Nie - 2 CD, tylko nie w plastikowym pudełku a w digipacku i z książeczkąalniac pisze:Chodzi o tą wersję z pendrivem? Czy coś jeszcze innego?Ricky Skywalker pisze: "bogatszą" wersję Ultimate Collection
Greatest Hits
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
szczerze to książeczka nie daje żadnej radośći.
Fajnie jest mieć książeczkę z tekstami by można było zawsze otworzyć ,poczytać a greatest to tylko pare fotek ktore są dobrze znane i nic wiecej.
Rozczarowało mnie też to , że w dvd i w cd jest to samo. Tak się ostatnio dba o fanów, zostało tylko sprawdzić jak zapowiadaja sie single what do you got
zdjecia

Fajnie jest mieć książeczkę z tekstami by można było zawsze otworzyć ,poczytać a greatest to tylko pare fotek ktore są dobrze znane i nic wiecej.
Rozczarowało mnie też to , że w dvd i w cd jest to samo. Tak się ostatnio dba o fanów, zostało tylko sprawdzić jak zapowiadaja sie single what do you got
zdjecia
C'mon
:)
nie ma co wybrzydzać ogólnie chyba w fajna kolorystyka. Podoba mi się Jon w tej koszulce - to z crusha bodajże... Album kupię, ale za ok. miesiąc.
Mogli chociaż dać teksty nowych songów, ale pewnie poszli zasadą albo wszystkie albo żadnego tekstu.
Apropo nowych utworów. Są lepsze im więcej się ich słucha pomimo elektroniki (która staje się mniej słyszalna w dalszych częściach songów), są fajne. Przede wszystkim solówki, - nie powalają, ale są dobre
Mogli chociaż dać teksty nowych songów, ale pewnie poszli zasadą albo wszystkie albo żadnego tekstu.
Apropo nowych utworów. Są lepsze im więcej się ich słucha pomimo elektroniki (która staje się mniej słyszalna w dalszych częściach songów), są fajne. Przede wszystkim solówki, - nie powalają, ale są dobre
...and just only rock...
Kupować tę kompilację to MOIM ZDANIEM strata pieniędzy i czasu poświęconego na samą tą czynność.Wszystkie piosenki dostępne są na albumach studyjnych zespołu Bon Jovi i Bon Jovi B
.Nawet 4 nowe ale wtórne i nijakie pioseneczki nie stanowią choćby 1%-ego powodu dla którego warto mieć ubogą siostrę Cross Road.W zamian tego kupiłem wreszcie(!) THESE DAYS LIMITED EDITION 2CD.To już sensowne
- DiamentowaDusza
- It's My Life
Ja zapewne swoje GH dostane na 6 grudnia bądz pod choinkę.
Właśnie ostatnio dość często słucham "No Apologies" oraz "This Is Love, This Is Life" i to dwie najlepsze piosenki z nowych utworów na GH
Po kilku przesłuchaniach ta elektronika wcale już nie przeszkadza.
Mam nadzieję że wydadzą jeszcze jeden singiel z new songów
Właśnie ostatnio dość często słucham "No Apologies" oraz "This Is Love, This Is Life" i to dwie najlepsze piosenki z nowych utworów na GH
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Mam nadzieję że wydadzą jeszcze jeden singiel z new songów
DiamentowaDusza pisze:(...)"No Apologies" oraz "This Is Love, This Is Life" i to dwie najlepsze piosenki z nowych utworów na GHPo kilku przesłuchaniach ta elektronika wcale już nie przeszkadza.
Oni powinni apologies wszystkich ,że coś takiego nagrali
[ Dodano: 2010-11-17, 23:58 ]
LITOŚCI!!!DiamentowaDusza pisze:Mam nadzieję że wydadzą jeszcze jeden singiel z new songów
[ Dodano: 2010-11-18, 00:02 ]
http://www.youtube.com/watch?v=aWmkuH1k ... re=related
Jak już coś to APOLOGISE ...Sam Bora pisze:
Oni powinni apologies wszystkich ,że coś takiego nagrali
[ Dodano: 2010-11-17, 23:58 ]LITOŚCI!!!DiamentowaDusza pisze:Mam nadzieję że wydadzą jeszcze jeden singiel z new songów
względnie APOLOGIZE ... (amer.) a nie apologies...
a pewnie - powinni spokojnie wydać This is love this is life... spoko pioseneczka...
...and just only rock...
Odnoście list przebojów, GH zadebiutowało w USA na 5 miejscu, ok. 88 tys. sprzedanych egzemplarzy, może być, tchoć troszke porażka w stosunku do ostatnich debiutów płyt BJ w Stanach.
2010 - Greatest Hits #5 (88 tys.)
2009 - The Circle #1 (161 tys. szybki spadek w nastepnym tygodniu na 17)
2007 - Lost Higwhay #1 (292 tys. w sumie jakieś 5 tygodni w top 10 Billboardu 200)
2005 - Have A Nice Day #2 (201 tys.)
2002 - Bounce #2 (160 tys.)
2010 - Greatest Hits #5 (88 tys.)
2009 - The Circle #1 (161 tys. szybki spadek w nastepnym tygodniu na 17)
2007 - Lost Higwhay #1 (292 tys. w sumie jakieś 5 tygodni w top 10 Billboardu 200)
2005 - Have A Nice Day #2 (201 tys.)
2002 - Bounce #2 (160 tys.)
Po przeanalizowaniu wszystkich "tak i nie" postanowiłam zakupić GH. Powiem tak: żeby naprawdę polubić piosenkę trzeba ją posłuchać kilka razy. Miałam tak z "No Apologies". Na początku nie byłam przekonana. Nie jest złym utworem. Gdy ją usłyszałam za pierwszym razem skojarzyłam sobie ulubioną piosenkę mojej przyjaciółki: Mika-Kick Ass.
Take my hand!
-
- Save a Prayer
Przepraszam, jeżeli już ktoś wcześniej zapodał to na forum i teraz się tylko powtarzam, ale podoba mi się reklama GH 2010
http://www.hellolove.tv/#/Commercial%20 ... Bon%20Jovi
http://www.hellolove.tv/#/Commercial%20 ... Bon%20Jovi