Newsy, różności, ploteczki...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
ania32
I Believe
I Believe

Post autor: ania32 »

Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Forumowicze, wasze pragnienia odnośnie przerwy Bon Jovi zostały wysłuchane.
http://muzyka.onet.pl/0,2236590,newsy.html
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

I dobrze,należy się im odpoczynek ;]
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Nie wiem czy było, ale na wszelki wypadek daję ;)

Wywiad z Samborą w Magazyn Gitarzysta

http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/ ... mbora.html
ania32
I Believe
I Believe

Post autor: ania32 »

mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

ania32 pisze:Jon Bon Jovi marzy o Bollywood
OMG tylko nie to :x :zniesmaczony:
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
olivia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: olivia »

Ten cytat z artykułu, do którego dała link ania32, pochodzi z wywiadu jaki Jon udzielił indyjskiemu Times`owi. I jak dla mnie to była zwyczajnie grzecznościowa odpowiedź muzyka na ostatnie pytanie dziennikarza przeprowadzającego rozmowę. Poniżej daję link do całego wywiadu:

http://timesofindia.indiatimes.com/ente ... 010642.cms
Geminiman019

Tegoroczna trasa koncertowa Bon Jovi najbardziej dochodowa w 2010 roku.

http://www.cgm.pl/aktualnosci,12865,bon ... ,news.html
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

olivia - jak dobrze, ze nie ulegasz manipulacji mediow :D ulżyło mi :P
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
Geminiman019

Miło to słyszeć że trasa koncertowa Bon Jovi w 2010 przyniosła znacznie wyższe dochody, niż tej Lejdi Zgagi. Wreszcie znalazł się jakiś aspekt, w którym ten wymalowany, sztuczny, cybernetyczny babiszon, nie jest najlepszy.
sebastian
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: sebastian »

Mamy dowód, że muzyka z duszą króluje nad kiczem!!! :jupi:
sebi
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Szok! Bon Jovi nie zostali włączeni do Rock Hall Of Fame. To jest jakaś kpina.

Uhonorowani zostaną: Alice Cooper, Neil Diamond, Tom Waits, Darlene Love oraz Dr John.

No comment..

http://www.cgm.pl/aktualnosci,12936,kto ... ,news.html
olivia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: olivia »

Jaś został doradcą prezydenta Obamy d/s społeczności lokalnych (to cytat z portalu). Troszkę mnie nawet dziwi, że BJ nadal w Obamę wierzy, bo co niektórym już mgła z oczu opadła jakiś czas temu. No a teraz to się chociaż Amerykanie dowiedzą, że rząd robi coś w sprawie biednych i biedniejszych mieszkańców miast i miasteczek (bo zaangażowanie sławnego nazwiska do sprawy pewnie wyrzuciło newsa o tej całej radzie na pierwsze strony gazet za oceanem). A biorąc pod uwagę fakt, że biedni i biedniejsi, może i nie mają ubezpieczenia, nie płacą podatków, ale w obliczu kryzysu jest ich tylu, że wystarczy na małą armię zmierzającą do urn zagłosować na swojego zbawcę, czyli Obamę.
Nie lubię Obamy i uważam, że gdyby nie kolor jego skóry, to demokraci nie wzięliby go nawet pod uwagę na kandydata na prezydenta. A tak uwierzyli, że będzie drugim Kennedy`m zapominając, że legenda JFK narodziła się po a nie przed Dallas, a właściwie nie legenda a mit, a jak się mit rodzi to wspaniale Szaniawski w "?eglarzu" opisał.
Obama jest trochę jak skrzyżowanie naszego Tuska, z mimozą i królową angielską, która w ataku furii może tylko przerzucić torebkę z prawego przedramienia na lewe. Poza tym, facet który na tak wielonarodowościowe pochodzenie powinien być kosmopolitą, a tymczasem to jest typowy Amerykanin o miernej wiedzy na temat reszty świata, a i w Norwegii się wygłupili dając mu Nobla za wizję (gdyby tak mnie dawali Nobla za każdą wizję świata żyjącego w pokoju......). Dlatego mnie dziwi Jasiu, który jeszcze niedawno mówił, że w Obamę nadal wierzy w przeciwieństwie do innych, co tę wiarę stracili. No cóż, niektórzy wciąż wierzą w św. Mikołaja. Widać każdy musi w coś wierzyć. A że przy okazji pozwala sobie być jednym z tych, po plecach których, Obama poślizgnie się do następnej kadencji. Czy coś jako doradca zrobi, poza firmowaniem pomysłów prezydenta swoim nazwiskiem? ?eby tylko nie musiał tego żałować, jak czasami Obama z podkulonym ogonem będzie wiał z Waszyngtonu.

A co do nieprzyjęcia BJ do Hall of Fame, to jakoś mnie to nie zdziwiło. Tam każdy musi odstać swoje w kolejce, A Wy to chcielibyście wszystko ot tak, od ręki. :P ?arty żartami, ale na serio myślę, że tak jak inni i BJ musi swoje odczekać.
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jaja jakieś

Post autor: TheRock »

Darlen&John who the fuck are they? Przeczytałem o nich na wikipedii jacy z nich przedstawiciele rocka? LL cool J. Is this any fuckin' joke?
...and just only rock...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Przed chwilą na TVP 2 widziałam zapowiedź programu "Bitwa na głosy", który niebawem ma być emitowany w tej telewizji. Zapowiedź miała formę teledysku do piosenki "It's my life", a wykonują ją nasi polscy artyści, tacy jak Krzysztof Cugowski, Piotr Kupicha, Doda czy Michał Wiśniewski.
Nie mogę tego jeszcze znaleźć w internecie, ale jak tylko mi się uda to tutaj wrzucę. Poza tym dziś na uroczystości wręczenia Telekamer ma się odbyć coś na wzór premiery programu i owi artyści mają wykonać na żywo "It's my life" ;)
Cytując:
Urszula Dudziak, Halina Młynkova, Natasza Urbańska, Piotr Kupicha, Krzysztof Cugowski, Maciej Miecznikowski, Michał Wiśniewski oraz bracia Golcowie po raz pierwszy wspólnie wykonają utwór "It's my life" z repertuaru Jona Bon Joviego, który będzie promował program. Na scenie w Teatrze Polskim towarzyszyć im będzie ponad czterdziestoosobowy zespół wokalny złożony m.in. z uczestników dotychczasowych castingów.
Także zapraszam do telewizorów wszystkich fanów Jona Bon Joviego :P :P :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”