Bezgranicznie wielbić czy nagminnie ganić

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

a ja dalej chce się dowiedzieć czemu jestem kolaborantem!! :D
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Rattie pisze:a ja dalej chce się dowiedzieć czemu jestem kolaborantem!! :D
:D

Szczerze Wam powiem, ze podziwiam Wasz spokoj. Koles sie pojawil i od razu z grubej rury leci po wszystkich i do tego pisze kompletne bzdury. Szczerze nie porownywalbym go do Adiego bo Adi to jeszcze mial chociaz jakas klase :P
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Może dlatego, że większośc jest zajęta wyśmiewaniem się z debili pod krzyżem w Wawie
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Rattie pisze:Może dlatego, że większośc jest zajęta wyśmiewaniem się z debili pod krzyżem w Wawie
ta akcja z tym krzyzem jest tak zalosna, ze az brakuje slow by to opisac.

edit
tak sobie mysle co czuja teraz wszyscy ci co glosowali na kaczynskiego :D bo zakladam ze czesc z nich to jednak ludzie myslacy :D
Ostatnio zmieniony 3 sierpnia 2010, o 14:15 przez studentmibm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

sobol_77 pisze:Lemmy z Motorhead kilka lat temu powiedział - wszystko co było do zagrania w rocku zagrali Black Sabbath, od lat inni odgrywają te dźwięki raz szybciej, raz wolniej, mocniej, lżej, głośniej lub ciszej itd. - ale tak naprawdę nic nowego do rocka nie wnoszą, bo to wcześniej zagrał Iommi i spółka...
Amen.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

studentmibm pisze:
Rattie pisze:Może dlatego, że większośc jest zajęta wyśmiewaniem się z debili pod krzyżem w Wawie
ta akcja z tym krzyzem jest tak zalosna, ze az brakuje slow by to opisac.

edit
tak sobie mysle co czuja teraz wszyscy ci co glosowali na kaczynskiego :D bo zakladam ze czesc z nich to jednak ludzie myslacy :D
ja tam nie wiem, osobiście odałem głos na Motley Crue.
Awatar użytkownika
Cryin
I Believe
I Believe

Post autor: Cryin »

Rattie pisze:a ja dalej chce się dowiedzieć czemu jestem kolaborantem!!
jesteś kolaborantem ponieważ zmieniasz strony jak tylko chcesz i kiedy chcesz oszukuąc innych i samego siebie.

No nic to by było na tyle. Wjechałem Wam na ambicje i taki był mój zamiar, uważam że się udało. Co do tego kim jest Cryin i skąd się wziął możecie zapytać Adriana, Jovizne jeżeli jeszcze tutaj bywa no i Bodzia. Może nawet sobol_77 jęsli mnie jeszcze pamięta ponieważ mieliśmy okazję spotkać się kiedyś na forum i dodam że jego akurat bardzo lubię bo jest konkretny mimo że się z nim nie zgadzam.

Na koniec jestem indywidualistą i nie potrzebuję wsparcia ani poparcia jak co nie którzy, ale to też można wyjaśnić w taki sposób że w grupie łatwiej hehe. Pozdrowienia dla Was.
We don't need a Civil War!! Let's drink for hard working people!
Bon Jovi - Forever
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Spoko. Byl tu juz taki jeden ktory okazal sie "testem" dla uzytkownikow tego forum, zwykla pudpucha.
Cryin pisze:No nic to by było na tyle. Wjechałem Wam na ambicje i taki był mój zamiar, uważam że się udało. Co do tego kim jest Cryin i skąd się wziął możecie zapytać Adriana, Jovizne jeżeli jeszcze tutaj bywa no i Bodzia. Może nawet sobol_77 jęsli mnie jeszcze pamięta ponieważ mieliśmy okazję spotkać się kiedyś na forum i dodam że jego akurat bardzo lubię bo jest konkretny mimo że się z nim nie zgadzam.

Na koniec jestem indywidualistą i nie potrzebuję wsparcia ani poparcia jak co nie którzy, ale to też można wyjaśnić w taki sposób że w grupie łatwiej hehe. Pozdrowienia dla Was.
Czyli najpierw toczysz piane z pyska a pozniej podwijasz kitke i czmychasz?
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

To forum zaczyna być jakimś polem testowym dla eksperymentów psychologiczno-socjologicznych.

