, że fajnie będzie pojechać większą grupą :))
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

Ja tak jak Marzena jestem za zorganizowaniem przejazdu dla większej grupy :)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

Post autor: thorgal_30 »

No to jest Nas trójka, czekamy na resztę z południowej Polski :)

a jak nie.. to i tak sie cos wymysli.. ale wizja.. tylko ja i dwie fanki Bon Jovi ;-) hehe
Livin' On the Prayer
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

thorgal_30 pisze:ale wizja.. tylko ja i dwie fanki Bon Jovi ;-)
Hahaha :rotfl2: :ok:
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

chyba 3 :)
Slowhand
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Slowhand »

Hej;) Mam do sprzedania dwa bilety na koncert BJ w Dreźnie. Chętnych proszę o kontakt na gg lub prv. Pozdrawiam;)

Bilety są na Golden Circle, zakupione na niemieckim Eventimie w cenie 112 Euro za sztukę.
Call me a relic, call me what you will
Say Im old-fashioned, say Im over the hill
Today music aint got the same soul
I like that old time rock'n' roll
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: Keep The Faith

Post autor: marslon »

Ja też się przymierzam do wyjazdu na koncert do Drezna. Nie wie ktoś czy na polskim eventimie będą bilety w sprzedaży? 2 lata temu rozprowadzali bilety na koncert w Lipsku...
wyjazdownia
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Organizujemy przejazd z Poznania

Post autor: wyjazdownia »

Zapisz się na wspólny wyjazd z Poznania na Koncert Bon Jovi do Drezna! Data 10.06.2011
Wyjazd z Poznania ( Dworzec Zachodni)
Godzina wyjazdu do ustalenia
Możliwość zabrania się po trasie

Transport będzie odbywać się busami lub autobusem - w zależności od liczby zainteresowanych.

Powrót po koncercie , jak wszyscy się zbiorą i będą gotowi do drogi.

Kierowca podczas koncertu będzie czekać na miejscu , więc zbędne rzeczy można zostawić w autobusie.

Cena za przejazd 149 zł - w dwie strony!!!

Więcej info na naszej stronie www.wyjazdownia.com

Ilość miejsc ograniczona!
Kontakt
667599708
wyjazdownia@wyjazdownia.com
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

Czas najwyższy chyba zacząć myśleć o wyjeździe do Drezna i odnowić temat. Ostatnio pisałam do Shortcut o informacje dotyczące wyjazdu z Wrocławia i z tego co się dowiedziałam to niewiele osób się do nich zgłosiło. Także w zasadzie nie wiadomo czy Wrocław dojdzie do skutku.

Była tu też taka rozmowa o wyjeździe z Krakowa. Ile osób jadących do Drezna jest chętnych na wyjazd z Krakowa? Bo może faktycznie lepiej zorganizować taki wyjazd.
Estrella
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Estrella »

Witam, dobijam do grupy wyjazdowej na koncert w Dreźnie, chętnie przyłączę się do jakiegoś zbiorowego wyjazdu ;-) Jestem z Radomia, więc okolice typu Warszawa interesowałyby mnie najbardziej ale jak nic nie będzie blisko to najwyżej kawałek dojadę :cfaniak:

Tak organizacyjnie... to mój pierwszy raz.. nie wiem jak wygląda całe zamieszanie przed koncertowe ale widzę ofertę wyjazdu 10 czerwca.. czy to nie za późno?
Ciekawa jestem jak Wy terminowo to widzicie, mam nadzieję, że powoli temat się rozkręci ;-))
Weronika
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Drezno

Post autor: Weronika »

Hej ja też wybieram się po raz pierwszy na koncert i chętnie dołącze do jakiegoś zorganizowanego wyjazdu jestem z Kielc. Czaje się tylko z zakupem biletu ale myślę że skoro powoli transport nam się organizuje to czas najwyższy zamówić bilet jednak jeśli jest ktoś jeszcze nie kupił to może zgadamy się i kupimy w jednym miejscu???
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

zaczynam się obawiac, iż zorganizowany transport bedzie cięzko, skoro nawet shortcut twierdzi iz zainteresowanie słabe :/ trzeba by chyba raczej zbierać ekipe gdzieś na południu Polski i jaknas będzie z 10 osób to nawet razniej będzie i do ZGorzelca osobowym PKP, przejsc granice z buta i kołowoc jakies grupowe bilety, w niemczech tez pewnie mają... zorganizowac sie 9 czerwca na przykłąd wieczorem i cos robić w tym kierunku, no chyba ze ktoś ma busa :D
Livin' On the Prayer
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Ja moge jechac skadkolwiek, ale wolalabym jednak zorganizowanym przejazdem a nie pociagiem ;/ ale najbardziej pasuje mi z Wroclawia, ewentualnie Katowice :)
Marzena_BL
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Marzena_BL »

Hej, napisałam dziś maila do firmy Skaw Tour ze Skawiny koło Krakowa, która zajmuje się takimi wyjazdami na koncert, poposiłam o kalkulację kosztów, przy założeniu, że wyjazd jest z Krakowa i po drodze "zbierani" są ludzie z innych miast na trasie (np. Katowice, Wrocław). Jak tylko dostane od nich informację, od razu Wam napiszę. Myślę, że prędzej zbierze się grupa osób, tak żeby się zebrać z kilku miast...
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

no jechałem ze skaw tourem do Pragi na Guns N Roses, ale był prawie pełny autokar. dlatego trzeba by policzyć wszystkich ludzików z trasy kraków--katowice-wrocław... ale 30 to sie nas chyba nie uzbiera ?? :(( :((
Livin' On the Prayer
ODPOWIEDZ

Wróć do „The Circle Tour 2010 / Open Air Tour 2011”