Witajcie!
Moderator: Mod's Team
Witajcie!
Zauważyłem, że ostatnio dużo osób pisze powitania, więc i ja napiszę.
Szczerze, to odkąd zarejestrowałem się na forum, czyli od lutego zbieram się do napisania "powitania".
Mam na imię Sebastian i mam 15 lat.Tak, mam 15 lat i się tego nie "wstydzę".Większość użytkowników forum, to i tak osoby w przedziale wiekowym 15-25 lat.Bon Jovi słucham od 2008 roku, a dokładniej od listopada 2008 roku.Nie którzy już mnie pewnie znają, bo w przeciwieństwie do innych osób, które zarejestrowały się na forum, nie ograniczam się tylko i wyłącznie do sprawdzania strony głównej.Poza utworami Bj lubię posłuchać również:Scorpions, Nazareth, Aerosmith, GNR, Alic'a Coopera...
No i to by było chyba na tyle.Oprócz muzyki interesuję się również siatkówką.
Moje ulubione płyty to:TD, SWW i NJ.
Jak macie jakieś pytania, to pytajcie..
Szczerze, to odkąd zarejestrowałem się na forum, czyli od lutego zbieram się do napisania "powitania".
Mam na imię Sebastian i mam 15 lat.Tak, mam 15 lat i się tego nie "wstydzę".Większość użytkowników forum, to i tak osoby w przedziale wiekowym 15-25 lat.Bon Jovi słucham od 2008 roku, a dokładniej od listopada 2008 roku.Nie którzy już mnie pewnie znają, bo w przeciwieństwie do innych osób, które zarejestrowały się na forum, nie ograniczam się tylko i wyłącznie do sprawdzania strony głównej.Poza utworami Bj lubię posłuchać również:Scorpions, Nazareth, Aerosmith, GNR, Alic'a Coopera...
No i to by było chyba na tyle.Oprócz muzyki interesuję się również siatkówką.
Moje ulubione płyty to:TD, SWW i NJ.
Jak macie jakieś pytania, to pytajcie..
Górniczo-hutnicza Orkiestra Dętaaaaaaaa
Robi nam paaapararaaaaaa.
Ja się też nie wstydziłem, ale zobaczysz: ukończysz gimnazjum, pójdziesz do szkoły średniej i zaczniesz się wstydzić czasów gimnazjalnych.Mam na imię Sebastian i mam 15 lat.Tak, mam 15 lat i się tego nie "wstydzę".
Gimnazjum... piękna lata
jak będziecie starsi to inaczej będziecie je wspominali
Mój rocznik (1986) był pierwszym, który poszedł do gimnazjum, a tym samym pierwszym który pisał test gimnazjalny, pierwszym, który obowiązkowo pisał nową maturę. Widzicie... ja to dopiero miałem przerąbane, królik doświadczalny MENu
Mój rocznik (1986) był pierwszym, który poszedł do gimnazjum, a tym samym pierwszym który pisał test gimnazjalny, pierwszym, który obowiązkowo pisał nową maturę. Widzicie... ja to dopiero miałem przerąbane, królik doświadczalny MENu
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2010, o 08:36 przez Scrooge, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Keep The Faith
?oooo sebcio no to gorąca pjona od rozgrywajacej
A ty na jakiej pozycji?
Poza tym ja od zawsze wspieram moj rodzinny Jastrzębski Węgiel (chociaz nie popieram corocznych roszad w skladzie
i ogólnie działan 'zarządu')
Poza tym ja od zawsze wspieram moj rodzinny Jastrzębski Węgiel (chociaz nie popieram corocznych roszad w skladzie
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
No to się już polubiliśmysebcio14 pisze:Świderski (mój ulubiony zawodnik)
Nie wyobrażam sobie, abym miło wspominał bandę debili, którzy myślą, że skoro napili się jednego piwa to są wyje**nymi w kosmos facetami oraz bandę wielce wyspecjalizowanych i doskonale zorganizowanych ludzi, którzy sami siebie nazywają nauczycielami. Może miałem po prostu pecha co do wyboru uczelni, ale ja sam też się trochę zmieniłem.Scrooge pisze:jak będziecie starsi to inaczej będziecie je wspominali