1.Nie wiesz nawet w jakich miejscach odbywały się zloty. Wyzywasz ludzi od miękkich penisów a nie jesteś na tyle ogarnięty, aby sprawdzić dotychczasowe zloty. Ja byłem na zlotach w 3 różnych miastach a jak poszperasz na stronie to sprawdzisz gdzie się jeszcze ludzie bawili. Zanim kogoś zwyzywasz, to sprawdź najpierw stan swojej wiedzy, bo wychodzisz hmm kulturalnie mówiąc na osobę nie doinformowaną.
2.Ostatni zlot był parę dni temu i myślałem, ze jako osoba spontaniczna to byłeś na nim. Niestety zawiodłem się.
3.Dlaczego mnie na nim nie było?? Wszystko zostało wyjaśnione i jest na forum więc miłej lektury.
4.Wracam do tamtego, bo mi niedobrze jak widzę Twoje teksty obrażające ludzi których znam od których spontaniczności, kultury, słownictwa i szacunku dla innych powinieneś się uczyć.
Twoje słowa świadczą tylko o Tobie, a ja się z Ciebie po prostu nabijam używając tego co sam stworzyłeś.
5.Podsumowanie Wooda rodem z telewizji TRWAM
Co jakiś czas zgłaszają się kolejne osoby, które chcą abym im zlikwidował konto.
Forum to staje się coraz bardziej agresywne, chamskie i nieprzyjazne dla nikogo.
6.Dlaczego z Tobą jeszcze pisze?? Hmm
Zacytuje Ci pewną osobę:
"skoro prowadzicie forum na oficjalnej polskiej stronie bj, moze nalezaloby bardziej kontrolowac wypowiedzi niektorych osob typu rattie..."
Ogólnie przez długi czas Cię olewałem po prostu. Ty jednak nie odpuściłeś i dalej mnie zaczepiałeś, co gorsza jechałeś z koksem po innych użytkownikach wyzywając ich używając wszelakich epitetów.
Dlatego mój cel jest prosty. Wytykać Ci błąd za błędem który tylko zauważę, aby Ci się zachciało pisać z szacunkiem do innych użytkowników, albo abyś zrezygnował w ogóle z pisania.
Dlatego też wyśmiewam tą Twoją "Spontanicznośc", bo te Twoje teksty były żenujące i dziś osoby, które obraziłeś mogą się śmiać z Ciebie.