nie każdy, niektórych oryginałów zwyczajnie nie można przebić , nawet z wcześniejszym wokalemteken020 pisze:każdy cover był by świetny, ale nie z obecnym wokalem Jona, który jest "miękki"
obecnie, wiadomo jest jak jest
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
nie każdy, niektórych oryginałów zwyczajnie nie można przebić , nawet z wcześniejszym wokalemteken020 pisze:każdy cover był by świetny, ale nie z obecnym wokalem Jona, który jest "miękki"
Aż mnie dziw bierze, że takie rzeczy można wyczytać na tym forum. Forum fanów zespołu gdzie fanom nie podoba się barwa głosu wokalisty. Zastanawiam się czy na innych forach fanowskich jest podobnie.Alicia 478 pisze:Dla mnie wprost przeciwnie
Gdzie ja napisałam,że nie podoba mi się głos Jona ? taken napisał,że dla niego Jon ma najlepszą barwę głosu spośród wszystkich wokalistów Ja uważam wprost przeciwnie,że jest wiele rockmanów z lepszym wokalem od Jona ale czy to oznacza, że nie podoba mi się jego głos ?kami pisze:Aż mnie dziw bierze, że takie rzeczy można wyczytać na tym forum. Forum fanów zespołu gdzie fanom nie podoba się barwa głosu wokalisty. Zastanawiam się czy na innych forach fanowskich jest podobnie.Alicia 478 pisze:Dla mnie wprost przeciwnie
kilka razy zdarzyło mu się "fucknąć" wpiosenkach. Czy krótkie piosenki nie pasują do ich stylu? takie Fear czy Everyday, mi pasują ;pJeżeli Bon Jovi ma nagrywać covery, to niech będą to jakieś dłuższe piosenki (od 4:30), bo krótkie i proste utwory w stylu The Ramones nie pasują do ich stylu. Myślałem też o czymś z repertuaru Korna, jak np: "Thoughtless", ale w utworach tego zespołu są te popularne słowa na "f" i "s", a jak wiemy Jon Bon Jovi nie używa wulgaryzmów.
Ale nie o długości niewiele przekraczającej 2 minuty. Bon Jovi nigdy nie miało nic wspólnego z kapelami punkowymi. Utwory tego zespołu to w żadnym wypadku nie są "trzy akordy, darcie mordy", ponieważ są długie, nie mają agresji, mają rozbudowane teksty które Jon normalnie śpiewa a nie wykrzykuje oraz występują u nich solówki gitarowe. Muzycy ponadto potrafią dobrze grać na instrumentach. To wszystko ma się nijak do muzyki punkowej.Czy krótkie piosenki nie pasują do ich stylu? takie Fear czy Everyday, mi pasują ;p
Jak dla mnie też. Szczególnie za czasów Keep The Faith. Np. taki "KTF: An Evening With Bon Jovi" to mmm... chyba nigdy mi się nie znudziteken020 pisze:dla mnie Jon ma <miał> najlepszą barwę głosu ze wszystkich wokalistów jakich znam...
GenialneDorota pisze: No i od kiedy zobaczyłam ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=yrebNY0Z ... re=related
chciałam żeby zagrali tak jeszcze z jeden raz. Może kiedyś![]()