Ale cieszę się, że Ci się udał 'test' (jakikolwiek jego cel by nie był) mimo tego, że poszedłeś na straszna łatwiznę. Wszak wparowując z obelgami na jakiekolwiek forum ciężko jest wywołac inną reakcję niż Twoja zamierzona ;)
EVENo

Post autor: EVENo »

Obrazek

Nie wiem o co chodzi, dlatego wklejam zdjęcie kota z serem na głowie.
Wjechałem Wam na ambicje i taki był mój zamiar, uważam że się udało.
No, ja to nawet do kościoła zacząłem chodzić.

A w tym temacie nawet sie nie wypowiadałem, bo od razu przypomniał mi sie mój pierwszy, n00bowski temat. Mam nadzieje, że wy go nie pamiętacie :P , bo on nie był żadnym testem tylko bełkotem nowego członka Internetowej rodziny :D
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

EVENo pisze:Obrazek

Nie wiem o co chodzi, dlatego wklejam zdjęcie kota z serem na głowie.
No k..wa joke roku hehe. Gratuluję, popłakałem się.

[ Dodano: 2010-08-03, 21:59 ]
Cryin pisze: Może nawet sobol_77 jęsli mnie jeszcze pamięta ponieważ mieliśmy okazję spotkać się kiedyś na forum i dodam że jego akurat bardzo lubię bo jest konkretny mimo że się z nim nie zgadzam.
Sorki, nie pamiętam, chyba za dużo piję, "rokendrol" jednak takich dziadów jak ja już męczy - Cryin, jeśli zapomniałem to przepraszam za starczą amnezję... Taki to już czas hehe.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Słaby test, jak dla mnie :P

Eveno, Twoja wypowiedź najbardziej mi się podoba :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Cryin
I Believe
I Believe

Post autor: Cryin »

Teraz tak na poważnie to żeby nie było niejasności Ja od zawsze popierałem Adriana i mam podobne poglądy: It's My life najlepszy utwór świata i ogólnie uważam że Crush był jedyny w swoim rodzaju i wciąż jest. HAND - strasznie pozytywna, Lost Highway tez wyjątkowa i dla mnie bomba po za I love This Town. Jedyny album po 2000r którego nie lubię to TLFR. Slucham go baaardzo rzadko ale słucham :D

[ Dodano: 2010-08-03, 23:22 ]
Rattie pisze:Ale cieszę się, że Ci się udał 'test' (jakikolwiek jego cel by nie był) mimo tego, że poszedłeś na straszna łatwiznę. Wszak wparowując z obelgami na jakiekolwiek forum ciężko jest wywołac inną reakcję niż Twoja zamierzona
Aha zapomniałem. Moim celem nie było obrażanie kogokolwiek tylko stanie się adwokatem mojego kochanego zespołu. Dla jasności: Mnie się podoba This is our house i widocznie należę do osób które w tym kraju mają $*^&&% gust muzyczny@!! Ale co z tego? :cfaniak:
We don't need a Civil War!! Let's drink for hard working people!
Bon Jovi - Forever
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Czy tylko ja zauwazylem, ze im dluzej gadamy w tym watku tym Cryin jest jakis bardziej potulny? :cfaniak: Stopniowo zaczales spuszczac z tonu widze.

Co do TIOH - mi tez sie ten utwor podoba.
Jesli chodzi o krytyke ze strony fanow - czy jesli ktos z mojej rodziny zrobi cos zle to znaczy, ze nie moge tej osoby krytkowac bo jest z mojej rodziny? :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ślepe zapatrzenie w zespół, który się lubi nie może być czymś dobrym. Jeśli zawsze i wszędzie podoba Ci się bezwzględnie wszystko co związane z BJ...to wcale nie oznacza to, że jesteś lepszym fanem niż inni. Raczej tylko świadczy o tym, że nie potrafisz dostrzec i skrytykować czegoś co przecież mogłoby być lepsze. Dla Ciebie zawsze jest genialnie i bez zarzutu? Wcale nie zazdroszczę.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”