Z całą pewnością nie, bo ja też bym chciała takie miećAgata BJ pisze:All fotos are nice
Ale najbardziej w tym wszystkim podobają mi się spodnie Rysia z różamiCzy tylko ja chciałabym takie mieć?
Oooo, napewno nie!
Richie :)
Moderator: Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
hmmmm :mrgreen: ....
No więc:
*Fotka 1-znana i bardzo przez Twisted lubiana ^-^
*Fotka 2-nader korzystna :mrgreen: , choć fryzurę można byłoby skwitować hasłem 'wszystkie-słupy-jego'
*Fotka 3-Ryszard w czasach tapirowych, koszulka Hendrixa... 80 rocks, ale bez przesadnej euforii *ślinotok umiarkowany*
*Fotka 4: Ryszard z bródką, ale tym razem nie najgorszej *-*
No więc:
*Fotka 1-znana i bardzo przez Twisted lubiana ^-^
*Fotka 2-nader korzystna :mrgreen: , choć fryzurę można byłoby skwitować hasłem 'wszystkie-słupy-jego'

*Fotka 3-Ryszard w czasach tapirowych, koszulka Hendrixa... 80 rocks, ale bez przesadnej euforii *ślinotok umiarkowany*
*Fotka 4: Ryszard z bródką, ale tym razem nie najgorszej *-*
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Sandra1988
- It's My Life
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Samboholizm maniakalny zbiera swe ponure żniwo XD. Pewnie widzieliście już te fotki, ale zawsze warto spojrzec jeszcze raz XD.

i... a co tam

i... a co tam

- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Buehehehe, skąd ja to wiedziałam XD.Bonjova pisze:Ja akurat widziałam tylko zdjęcie z gazetą.Wszystkie są zarąbiste, ale najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie.Jest na co popatrzeć
Pierwsze i drugie - ślinopędne :mrgreen:
Ostatnie - hmmm Rychu, to nie był dobry pomysł, powiadam Ci ja, miłośniczka delikatnie rzeźbionych klat i brzuchów X_x
Ostatnie - hmmm Rychu, to nie był dobry pomysł, powiadam Ci ja, miłośniczka delikatnie rzeźbionych klat i brzuchów X_x
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
F*****' great, czyli innymi słowy mówiąc-Twisted stoczyła się pod krzesło ze śmiechu. Najlepszy tekst-'Heather! Turn off your hair dryer' :mrgreen: