Bezgranicznie wielbić czy nagminnie ganić
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
ta akcja z tym krzyzem jest tak zalosna, ze az brakuje slow by to opisac.Rattie pisze:Może dlatego, że większośc jest zajęta wyśmiewaniem się z debili pod krzyżem w Wawie
edit
tak sobie mysle co czuja teraz wszyscy ci co glosowali na kaczynskiego
Ostatnio zmieniony 3 sierpnia 2010, o 14:15 przez studentmibm, łącznie zmieniany 1 raz.
Amen.sobol_77 pisze:Lemmy z Motorhead kilka lat temu powiedział - wszystko co było do zagrania w rocku zagrali Black Sabbath, od lat inni odgrywają te dźwięki raz szybciej, raz wolniej, mocniej, lżej, głośniej lub ciszej itd. - ale tak naprawdę nic nowego do rocka nie wnoszą, bo to wcześniej zagrał Iommi i spółka...
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
ja tam nie wiem, osobiście odałem głos na Motley Crue.studentmibm pisze:ta akcja z tym krzyzem jest tak zalosna, ze az brakuje slow by to opisac.Rattie pisze:Może dlatego, że większośc jest zajęta wyśmiewaniem się z debili pod krzyżem w Wawie
edit
tak sobie mysle co czuja teraz wszyscy ci co glosowali na kaczynskiegobo zakladam ze czesc z nich to jednak ludzie myslacy
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
jesteś kolaborantem ponieważ zmieniasz strony jak tylko chcesz i kiedy chcesz oszukuąc innych i samego siebie.Rattie pisze:a ja dalej chce się dowiedzieć czemu jestem kolaborantem!!
No nic to by było na tyle. Wjechałem Wam na ambicje i taki był mój zamiar, uważam że się udało. Co do tego kim jest Cryin i skąd się wziął możecie zapytać Adriana, Jovizne jeżeli jeszcze tutaj bywa no i Bodzia. Może nawet sobol_77 jęsli mnie jeszcze pamięta ponieważ mieliśmy okazję spotkać się kiedyś na forum i dodam że jego akurat bardzo lubię bo jest konkretny mimo że się z nim nie zgadzam.
Na koniec jestem indywidualistą i nie potrzebuję wsparcia ani poparcia jak co nie którzy, ale to też można wyjaśnić w taki sposób że w grupie łatwiej hehe. Pozdrowienia dla Was.
We don't need a Civil War!! Let's drink for hard working people!
Bon Jovi - Forever
Bon Jovi - Forever
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Spoko. Byl tu juz taki jeden ktory okazal sie "testem" dla uzytkownikow tego forum, zwykla pudpucha.
Czyli najpierw toczysz piane z pyska a pozniej podwijasz kitke i czmychasz?Cryin pisze:No nic to by było na tyle. Wjechałem Wam na ambicje i taki był mój zamiar, uważam że się udało. Co do tego kim jest Cryin i skąd się wziął możecie zapytać Adriana, Jovizne jeżeli jeszcze tutaj bywa no i Bodzia. Może nawet sobol_77 jęsli mnie jeszcze pamięta ponieważ mieliśmy okazję spotkać się kiedyś na forum i dodam że jego akurat bardzo lubię bo jest konkretny mimo że się z nim nie zgadzam.
Na koniec jestem indywidualistą i nie potrzebuję wsparcia ani poparcia jak co nie którzy, ale to też można wyjaśnić w taki sposób że w grupie łatwiej hehe. Pozdrowienia dla Was.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
To forum zaczyna być jakimś polem testowym dla eksperymentów psychologiczno-socjologicznych.
Ale cieszę się, że Ci się udał 'test' (jakikolwiek jego cel by nie był) mimo tego, że poszedłeś na straszna łatwiznę. Wszak wparowując z obelgami na jakiekolwiek forum ciężko jest wywołac inną reakcję niż Twoja zamierzona
Ale cieszę się, że Ci się udał 'test' (jakikolwiek jego cel by nie był) mimo tego, że poszedłeś na straszna łatwiznę. Wszak wparowując z obelgami na jakiekolwiek forum ciężko jest wywołac inną reakcję niż Twoja zamierzona
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!

Nie wiem o co chodzi, dlatego wklejam zdjęcie kota z serem na głowie.
No, ja to nawet do kościoła zacząłem chodzić.Wjechałem Wam na ambicje i taki był mój zamiar, uważam że się udało.
A w tym temacie nawet sie nie wypowiadałem, bo od razu przypomniał mi sie mój pierwszy, n00bowski temat. Mam nadzieje, że wy go nie pamiętacie
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
No k..wa joke roku hehe. Gratuluję, popłakałem się.
[ Dodano: 2010-08-03, 21:59 ]
Sorki, nie pamiętam, chyba za dużo piję, "rokendrol" jednak takich dziadów jak ja już męczy - Cryin, jeśli zapomniałem to przepraszam za starczą amnezję... Taki to już czas hehe.Cryin pisze: Może nawet sobol_77 jęsli mnie jeszcze pamięta ponieważ mieliśmy okazję spotkać się kiedyś na forum i dodam że jego akurat bardzo lubię bo jest konkretny mimo że się z nim nie zgadzam.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
Teraz tak na poważnie to żeby nie było niejasności Ja od zawsze popierałem Adriana i mam podobne poglądy: It's My life najlepszy utwór świata i ogólnie uważam że Crush był jedyny w swoim rodzaju i wciąż jest. HAND - strasznie pozytywna, Lost Highway tez wyjątkowa i dla mnie bomba po za I love This Town. Jedyny album po 2000r którego nie lubię to TLFR. Slucham go baaardzo rzadko ale słucham
[ Dodano: 2010-08-03, 23:22 ]
[ Dodano: 2010-08-03, 23:22 ]
Aha zapomniałem. Moim celem nie było obrażanie kogokolwiek tylko stanie się adwokatem mojego kochanego zespołu. Dla jasności: Mnie się podoba This is our house i widocznie należę do osób które w tym kraju mają $*^&&% gust muzyczny@!! Ale co z tego?Rattie pisze:Ale cieszę się, że Ci się udał 'test' (jakikolwiek jego cel by nie był) mimo tego, że poszedłeś na straszna łatwiznę. Wszak wparowując z obelgami na jakiekolwiek forum ciężko jest wywołac inną reakcję niż Twoja zamierzona

We don't need a Civil War!! Let's drink for hard working people!
Bon Jovi - Forever
Bon Jovi - Forever
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czy tylko ja zauwazylem, ze im dluzej gadamy w tym watku tym Cryin jest jakis bardziej potulny?
Stopniowo zaczales spuszczac z tonu widze.
Co do TIOH - mi tez sie ten utwor podoba.
Jesli chodzi o krytyke ze strony fanow - czy jesli ktos z mojej rodziny zrobi cos zle to znaczy, ze nie moge tej osoby krytkowac bo jest z mojej rodziny?

Co do TIOH - mi tez sie ten utwor podoba.
Jesli chodzi o krytyke ze strony fanow - czy jesli ktos z mojej rodziny zrobi cos zle to znaczy, ze nie moge tej osoby krytkowac bo jest z mojej rodziny?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ślepe zapatrzenie w zespół, który się lubi nie może być czymś dobrym. Jeśli zawsze i wszędzie podoba Ci się bezwzględnie wszystko co związane z BJ...to wcale nie oznacza to, że jesteś lepszym fanem niż inni. Raczej tylko świadczy o tym, że nie potrafisz dostrzec i skrytykować czegoś co przecież mogłoby być lepsze. Dla Ciebie zawsze jest genialnie i bez zarzutu? Wcale nie zazdroszczę.