witam
Moderator: Mod's Team
-
- Save a Prayer
witam
no to jedziemy
jestem monika mam 14 lat, Bon Jovi słucham od dwóch lat
wchodzę na to forum już od jakiegoś czasu niewiele wiem o tutejszych forumowiczach, ale jednego jestem pewna,, cytuję:
"EVEno to idiota"
(nie wiem czy poprawnie to zapisałam, ale chyba wiadomo o kogo chodzi(nie chciało mi się szukać))
Wracając do Bon Jovi postanowiłam włączyć się trochę w akcję destination poland więc wysłałam już z 10 listów do Live Nation i Alter Art Festival.
Poza tym poszperałam w internecie i znalazłam jeszcze kilka agencji do których można by wysyłać listy, a mianowicie:
-Gruv art,
-Lion stage management,
-Agencja Koncertowa 4-EVENTS
-Gondek,
-High Quality Talants,
-Agencja Artystyczna Presto,
Więc prosiłabym o wysyłanie listów również pod ich adresem
Wracając do tematu to witam wszystkich forumowiczów!!
jestem monika mam 14 lat, Bon Jovi słucham od dwóch lat
wchodzę na to forum już od jakiegoś czasu niewiele wiem o tutejszych forumowiczach, ale jednego jestem pewna,, cytuję:
"EVEno to idiota"
(nie wiem czy poprawnie to zapisałam, ale chyba wiadomo o kogo chodzi(nie chciało mi się szukać))
Wracając do Bon Jovi postanowiłam włączyć się trochę w akcję destination poland więc wysłałam już z 10 listów do Live Nation i Alter Art Festival.
Poza tym poszperałam w internecie i znalazłam jeszcze kilka agencji do których można by wysyłać listy, a mianowicie:
-Gruv art,
-Lion stage management,
-Agencja Koncertowa 4-EVENTS
-Gondek,
-High Quality Talants,
-Agencja Artystyczna Presto,
Więc prosiłabym o wysyłanie listów również pod ich adresem
Wracając do tematu to witam wszystkich forumowiczów!!
I'm sleep when I'm dead
Witaj w skromnych forumowych progach. 
?yczę Ci miłego pisania.
Oczywiście możesz napotkać na pewne trudności, jak to zawsze na początku bywa. Ale z czasem przyzwyczaisz się do panującej tu atmosfery.
PS.
Co do tego: "EVENo, to idiota"
EVENo, to spoko człowiek. Owszem czasem może coś mu "odbije", ale każdy tak ma.
Podsumowując, wbrew opinii, którą zobaczyłaś, EVENo nie jest idiotą.
?yczę Ci miłego pisania.
Oczywiście możesz napotkać na pewne trudności, jak to zawsze na początku bywa. Ale z czasem przyzwyczaisz się do panującej tu atmosfery.
PS.
Co do tego: "EVENo, to idiota"
EVENo, to spoko człowiek. Owszem czasem może coś mu "odbije", ale każdy tak ma.
Podsumowując, wbrew opinii, którą zobaczyłaś, EVENo nie jest idiotą.
Tutaj jeszcze byłem z siebie dumny.ryboczka pisze:ale jednego jestem pewna,, cytuję:
"EVEno to idiota"
I wszystko runęło...to miał być taki mały żarcik nie oznaczający że ja akurat tak uważam
Witaj, życzę Ci napisania więcej niż 20 postów (od pewnego czasu nikt tyle nie wytrzymuje - liczę na Ciebie).
Aha, i cieszę się, że dwie osoby (i to z poza BT!) tak błyskawicznie interweniowały. Dzięki
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie cobym się naśmiewał czy cos, ale kolejna osoba(juz bodajże 4 w ciągu niecałego miecha), która od zarania dziejów odwiedza stronę, ale dopiero teraz sie rejestruje więc pytam po raz kolejny bo naprawdę mnie to ciekawi - to jest jakis zbiorowy coming-out niczym gejów w Holandii czy jak?wchodzę na to forum już od jakiegoś czasu
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Powiedz mi Agatko, pitolisz glupoty, że to dziwne komentarze tak dla sportu czy to kontynuacja cukierkowej kampanii 'patrzcie wszyscy jaka jestem milusia dla ewryłan'?
Teksty 'jestem na forum ileś tam czasu i w końcu postanowiłem/am się zarejestrowac' brzmia jakby to była bardzo wazna czynność więc po prostu jestem ciekawy czym się ludzie kierują podczas podejmowania tej jednej z najwazniejszych zyciowych decyzji.
Teksty 'jestem na forum ileś tam czasu i w końcu postanowiłem/am się zarejestrowac' brzmia jakby to była bardzo wazna czynność więc po prostu jestem ciekawy czym się ludzie kierują podczas podejmowania tej jednej z najwazniejszych zyciowych decyzji.
No jaki nieomylny obserwator. Strach pomyśleć jakie prawdy wywnioskujesz jeszcze. O ile coś się jeszcze odezwiesz, chociaż nie pokładam w tym większych nadziei.ryboczka pisze:ale jednego jestem pewna,, cytuję:
"EVEno to idiota"
Ratt, nie zauważyłeś, że Agata ma w zwyczaju jako jedna z niewielu witać miło i sympatycznie "nowych" fotumowiczów ? To jest jej sprawa i w czym to przeszkadza ?
Wracając do tematu, również witam i czekam na więcej konstruktywnej krytyki pod adresem forumowiczów
One light burning ...
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
A niech sobie wita chlebem, solą, czerwonym dywanem i orszakiem, mnie to bardzo głęboko mocno wszystko jedno, ale ode mnie moze sie odczepic, prawda?Justysia pisze: Ratt, nie zauważyłeś, że Agata ma w zwyczaju jako jedna z niewielu witać miło i sympatycznie "nowych" fotumowiczów ? To jest jej sprawa i w czym to przeszkadza ?
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
nosz curva... po prostu napisalem, że ostatnio wszyscy 'nowi' pisza, że siedza tak naprawde na forum od miliarda lat więc po prostu zapytalem skad taki zbiorowy coming-out się zrobił. Proste czy mam to jeszcze prościej rozrysować? Więc czy moze mi ktos do jasnej cholery wytlumaczyc co w tym stwierdzeniu jest takiego obraźliwego, dziwnego, obrażajacego uczucia religijne, matkę i psa bo juz naprawdę zaczynam sie irytowaqć kiedy próbuje mi się wmawiac jakies 'wycieczki osobiste' tam gdzie ich nie ma.
Jak następne 10 osób będzie pochodziło z Rybnika to też będzicie toczyc pianę i ścigac mnie z widłami jak strasznie chamsko, wrednie i obraźliwie zapytam 'co taki wysyp ludzi z Rybnika się zrobil'?
Jak następne 10 osób będzie pochodziło z Rybnika to też będzicie toczyc pianę i ścigac mnie z widłami jak strasznie chamsko, wrednie i obraźliwie zapytam 'co taki wysyp ludzi z Rybnika się zrobil'?