Bilety na koncert w Dreznie.
Moderator: Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
Bilety na koncert w Dreznie.
Pytalam juz w innym watku, ale niestety nie otrzymalam odpowiedzi.
Od razu uprzedzam - moje niezorientowanie wynika z faktu, ze jeszcze nie mialam okazji byc na duzym, zagraniczym koncercie.
Zauwazylam, ze spora czesc z Was decyduje sie na zakupy 'ekskluzywnych' biletow... A moze macie doswiadczenie i powiecie mi, czy jest sens kupna biletu z najnizszej kategorii? http://www.shortcut.pl/bilety-przejazd- ... -2011.html - 319pln. kat. 3.
Niestety, ale jestem studentka i nie dysponuje wieksza iloscia gotowki. Prosze o ewentualne sugestie, wskazowki. Z gory dziekuje.
A i zastanawia mie, dlaczego na tej stronie sa az tak tanie bilety...
Od razu uprzedzam - moje niezorientowanie wynika z faktu, ze jeszcze nie mialam okazji byc na duzym, zagraniczym koncercie.
Zauwazylam, ze spora czesc z Was decyduje sie na zakupy 'ekskluzywnych' biletow... A moze macie doswiadczenie i powiecie mi, czy jest sens kupna biletu z najnizszej kategorii? http://www.shortcut.pl/bilety-przejazd- ... -2011.html - 319pln. kat. 3.
Niestety, ale jestem studentka i nie dysponuje wieksza iloscia gotowki. Prosze o ewentualne sugestie, wskazowki. Z gory dziekuje.
Re: Bilety na koncert w Dreznie.
Myślę, że bilety ostatniej kategorii to loteria, możesz stać zaraz za golden circle, a możesz stać na samym końcu... z drugiej strony mamy erę wielkich telebimówna_talia37 pisze:Pytalam juz w innym watku, ale niestety nie otrzymalam odpowiedzi.
-
- It's My Life
Hm, mysle ze te co są w shortcucie po 319 moge załatwic po 280 zeta. i dokładnie tak jak napisał przedmówca , to jest loteria...mozzna byc tuż za goldenem albo całkiem z tyłu.. ale nagłosnienie na takich koncertach bywa dobre..a i telebimy sa wysokiej jakosci...a golden..coz całe zycie czekałem na koncert Bon Jovi..pracuje to sie szarpne
ale np. na drugi koncert tez wezmę zwykła płyte.. bo chce byc na conajmniej 2-3 koncertach
Pozdrawiam 
Livin' On the Prayer
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie ma złych biletów na koncert BJ. Każde miejsce zapewni Ci niezłe wrażenia, zwłaszcza jeśli będzie to pierwszy koncert (potem apetyt rośnie
). Wiem, że wrażenia z pierwszego rzędu a np. trybun są inne, ale chyba każde jest tak samo cenne. I nie zgadzam się, że w przypadku biletów kat. 3 to loteria. Przecież to bilety typu General Admission (płyta), jeśli chcesz być zaraz za golden, to w miarę wcześnie musisz ustawić się w kolejce. Kto pierwszy, ten lepszy. Miejsce zależy od Ciebie, od tego ile jesteś w stanie poświęcić 
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Hej;) Mam do sprzedania dwa bilety na koncert BJ w Dreźnie. Chętnych proszę o kontakt na gg lub prv. Pozdrawiam;)
Bilety są na Golden Circle, zakupione na niemieckim Eventimie w cenie 112 Euro za sztukę.
Bilety są na Golden Circle, zakupione na niemieckim Eventimie w cenie 112 Euro za sztukę.
Call me a relic, call me what you will
Say Im old-fashioned, say Im over the hill
Today music aint got the same soul
I like that old time rock'n' roll
Say Im old-fashioned, say Im over the hill
Today music aint got the same soul
I like that old time rock'n' roll